Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДраКа

Колку е суров животот.
Претходниве неколку дена се со пиво,вино у рука бев.
Денеска на чајче од мајчина душица сум.....
Ти ебем Пиволендот,еден тон прашина изголтав.

Драга Кајги,

Одамна не сум ти пишала, ама ич не ми е добро, психофизички сум под нула. Се` ме боли, од се` ми е тешко! Многу е лошо, за малку куртулив од инфузија. Имало мали подобрувања, ама ќе видиме деновиве како ќе биде.
кога ќе станам од спиење :kesa:

Драга Кајги, искрено се надевам дека наскоро се` ќе се среди иако се сомневам дека исходот ќе биде добар, ама тоа е животот. Ај додека сум уште при себе да те поздравам со една песна и да видам што се случувало додека ме немаше :back:

Д.
како само енергијата ми појде во рок од нецел саат :nesvest:
изморен сум мнооогу и многу ми се спие ама ако легнам ќе се зафркнам за вечер.
за утре имам некои реферати за пишување ама ај ќе помине и тоа.
сега одам малку да земам душа, да те разгледам, па после ќе видиме

ај ча-0 :back:
п.с. имам многу глупави комшии

Овај филм ќе го гледам :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:.
Ручекот се изеде пивото се испи, и одиме со една весела песна од Стоја:

Анџео си некад био а сад си змија :icon_lol:.

Драга

ме мрзеше да го пијам бедоксинот 3х1 на ден, па ги фукнав сите 3 оддеднаш
не сум надрогован моментално, не
дур левото око ми гледа, десното се одмара
ми се спие ко да е 3 сабајле, а е 3 поручек
<3

Драга,

Супер е кога другите веруваат повеќе во тебе отколку ти самата, нели?
Секој крај значел нов почеток, ама, еве, јас уште не почнав ништо ново :toe: Не знам како ми се распоредени ѕвездите и планетите, ама на љубовно поле се чувствувам -ЧУДНО?!?!?
Позитивно чудно :icon_lol:
Инаку...
Пак сум збунета. Што ли да им правам на милиониве прашалници? Пак да се молам на времето или?
Освен болките во стомакот, грчењето и немирниот сон , и никаквоста ми е другарка :nesvest:
Црно-бело, или шарено?
:helou:

Дк - подосадна и понеинтересна не памтам коа си била , ајт у курац се едно исто , се едни исти ... досадно ...........

Драга,

Уф, два три дена не фатив книга и сега све ми се насобра. Мораше ли книги да ни дадат ? :( Убаво ни беше, по една страна дневно. Аххх, ме мрзи многу. Ама не можем да седим мирна. Посебно за економија . Ај заминав ... еден саат барем. :( Бај. :back:

Д К
Не е толку пријатно присуството колку што е одвратно неограниченото отсуство. Едноставно нереално е колку може објективно да се случува ништо, а всушност да е тоа најголемата борба на самиот против себе. Да ја имав моќта најверојатно немаше да правам ништо, бедотијата е тоа што ме тера да размислувам за можностите кои ги немам.
И зошто иако знам дека од утре ништо од ова што е денес нема да биде релевантно , тоа не почнува од сега? И иако цел разум е сеуште во мене и тоа теоретски е одлично, практиката покажува дека моментално ме убива? И зошто сум убедена дека искуството ми е навистина корисно и замислувам нови ситуации каде се е подобро, а се сеќавам дека ова не е прв пат и се убедувам себе си дека живеам во дежа ву?
И како може луѓето околу мене да одредуваат како се чуствувам во ситуацијата кога тоа не е едно нешто, туку е виуга? Како може некој да си го даде толку лекомислено правото на тоа именување, кога не можам ни јас сама.
Потребата да се напише сето ова а со тоа да се материјализира сама по себе кажува колку е голема шансата практично се да се среди. Сите викаат дека не ги бидува за патетики, треба почесто да си се читаат самите себе или да се слушаат што зборуваат. Shame on you Вештице

Пријатно

Драга Кајги,

Ај да го затвориме Пиво фестов, ама со Кока Кола. Забрането е алкохол не се мешале со пеницилини, ампицилини, вакви лини, онкви лини.
Ај и тебе ти посакувам убав помин овде, `ко ќе дојдам одма ќе те читнам :smir: Ама се дотерав :kesa: ама што да правамкосата ептен ја скратив и сега мора вака, си реков дека менувам стил и... еве...

Поздрав Драга Кајги

Животот постојано си поигрува со нас.
Понекогаш сме во право,понекогаш грешиме.
Сите имаме погрешено неколку пати во животот.
Нека го фрли првиот камен оној кој смета дека е безгрешен по нас,грешните луге.
Некои не можат да ја прифатат реалноста онаква каква што е и живеат во свој свет.
Во некоја своја илузија плашејки се од вистината.
Да,сурова е.
Но што можам јас овде кога сум претерано искрена и го делам мислењето со стотици личности.
Не можам ништо.
Ни да поместам планини ниту да натерам некого да мисли поинаку.
Баш од такви кои мислат дека светот се врти околу нив се се уништува.
И најубавото нешто.
Ај ветувам дека од денес нема да сум повеке искрена,можеби така ке им биде поубаво да живеат во свет полн со лаги.
Патем,немој да помислиш дека ова е пост во кој се жалам дека не ми е убаво.
Напротив!
Можам да се заколнам дека денеска лебдев.
Денеска бев посрекна од кога и да било!
Честитки од сите страни.
Некои очекувани,некои не.
Чуството не може да се опише.
Секој збор ке биде излишан.
Плачев дур од срека.
Се тресев зошто не ми се веруваше во тоа што се случи.
Се чудам како ке заспијам вечерва за да не добијам некој шок после ова :pos:
Ke пробам да се смирам самата себе мада една друга личност умее подобро да ме смири.

Ај да те дочитам.
Да најдам нешто корисно(ваљда) (:

:pos: :pos:

Животов е таков, од утре на рехабилитација, воглавно без PC во студентски, али тоа е. Се враќам за 2-3 недели, немој да ми ги банираш другарчината од Барселона фан клуб и то.

Донки,
Од утре па на школо ееејјј!
Ем сам 1ва смена. треба да станувам у 6 ипол.
Ајде поздравче, ќе се видеме утре околу 12 -13 саато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom