Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

На Гвујо да му ебам матер у сред ***** ... со 40 температура одвај се домкнав до факс за да не пропуштам предавања , за да губам предавања ради дотичниот шо презентирал книги и чуда глупости у амфи .....Мајка му !!!!!

Тоа е тоа !

Драга ...

денес ... денес бев спремна да кажам се ... но, како и секогаш никого не го интересира и никој не праша ...

ДраКа..
Се е како шо треба да биде..
Само тоа имам да ти кажам! =)
Ча0с..:back:

25 пробуваања - еднаш успеав само да ја решам коцкава.
ќе си пукам у прст
или у колено
знаеш дека ако си пукаш у колено си ја кршиш чашката и јаболкото на милиони мали фрагменти што е најголемата болка што моеш да ја осетиш?
сеа знаеш.
уше да имав пиштол а ти колена и ќе те уценував...
сеа легнуем пошо 12 и 15 е а татко ми не знам уше колку време ќе го држи добра воља..

бај бај мразам крај

Аее преглед на денот (:

Си почнав да го симињам Mullholland Drive, се надевам добар е ко шо ми го зборат (:
Весела сум си денес, не ми беше толку досадно ко вчера, а и си се занимавав со моите веѓи. Убаи ми се сеа, само за глеање <3
И така. Моите решија и утре да не ме пуштаат у школо. Шо убао вака, твоите да не те пуштаат у школо ! Кај го има тоа?
Си праам муабет4иња цел ден. И само се кикотам пред екранов. Така трошам енергија знаеш....изедов 3 чоколада последниве 2 дена :$ Мора да го потрошам тоа некаде !
Леле ќе споулавам дома више неможам ! И утре нема да идам у школо. Ти кажав уствари -.-
Досадно ми е некад ми се иде да се мавнам од ѕид, ама некад па си се смеам и интересно ми е :/
Леле не сум нормална. Зборувам со личност наречена Драга Кајгана што не постои, а успат . . . ок не кажувам.
СИ НАЈДОВ СРОДНА ДУША ! :О
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА !
Aww not. Неам среќа -.-
Доооооооооосадно ми еееееееееееее !
Друго шо праев денес, освен шо јадев чоколади?
Ништо посебно. Глеав „Кога лисјата паѓаат“ уместо да идам на енглески. (серијатанемавезесонеидењетонаанглискипошосезазборевнсмсн)
Друго...не ми текнуе -.-
Леле со Аида сум се расцепила од смеење еј ! Не е арна таа ! АХАХАХХАХА ! Добро ај -.- Ќутам.
Незнам друго. Многу те несакам. Ај <3

Remaining: 1h 38min xD

п.с. хиперактивна сум :/ again ! -.-

Драга кајгана...уште малку па ќе дојде прекинот, а јас сега ќе јадам чоколаден корнфлекс и ќе дебатирам во глава за цицки...закон.

За три саата полагам испит што кујзнае од кај се избаци откако заврши сесија, а јас лежам со книгата врз стомак цееел ден и решавам судоку.

Судоку.

Судоку.

Судоку.

Easy, medium, hard, СУДОКУ.

Па малце ќе си помечтаам за некои подобри времиња, па- оп, ете кај била тројката, таа ќе ми реши уште минимум 2 полиња.

Судоку.

Хаику.

Нунчаки.

Не-продуктивност----ивност----ност----ост---ст.

Драга

Кој рано рани - асистентот му рекол дека има вежби одсабајле.
Кој рано рани - Орхидеја не знае да праи распоред!!
Кој рано рани - останал со Мече до касно :)

Ми се спие, не знам зашо седам на пц наместо да се спремам.
По цели денови сум на факултетон, ќе барам да ми се дава плата!!!
пус, пус.

Шо да ти кажам ма освен дека од 4 предмети, на 5 ми се погодија професорите.
Хемија и примена на компјутери се луди, откачени и мило ми е што ете си ја имав таа среќа. Да, знам дека е рано за констатации дека треба да чекам колоквиуми, ама шо да праам кога сега за сега се е супер, само малку помалку да учевме.
Иначе се друго е по старо, се си оди како што би требало па дури почнува пак да грее сонце на љубовен план:) Не трае ноќта кај мене долго, си знам јас.

Остани ми поздравена па ќе се видиме пак деновиве наскоро Кајгано.

Драга кајгано,

јас живеам нов живот. Не бев свесен колкаво го*но можам да бидам. Не чини баш да се потиснуваат работите чекајќи некој друг сам да се сети, и ете експлозија. Јебига кајгано, ќе биде боље.

Кајгано,

расположениево како времево - сончево со многу многу облачни периодо и чести врнежи од дожд :)

Денов тморен, ништо нема интересно!

Те поздравувам.

Драга,
Се редат коцките полека но сигурно, фали да почне да се реди уште на едно поле и да може да здивнеме. Мило ми е околу тоа.
Иначе ти како си?
Многу ми е гајле. Поздрав.

Не ми е јасно дали ме прави тоа сиромашен кога се бањам ставам шампон на глава и после земам од размачканиот шампон или ме прави само пажлив. Ама се бањам во фина тушкабина : P ....... И што го тупи оваа биологија само па....

Кара миа...
Се чувствувам гордо :pipi: И на себе и на Псај :pipi:
Башка што се чувствувам моќно, ако после две недели студирање стигнав до тука каде ли ќе ми биде крајот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom