Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Коа ќе пораснам саам да бидам селебрити,
и да ме развожава Џастин Бибер. :icon_cool

Marry me cookie.

Хохохохох уште 30 минути Sweet 16 ^^ не знам зашто ама ептен сум возбудена хахахахаа :back: ајде чао идам да те разгледам за последен пат во 15-ка :П

--- надополнето ---

Голема сум! :baeh:

Драга,
Се докажав дека сум премногу чувствителна.
Испуштив и срце и душа...
Заплакав без причина, најверојатно многу нешта ме мачат во подсвеста..
Човечки е да се плаче.

Патем, изгледа двата пада денеска влијаеа на мене.

Поздрав.

ДраКа

Не ми се верува што се се спремни некои луѓе да направат за да се во центар на вниманието..... :tapp:
Кутрите тие,ги жалам стварно.

Кара миа...

Човекот е како стебло: луѓето го опкружуваат додека има плодови, но штом ќе паднат плодовите, луѓето го напуштаат и бараат подобро дрво.

многу паметна арапска мисла

Драга,
Кого лажам со овие среќни и насмеани смајлиња, дека се е океј, кога ни самата не можам да се прелажам.:tapp:

Животот ти е како птица во лет која кога ...заеби.

Живот не постои. Постои само збир на настани, кои можеш селективно да си ги наместиш и со тоа да ти бидат дел од една целина која повеќето ја викаат life (на кинески е вака, тие имаат миљарди човечиња) А зашто е измислена од луѓето а не постои физички - не постои. Значи живот не постои. Фала чао пријатно. Повеќе ладно.

На лагата и се кратки нозете. Затоа жените носат штикли.

А сеа на друга тема. Одмори. Пиење, нејадење, дрогирање и останати работи кај "маливе" а физички одмор т.н. лежење по цели денови кај нас "постарите". Фала курцу помина периодот на идење на замор кај мене. А и така преценета работа е тоа се околу одморите, жими се. Затоа јас годинава отидов на одмор.

Куче што лае, не каса али замара.

Иначе има нешто што повеќето го фатија деновиве. Нешо ко стомачен вирус е али не е. Досада се вика. Акутна и тоа. Фали уште CNN, BBC, BTR да објават Брејкинг њуз околу ова. Неаме хоби изгледа. Ај ке предложам едно хоби. Интересно е. Иако има опасни последици после. Се вика - искреност. Ебаго Хаус ве направи пациенти. Не е се во несфатливоста. Паметот и во школо се покажува. На голем одмор.

Фрли рипче, фати крапче. Среќа што незнам да фрлам далеку.

Ми мириса на застоени чорапи. Мирисот на некреативноста. Или на застоени чорапи. Како и да е. Толку од мене а сеа ве оставам на мојата драга колешка Annath и нејзините "Сведоштва во трилион продолженија". Фала и да ви го подарам.

:raz: ...

Menus - Plus! - Contact List Clean-up

contact name ....................... has you - Yes
contact name ....................... has you - No

etc............

lovely :)

odkajbankite.png

Во....Добар ден, ја сум од Дебар од село Бањишта, кај бањите горе, за вашата примање зборови доколку можам да ги, да ги зборувам, збора....да ги повратам зборовите од нашите. Фала што ме прашате, па јас доколку можам, толку можам со мојата попруга за тоа даљи се отвара куќи, даљи јавни куќи, тоа можда да се отварат помеѓу нашите роднини и вашите роднини и така требат.

Шо да праам кога, он е добар играаач, сите се добри. Вчера казаки, убо ме потсреди, ѕоне не убо. Пирошки со урда па лиснато со зденка и маслинка, абе перверзии. Му го иам дуксерот на даниел, а он ми има продужен кабел. Сеа ќе правиме spy swapping action. Стоп ја сум Медведев, пу да ми го лижеш ти со јазик ја со нога. Се глеаме касније.

Се пофалив ли дека на денот од роденденот стнав и тетка на една мала принцеза? Поубав поклон не можев да добијам. Денеска го видов малото. На слика. Ќе помине време додека го видам во живо ама ќе морам да чекам.
Среќна сум.

драга
надвор вее како улаво, стемничено е, корне дрва, алишта се веат на сите страни..........хорор
уште ми фали да згрми сега и се ќе биде во ред :pipi:
уште не знам што ќе правам денеска. ај има време ќе размислам. можеби ќе одам в село кај братучед ми кој е таму веќе неколку недели, си ужива, надвор од цивилизација, не се замара со мсн, фб и други такви срања..........
ај пријатно :back:

Најбеден роденден у живот! Пола луѓе заборавија да ми честитаат! БЕДНО! ..:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom