ДК
Инспирирана од последниве неколку случки од изминативе месеци би можела да напишам цела книга.Ама во ред е,нема да си трошам времето за непотребни работи кога и онака никој не цени она што си го сторил а не па книга да напишеш,ако ја прочита некој ке се најде себеси и ке се навреди од суровата вистина и на крајот пак ке си крив -.- !
Добро не сум јас крива што знам што сакам и кои цели сакам да ги остварам.Ама лугето сакаат да обвинуваат бегајки од своите проблеми и не вршејки си ги своите работи.
Ке рече некој не гледај за другите гледај за себе,и не се мешај во тугите работи ама обично така велат оние кои сакаат да буричкаат длабоко во нечиј живот.
Него остави ги овие мои филозофии...Невозможно колку е мал светот.Ја сретнав личноста на која најмалку се надевав.Личноста која ги откри моите чуства кон една личност од моето минато.Ме гледаше исто ко да не видел девојка во својот живот.Зачудено,речиси натажено зошто изминале тие денови кога јас и неговиот другар имавме нешто повеке од пријателство.Убаво е кажано:Се што е убаво кратко трае.Не жалам за времето поминато со него.Жалам зошто се заврши брзо.
И да,за на крај ке ти кажам нешто:Шмизлата продолжува да лета високо.Нека се симне зошто може да ја собере некој авион:pos2:
Ај поздрав!