Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Како и се имам денес напнато на песнава еј! :icon_lol: После еден искрен разговор, се осеќам дека ми паднал камен од срце од една страна, но имам и мука, пошо други односи се закомплицираа... :toe:

Д.
5 дена слободни :toe:
кај се видело тоа?
башка ко ќе почнеме прва смена....мераци

Don't Get Me Wrong!

Драга Кајги,

Дури сега си дојдов дома, од 10 бев излезена. Преморена сум! Шетањето по продавници ме убива, ама средив работа. Каљопата ми е у соба :pos: Следен е New Yorker. Отидоа парите, СИТЕ! За ваму си купив: 3 фустанчиња и 2 пара пантолони, па деновиве ќе имаме модна ревија, останаа уште ситници. Многу сум уморна! Немав време да се спремам за утре, па затоа ќе импровизирам, ама нема друго чаре. Кајги, цркнав ма... јадевме, пиевме и ми беше срам да идам на исто место на кафе, немаше смисла, па шетавме по кафичи `ко улави наваму натаму. Купувавме и кесите одма у гепек, да не се гледа купот :kesa: Па се скаравме, па се смиривме, па си купивме по едно поклонче и капак на нашето место на кафе. `Ко по обичај, јас ладно. а оваа топло. Како ли го пие топло на ова време? Драга морам на режим малку до сабота нема смисла две врати да отвараат само за мене :pos:
Драга, Don't Get Me Wrong ми е апсолутен хит. Бев и до Бисер на нашето место, ама ги свртевме и продавниците и си ги дотрошивме парите. Сега, Драга моја Кајги, ќе чекаме уште пари да ни префрлат, а и моте најавија спонзорство, па може да се префрлиме на обувки и ташни. Која штеточинка сум станала, ниту сама не сум свесна.
п.с. Драга си го зедов пасошот! Со дубари, ама важно си го зедов и ми се насолзија очите од радост... ЈА НЕМА ПЕТОКРАКАТА ГОРЕ! Драга со сликата нема да бркам глувци, туку одма срцев удар ќе добијат, поголема сликата не можеле да ја направат.

Драга Кајги, повели Don't Get Me Wrong да ја послушаш малку и ти, а јас идам да видам што си правела цел ден.

Да бе драга да сум ти била жива. Фала што се јави да ме прашаш, али посета со Вива сокче ке беше поефикасна... Аjде пројде више-неќе гром у коприве, као нова сум ти сега.
Ајт baцki4

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
the only thing that's real
The needle tears a hole
the old familiar sting
try to kill it all away
but I remember everything

What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of shit
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
the feelings disappears
You are someone else
I am still right here

What have I become?
my sweetest friend
Everyone I know
goes away in the end
You could have it all
my empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

If I could start again
a million miles away
I would keep myself
I would find a way...

Ај не ме замарај веќе ... и зашто кога некој ќе каже нешто фино за мене, морам да го демантирам????????? каков кретен

Извини што не ти посветувам доволно внимание како порано но една личност ме излуди
и затоа не знам кај ми е главата а камоли паметот :icon_lol:
But...баба решила да ме испрати недалеку одовде...поточно да ме качи во жолтото комбе и
правец Бардовци...
Ама ако,нека продолжи таа така да видам на крај кој ке се откаже,а тоа сигурно нема да сум јас.:icon_mrgrAj донт гив ап.
И ме мрзи сега да ти пишам долг пост.
Ај...

Драга

Отварам фејсбук и 11 приватни пораки...
очите у икс...
И ме боли стомак 2 дена по ред...
и кенкава сум 2 дена
и неам никаква сила 2 дена...
и ијам некое грдо, параноично чувство..
не знам дали ја се мрднувам или светов...
ама како и да е, ќе кикувам есови ко шо глеам...
и ми требаше денес љубов онака нај...
и ај чао сеа одам да спијам, прт.

Sad are only those who understand!

Драга Кајги,

Што да ти кажам, си знаеш... Мака ми е многу што испадна вака, ама... Не можам да променам ништо. Преморена сум од се`, а најмногу од вакви денови кога сите си играат топло ладно со мене. Тешко ми паѓа кога пробуваат до кај можат да одат, односно кога ме тестираат колку можам да издржам. Па и овие не се нормални, требало хитна интервенција ууууф. Еееееех за ова се лутам, кога ми требате никаде ве нема, кога ви требам сите сте на купче. Епа... ај фала што мислите на мене :smir: Да, знам ќе ми помине! `Ко и секогаш, ќе обидувам да се променам и за еден ден сето тоа ќе падне во вода. Многу ме нервирате да знаете, а тоа не е убаво. Тоа покажува колку сте за никаде!
Да, знам дека се` ќе помине, ама понекогаш е убаво да прашате ЈАС како сум!
"If you suffer, thank God! - it is a sure sign that you are alive." - Ајде гит у п.м.

Само да прашам.

Кај да заминам, со толку љубов,во ранецов?
Негде усвет.

Е*ате среќата.

Пиење чај, Планет Фанк, смрзнато чоколадо, коса ишишана ко Винона Рајдер, чорапи што се сушат на плакар за да мириса собата на Ленор, грдо чувство во глава, работен ден а е празник, можеби повеќе плата,помалку задоволства од трошење на истата, влажни соништа, а реализирање многу ниско, блабот, дрндрндот, мајка ми ме тера да јадам качамак, би се обесила со невидливо јаже на небо, би била експонат за трудови излагања, те молам, те молам, Средо глупава, побрзо да поминеш.
Медс.

Колку е добро чувството кога ќе станеш и ќе видиш дека не те чека ливче со напишани обврски, или па кога ќе сфатиш дур миеш заби дека има две наместо четири четки, или па едноставно кога ќе се разбудиш хорни.. :pipi: Фин почеток на денот, уште да се нахранам и почнувам со занимации :)

Се чувствувам како Вилијам Валас ми треба едно гласно FREEDOM иако во себе го извикувам на цел глас. Вчера пресеков со ножици и челична воља, кога човек не се чувствува удобно во некоја местоположба подобро да си најде нова локација...јас ја немам пронајдено новата но знам дека и го завртев грбот на старата. Доста беше од дипломатија и куртоазија, кога човек ми ја предизвикува дрскоста која ретко ја демонстрирам значи треба да се пречкрта од листа. Не може а да не ме нападне оној ист егзистенцијален страв, но без се се може и истовремено се се може. Јас знам дека заради гордоста ќе се давам многу пати, и ќе трепкам со очите додека како блиц ми поминува нешто пред очи. Но тоа е веќе ген кој нема никогаш да го сменам и чудно но ми влијае добро на својата самодоверба. Утрово добив извинување на мое изненадување. Исто ко да не чув ништо. Ама воопшто не е битно откако ќе се помине црвената линија, после тоа имаш мртви и ранети и оние кои ја добиле битката.
Абе море Вилијам Валас...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom