Остарев кајги у пм...
Еххх 21 година начукав, а уште не ми доаѓа памет во главава
Иначе кајги уште на полноќ направија денов да ми биде прекрасен. Дефинитвно ќе го паметам како еден од најубавите денови во животов, и еден од најубавите родендени, мада сеуште не стиганала вечерва кога очекувам да биде уште поубава од претходната. Ми направија добра финта вчера, личноста која што највеќе ја сакам, и уште некои блиски личности.... Морам да кажам дека попримиле од моите трикови
Немам зборови....
Среќен сум многу, а и изненадувачки многу луѓе досега ми честитаа, мобилниот звонеше цела вечер и мило ми е што сум стекнал толку пријатели досега
Ај ако имам торта деновиве, слободно намини си ти...
Еххх 21 година начукав, а уште не ми доаѓа памет во главава

Иначе кајги уште на полноќ направија денов да ми биде прекрасен. Дефинитвно ќе го паметам како еден од најубавите денови во животов, и еден од најубавите родендени, мада сеуште не стиганала вечерва кога очекувам да биде уште поубава од претходната. Ми направија добра финта вчера, личноста која што највеќе ја сакам, и уште некои блиски личности.... Морам да кажам дека попримиле од моите трикови
Немам зборови....Среќен сум многу, а и изненадувачки многу луѓе досега ми честитаа, мобилниот звонеше цела вечер и мило ми е што сум стекнал толку пријатели досега
Ај ако имам торта деновиве, слободно намини си ти...