Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кара миа...

Многу убаво си поминав :) Се шлаевме со Мацика се изнамуабетивме како што одамна не сме. Го видовме Урко ДВАПАТИ што беше особено позитивно доживување за Мартина на која и е роденден :smir:

:music5::cuc:kenzo_tange.jpg :cuc:Утрешниов ден секогаш ми бил тажен сам по себе :toe: :salut:

ДраКа

Се напнав,какви се глупости не изчитав у една тема у Фудбал није могуче.....
Иначе се ближи 31 ма4е :zlo:
Почиње сезона,почнуваат нови возбудувања,немаш појма како ми се иде на утакмица
Штета само што нема да се навива тогаш али јбг,важно ќе идеме ВАРДАР да го гледаме :)
:back:

Драга,
Еден ден ко ќе ме нема, ќе бидам на Јамајка (уствари поверојатно на Исланд, ладно сакам), ќе плачат сите по мене, а мене ич нема да ми биде гајле.
До тогаш не знам што ќе правам.
Утре, т.е. денес, треба да станам рано и да идам на контрола. Погоди дека нема да станам рано, и онака гужва има порано.
Постов не дека има поента, ама ми се правеше муабет.
Главата ми е хаос, одам на спиење.
Н.

Одамна ти немам пишано. Во суштина и немам многу што да пишам... освен тоа дека понекогаш (многу често) знам да се заборавам од филозофирање и тупење. И знам да бидам изузетно досадна за околината околу мене. Али знаеш што. I don't give a fuck. И имам некоја збунетост и хаос во мене, така што не сум сигурна во многу работи, посебно во тоа како се осеќам. Некогаш ми се чини дека минатото е најсигурно. Дури и болните спомени се сигурни, затоа што веќе се случиле и сум ги преживеала. А иднината? А што за утре? Не знам, ништо не знам. Само знам дека ме парализираат некои работи и дека треба за одредени ствари да се повлечам додека се уште можам и сум во состојба. Некогаш... понекогаш навистина е подобро да го кренеш белото знаме уште пред да си сигурен дека си ја изгубил битката. Обично велат дека треба да се бориш до крај, но овој пат, не сум сигурна колку е тоа паметна идеја. Мразам кога се наоѓам на крстопат и морам да одберам пат. Што ако не сакам? Што ако сакам да стојам во место??? За жал у вакви моменти - немаш избор. Се е сведено на или-или. Fuck.

Драганааааааааааа
Ајт и јас да ти пишам, по одредено време.На 31ви тргнувам на одмор!Ке одеме на мала турнеичка низ европа.Епа одеме у Хрватска кај едни пријатели.После то одеме у Швајцарија кај кумо.Одеме у посета на роднини у Германија.И одеме у Италија у Венеција и Верона.Па ако има време у Швајцарија тато кажа ке ме однесе у Женева, седиштето на ЦЕРН.И кумо ке не однесел на некои места(мистерија на кои!).
Ајд, кажах ти отприлика дестинациите, чаос сега!
Deine Love-computers.

Ова Лето Господово 2010 година нема да го заборавам никогаш.Причини илјадници ги има.

Патував до саканата дестинација
ах колку ја сакам,нема грешка
е*ани 24 часа
Се наголтав солена вода...беше забавно да се гледа тоа!
Се испеков ко рак!
Се попарив со врело кафе и си го откорнав ноктот...
велам јас:Нестабилна личност сум
И мислам дека ги избројав сите звезди.:pos:
не е смешно
А останатите се смееја.Е многу ме утешија.
Јадењето катастрофа.Македонско си е македонско,нема шала:pipi:
И како фил на сето тоа...главата ме болеше ужасно 4 дена и не можев да спијам од проклетата камбана која на секој проклет пола час објавуваше колку е часот.Ете пак,а згора на сето тоа секоја нок морав да го слушам плачот на едно мало бебенце кои без престан плачеше а родителите пет пари не даваат.
Минатото лето не го заменувам за ништо,зошто ми беше најубаво.
И за на крај на мојата прекрасна приказна...
Последние два дена ме облива чуство на срека и исполнетост.

Имајте Убав Ден Драги Кајганџии:smir:

Драга Шенка,

Никогаш досега не сум имала колумна со точно 67 испратени мејлови со реакции :). Се осеќам читана... Фала им на сите! Јас си доаѓам за недела дена дома, одморена, црна и со нови кондури:).

Драга
Сакам да заврши распустов и да идам во школо...скренувам по дома,лежам пред лап топ и не мрдам..има право мајка ми,не ми е јасно како кичма не ме фати до сеа?Сакам да дојде септември и конечно да помине се!Дали добро или најлошо само нека помине затоа што ќе си починам :(
Не сум направила муабет по дома веќе не знам колку време,отапувам тотално и ме лупаат бедови..:/ Утре роденден па ваљда ќе тргне на боље..:toe: иако и за тоа се напнав, да сум славела друг ден да не ми доаѓале гости :tapp:
Ма ме заболе цеф мене идам да се очукам па шта буде нека буде! Ајде драга биди ми поздравена и надевај се на подобро утре!
До следно читање :salut:

драга
не можам да дојдам до тебе. многу ми кочи нетов бе :tapp:
времево е ’’најубаво’’.
имав гооооолемо изненадување денеска :vozbud: пријатно секако. прееска низ дома нешто барав и одеднаш некој на врата ми ѕвони. излегувам и кога гледам тета од швајцарија која ја немав видено 4-5 години. вав човече какво чувство. сега за некој ден треба да дојдат и братучедите и тетин заедно со неа, на гости. замисли братучетка ми само на слика ја имам видено, од кога е родена немаат дојдено тука и еве сега за неа ова е прв пат во македонија.
инаку заради времево не можам да слезам.
ај ќе одам малку на воздух да си ги средам чувствата :helou:

Драга,
‘‘Фрцкајќи‘‘ се низ куќа, со новите штикли на мама,(читај, кај и да е, мои ќе бидат)
наидов на влажен под, на кој што се лизнав, превретев и се повредив.
Не се штиклите за секого.
Амин.
:pop:

Ооооо хатабатата
се успав
ми се моча
изтрипав смоки у витрина
треба да се бањам
ме мрзи
бегам!

Како ми е мирна душава, никад не ми била вака....
Премногу убаво се осеќам, не се опишува....
Да не те гњавам многу-многу...
Ти викам дека ако ме изнвервира некој вечерва, ќе му бидам љута цел живот.
Поздрав Кајо <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom