Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга кај сум нервозен, пак уште во позадина слушам иритирачка музика од некоја турска серија :nesvest:
одам да се фрлам од 18ти. пријатно.

Д.
си најдов убаво друштво на Нет и не ми се напушта бе :smir:

Драга,
кој би кажал дека после толку време цртежот што ќе го нацртам ќе е Спајдермен, али ајде се за душичето:) И да, денес научив да собирам и одземам :pipi: Што друго? Боев во боенка, пишував букви и така. Штета што денес не се иде на школо-може и петка со ѕвездичка ке добиев на рачето...
Него се осеќам изморено, детето ја исцрпе целата моја енергија. Лошо е што и да легнам, нема да можам да заспијам.
Ајт так0ј. Гитла!

п.с. ми зуи во ушите.
п.п.с. црната цевка изгледаше злобно:pipi:

Убаво е кога ќе поминеш ден посветен на семејството... Уште поубаво е кога сосема случајно на истото место ќе се најдеш со луѓе кои многу ти значат...
Убав ден, драга. Нека ни е вечен празников и уште многу да си го славиме:oeoeoe:
И да, вчера заборавив да ти кажам дека конечно после долго барање на совршеното ладно нес конечно открив каде се прави... Само нема да ти кажам каде е да не отидеш да го испиеш цело :)

еее драга,
колку е лошо кога ке оставиш еден испит во септември ама ако, така ми е кога кажувам на сите и сите ке положат, а јас не.
Од учење цел ден се чувствувам како зомби кое е штотуку излезено од гроб.
Со колешкиве веке не можам да престанам да се смеам така да најверојатно депресијата и тагата си поминаа со текот на времето и сега сум како нова, иако нешто секогаш ке фали.
Се надевам дека и тоа ке помине иако некои работи никогаш нема да се сменат во мене, ама ај што ке правиш така учиш во животот.
Ај доста филозофирам да идам да спијам или да дремам на нет со колешкиве.
поздрав:smir:

Драга Кајгана, ќе споделам една мудрост.

Доколку ти се укаже прилика да се фотографираш со мисица, поарно мавни самослик отколку некој што не знае да те фотографира.

Благодарам на вниманието.

Dear,
Убаво ми е..конечно можам да кажам дека некој ме прави среќна па макар и да се неколку дена...
ми недостига ... а 2 дена се само оооф..

Фала ви на сите. Фала. Фала за се. Ајде УДРЕТЕ ПОСИЛНО! ајде!!!!!!!!!!!!!! ЗНАМ ДЕКА МОЖЕТЕ! Ајде!

Јас сум феникс, пак ќе се родам од сопствената пепел!

Фала, чао, имајте убав живот.

Драга Кајгана!

Life is a beach,so and I'm (така нешто).
Или во превод:Животот е плажа,другово е гњаважа!

фала..

The tragedy of life is not that it ends so soon, but that we wait so long to begin it

Драга Кајги,

Многу ми беше мака вчера, многу. Не ми се верува дека ми се случуваат овие срања, ама ај... Искрено молам Бога да престанат што побрзо, за да можам да си продолжам раат. Сум заспала со топов у раце :cry: не ми се допаѓа ова, ич не ми се допаѓа. Преморена од се`, не ми се играат игри кои се за мали деца. Не ми личат овие нервози, аман веќе кога ќе се опаметам и ќе пресечам?! Смачено ми е! Цело време ме гњавите, еднаш кога не сум расположена вие сте зафатени, уморни, лути, тоа покажува колку сте за никаде. Ќе помине бре, се` поминува, само се чудам како ќе ме погледнете после и како ќе ми кажете збор?

Expecting life to treat you well because you are a good person is like expecting an angry bull not to charge because you are a vegetarian.

Драга Кајги, денес нема песна за поздрав. Денес, исто како вчера, само ќе те читам.

Д.
гледам денеска никој не те дружи, што е работава? :toe:
до душа и јас сум меѓу сите тие ама си имав гости цел ден. сега го фаќам компјутеров и одма мора да го напуштам

ај ча-0

Ми се живее во Њујорк деновиве. Во есен најмногу го сакам.
Во моментов би убила за добро суши. Сalifornia rolls!
Зет црнец у фамилија. Наскоро и внуци чоколадни.
Јадам многу смокви деновиве. Големи и свежи.
Се селам во Скопје за два дена и ме ужаснува само помислата.
Ќе ми треба недела дена да се навикнам на креветот, на вецето му давам две недели, на цимерките уште толку.
Јога три пати неделно за да останам разумна и спокојна во лудилото од работа и учење.
Копав по кутии со стари алишта. Од мама.
Ретро кошули и унисекс палто. Мириса на 70ти. Ми требаат зелени чизми и марама.
Дома мириса на печана тиква, а надвор на ајвар.
Сезона на јаболка и цимет.
Во есен најмирна сум.
Дождот го мие секојдневието и се протнува низ пукнатините од минатото.
Ги скокотка усните. Буди чувства и прикрива емоции.
Мене ме иснпирира.
Ми се потрошиле миризливите стапчиња.
Ми треба тетоважа. Нова и обоена.
Не ми се работи со деца.
Јога студио и винтаж продавничка.
Тоа сакам.
И две години во Њујорк.
Тесно ми е.

Пак.

Драга Кајгана.

Убав ден денес, малку мрзлив, ама убав. Синоќа конечно инсталирав Chaser на компјутерот и ја играв до 6 сабајле. Станав во 2 попладне од спиење, бањање, нешто појадок.. и у град на изложба :)

Додека чекав да се отвори изложбата купив од 10 инчните лап-топчиња за сестра ми. Доста беа тепачки за компјутер. Ставив на 6 рати. И кога ќе одам во Кочани... нема да ми се тресат рацете затоа што таму немам на што да сурфам :)

И главниот настан, изложбата „Скопје навечер“, фотографии од Ѕвонко Плавевски, заедно со другарка ми Бушафка која веќе не е на форум, ама се дружиме :)
Одлични фотографии, топло препорачувам да се ѕирне изложбата.

После изложба на топло чоколадо во Коктел Бар. Имаат две келнерки, најпопрекрасни, ама со чоколадото не донесоа вода. Така да... нема бакшиш.

Најсреќна денес сепак е сестра ми. Ептен и се допаѓа лап-топчето. И јас сум среќен кога ги правам другите околу мене среќни :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom