Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Немој некој да дошол и да ме побарал не сум тука, не сум присутен е така.

Кај ќе го пречека човек па уште сметка на машкиов полов орган ќе ми прави, ајде бегај оттука.

Инаку сончево време со доумерена облачност и со можност за врнежи во попладневните часови.
Се стопли добро е тргна работата, чекаме пари од осигурувањето јас најмногу и така :icon_lol:.
Да ти ебам другарката од фејсбук :icon_lol:, го читаш ова :icon_lol:, ќе јадам ќотек изгледа :icon_lol:.
Топло време и тоа ми се оди до Охрид искрено, не многу ден два аааааааааааааааа не знам, глупо ми е....
Сакам да ги шитнам да ги продадам, ама ќе видиме што ќе биде....

И сега весела песничка за лепо расположение:

Dragaaaa golem pozraF so Akon-"BeautifuL" 'cuz you are soooo beautiful :pipi:

Незнам каде ми е главата :(

Кара миа...
Значи колку е невоспитана младинава, да ги фатиш со еден стап па да ги подбереш...

Абееееееееее како можеше овие глупости мене баш да ми се дешаваат...Кадата ме вика ќе одам да ја посетам на некој саат....кај е либето да се врати бре ах...

Драга моја,

Драга драга .... мило ми е што те познавам ... благодарам за сите спознанија кои ми ги нудиш

Што мрзам коа ќе се јави бивша да бара услуга а се испонашала ко последна идиотка :nerv:. Па уште ко ништо да не било. Нек се е*е не даам...

ААААААаааааа добро е на крај плодно и продуктивно завршува денов, како сум расположен можи и гости ќе пречекам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Реков можи се зема во предвид, а не дека морално ќе се обврзам :icon_lol:.

драга
ми се оди на свадба.
ќе пијам, ќе лумпувам, ќефови ќе терам свои...........
:vozbud:

Кајгано, денов не можеше потурбулентен да биде. Битно, сменив гума на кола денес потполно сам and I am proud of it!!! :)
И да, викав резултатите од матурата за утре дека не се ништо, ама пеперуткиве у стомак ламбада ми играат од пред некое време. Шо е уште поинтересно па, не играат на што било туку на песништено на Енрике шо ме враќа неколку години уназад. Онаа Rhythm (збор кој никогаш не сум го сакал ниту сум знаел да го напишам) divine!!!
Ама се мрднав со песнава вечерва.

Viva la musica, say you'll be mine!!!

И идам да денсам низ соба, ако не ми се приспие или не се заразам со некоја друга песна. А знам дека нема:)

Не ти кажав ма... За 2 дена идам на одмор од гнасново, претопло, пренапнато Скопје.

Peace at last!!!

:salut:

Драга,

После еден месец си го направив компјутерот,и тоа целосно сам,но тоа не е важно.Важно е дека сфатив што ми се случува во животот и отприлика што сум направил.Денес и е роденден на една многу важна особа во мојот живот и се надевам ќе му го погодам поклонот.Втора радосна вест е што вечерта си ја поминав одлично,едноставно повторно го почувствував стариот шмек на ноќите поминати во маало.Ваква прошетка ми требаше веќе долго време.Утре ќе биде убав ден,а и сите денови натака.Еве пошто ме брзаат да го напишам постов,требало да се спие јас морам да ти кажам дека сум радосен и тоа би било се за вечерва.Пис аут,Мали.

Моментално у соба ми влезе еден многу ретардирано глуп зелено летачки објект кој лета ко ментален и се удира од ѕид во ѕид..... :icon_lol:

А јас? Јас сум одлично фала на питање. :pipi:

Драга,
И ја би играл така да можев.

Драга ...

ЈА ПОЛОЖИВ МАТУРАТА ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

драга
ги мразам комшииве :tapp: глупачка бе. под пенџере огон запалила :nerv::nerv::nerv: да даде господ и таа во него да изгори. оди таму мори кобило една.
ах било чиле јас да се селам одовде. уствари што ќе се селам заради една бела коза и онака сега ќе умре.
сега ќе излезам и лом ќе се направам, ќе ја отерам у 3 пи*ке материне. ми е гајле ако има над 75 години. гојдо бре. само да се нервира човек :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom