Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajde
) пошто цурата разбрала дека денес пишувало кој е во државна а кој со кофинансирање и дека тие што биле со кофинансирање требало во рок од 24 часа да дадат согласност. Како прво не знам од кај и е идејата дека би можела да бидам во тие со кофинансирање кога гледам по други листи примиле и со по 80,70...па дури и 40 поени
(сега, уште не знам за примање ама сејм шит е, сега ако те има ке те има и на 26ти најверојатно) И така си го фативме автобусот, а внатре шоферот типичен шабан, и рано сабајле ечи она Босанско шабанско дури ти ѕуцаш во онаа вруќина...тортури. Па уште за посебен сељачки шмек ставил над него слика од некоја певица..Мира некоја или нешто така, со полугола цицка, демек сонцето да не му смета :pos2:
. После цела недела на чувство како да сум
ftopic: у животов општо, во петокот вечерта бев :party1:за следното сабајле да се :3: на дешавките од претходната вечер. Саботата вечерта беше комбинација на :party2:, :pijan: и :cug: за да после продолжи кон :wub: и :sekss:. Откако се собрав дома, цел ден бев :zid: пошо главата ми пукаше. Како и да е, вечерта помина :lud: и незаборавно по што решив да се опуштам со :tv:.
jea: а вечерва ќе бидам
и после тоа се надевам дека ќе можам слободно да :party3: на :pehar:.