Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Остарев кајги у пм...
Еххх 21 година начукав, а уште не ми доаѓа памет во главава :pos:
Иначе кајги уште на полноќ направија денов да ми биде прекрасен. Дефинитвно ќе го паметам како еден од најубавите денови во животов, и еден од најубавите родендени, мада сеуште не стиганала вечерва кога очекувам да биде уште поубава од претходната. Ми направија добра финта вчера, личноста која што највеќе ја сакам, и уште некои блиски личности.... Морам да кажам дека попримиле од моите трикови :pos: Немам зборови....
Среќен сум многу, а и изненадувачки многу луѓе досега ми честитаа, мобилниот звонеше цела вечер и мило ми е што сум стекнал толку пријатели досега :) Ај ако имам торта деновиве, слободно намини си ти...

ДраКа..
Викендот заминав опет за Охрид, по трет пат мислам :) поминавме лудо и незаборавно со екипицата..
Потоа вчера, заминав за Скопје да си ја пречекам цурата, која многу ми фалеше и едвај чекав да си ја изгушкам, после заминавме на баскет каде што грлово уште не го ни осечам :) ко лудак сум рипал и сум се дерел, ама ако..ние важно победивме! :)
И преостануе уште една недела уживанции, а после....нејчам да мислам шо следува.
Мва!:back:

Ej
Сериозно, ват д фак?
Ми се филозофира у постов ама ќе иглеам ко депресивно меланхолично копиле кое само ќенка.
Either we are incredibly stupid. or incredibly smart.

Драга кајгана...

Не можам да ти опишам колку ми е се мирно во светов мој малечок...
И розево и прекрасно...
И сум пеперутка. Летав вчера низ двор и низ соба...
И бев среќна обидувајќи се да набројам работи кои немаат крај во набројување..
И слушав убави зборови... од кои не верувам дека некогаш ќе се заситам.. >.<
Секоја втора вечер пред да заспијам си мислам дека денот ми бил еден од најубавите.. Ама секогаш доаѓаат се поубави моменти..
Не ми е страв дека ќе завршат, зашто и да завршат - ќе ги имам совршените моменти за себе...
Претерувам со нежности деновиве..but I can't help myself... :) Само да не предизвикам одбивност со многу лигавење.... :)
Водам со резултат 5:1... Damn proud... :) Mислам дека сум магична :pipi:
Трипам... Знам..:)
И положив генетика практичен.. Сперматогенеза. Најди сперматозоиди.
Најдов.. Изи пизи.
Најдов и мече под микроскоп... :)
И срцето ми затрепере.. за прв пат...
Убаво ми е драга...

цмокич.

КИМ мајонез на попуст, како го купија така стои во фрижидер, освен Томи мајонез друг не јадам не ми лизга по грло надолу.
Тетка ми ми вика како вчера да било кога сум бил колку нив, мене не ми изгледа така, двајцата преку рамо и горе до таван. Мостот е симболиката на тој мост преминувањето преку него тоа е тоа.
Ќе одмарам малку и уживам лесна музика за лесен сон:

Ej ма

Иам за учење едно 124097327524 кг
Денеска се излежавам цел ден, едвај 15 страни.
Мразам испити.
Али се друго е ок.
Ама ептен ок.
Толку ок, шо осеќам потреба да го кажам тоа едно 100 пати денес.
It's quite good in my shoes.
Ај да не ја избаксузирам.

Кара миа...
Ми фали гламур во животов!

Ох,ох,ох. Утре имам испит, а дунстер сум невиден. Разлистав нешто тоа книгата и сега ќе си легнам со надеж дека ќе станам за едно два до три часа демек да научам нешто. Колку е гнасно што понекогаш мора да се прави тоа што се нејќе. :icon_frow:icon_frow:icon_frow

драга
главата ми пука :nesvest: се чувствувам како слон да ми седнал .........

И сега? До кај стасавме... ќе се клецниме или да си пуштам порнич да си збркам сам работа

Цело време имам јака концетра...Еј шо е ова, шо светка?

Ете така цел ден.
Фатив учам, поминав 3094304932094230942039 зборови али сепак ми лета мозокот со Fly Emirates некаде кон поубаво место.
Сепак Аристотел, Џон Лок и Хегел не се некои убави типци за да им ги читам нивните најдлабоки страсти.
Колку би било добро место книга да читав налепница од пиво или пак на некој кондом али тоа е тоа.
Иначе онака тужно накај ок1 е расположениево. 15 до ОК1. Тужно и 45 минути. Уше малце....

Драга Шенка,
Темно е надвор, ама кога лавови не` чуваат... Изјава на вајарот, инаку автор на лавовите, откако му рекоа дека главата е несразмерна со телото на лавот: - Да имаше мала глава, немаше да биде лав. :) Фантасти4но.
Штотуку сфатив дека тригодишнината од нашата врска, ќе ја прославиме со љубенио` на Закинтос. Баш убав подарок е чекањето на нешто такво, романтично. :)
Се надевам дека со денешната сторија ќе и` помогнам на една личност што пати во моментов. Го молам Бог за неа.

ветувам дека те гњавам уште 5-10 минути и си одам да гледам филм4и4и :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom