Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес, драга, креветот ми е посебно привлечен, нема смисла да не го дружам.. иако пред само три саати се разделивме :icon_lol:
А, и не можев, а да не се изнасмеам слатко на стиховите шо ги слушнав кога поминував од дневна..
"I heard you found out
That she's doing to you
What you did to me
Ain't that the way it goes"
Знам дека помина веќе некое време, ама сеуште ми е мило за се што се случи. <3 Karma ^^

K!

Знам дека вчера ти пишав и сега пак.Здодевна сум нели.I know!
Само да те поздравам со песната.:smir:

И добра сум фала на прашање.
Те сакам <3

Чао пријатно.

Возев кола! :icon_lol:
Пеерке, прв пат седнуам (не од шала) и онака ми објаснуе татко ми.. Али за мене не е гас дефинитивно хахах нека ми ја извадат педалата :/ И ми тргна! Лаале, ко за прв пат мн добро извозев. Никој не настрада ! Имаше деца тука.. (:
А бев на Матка и онака спонтано дое.. па после на Треска си ги возикав моите на паркинг, хуху. Дури и вртев на кружен тек.
Иначе.. го сакам! Може втор пат ти кажуам, ама да не си забораила..
Времево им се погоди на тие шо отидоа за Охрид денес.. знаеш на кој мислам. Мех, само нека си е среќен.
Иначе синоќа се убив од плачење на A walk to remember :( Пак го глеав. Вечер Notebook, ако не искочам.. n dats dat.
Peace out !

Кара миа...
Да можев да си преспијам сеа како сите нормални луѓе убаво ќе беше :(

Куча - посо, посо - куча :icon_eek:

драга
не те гњавев денеска. па еве ме сега....... досадна вечер, ми кажуваат сега на роденден сум бил. е :bip: не одам да ми простиш. прееска заборавив да ручам, па еве сега чекам бурек со месо да ми донесат. утре треба порано да станам и ќе одам в село. лол. вечерва да излезам? м? тешко.......
за 4 дена ми е роденден :pipi: уште немам појма кого да викам и каде. си мислам да соберам 3-4 или 5 поблиски другари оти ако фатам сите да ги канам наебав, и ќе ги частам едно пиво. туку ај здравје ќе размислам.
е дојде бурекот ај поздрав

Драга, ќе бидам кратка..
прекрасно си поминав!И најубав крај го чув конечно после долго време :wub: уште да го видам сега деновиве и топ
го сакам иако ме нервира понекогаш на мсн :pipi:
:back:

ДраКа

У парк комарци ме изедоа -.-
У автобус прашина ненормална,не се дишеше -.-
Доаѓам дома,прозорот од собата отворен,мушички милијарда влегле,масакр им напраив,џабе, незнам од кај искачаат уште -.-
ти ебем :tapp:

Те молам веќе не ме пуштај да седам до 5 сабајле.
фала.

Џиш
Денес, или поточно вчера, или најточно од вчера до денес ме зафатија безброј расположенија и емоционални состојби. Се чуствувам како да сум преживеала бродолом.
Ми треба Џон Барликорн.
И добар пријател.

...до мене е или до некој трет? Ствано незнам шо се дешава, легнувам во 2 станвам во 6. Давај решение како чоек да поспие малку појќе, или смислувај шо да се прај, а да не е поврзано со компјутери... не се издржва вака, 15 сати пред компјутер

Него заради оваја подолу и турнирот во шах вчера ја утнав формулата (квалификациите) ама затоа денес ќе надокнадам...

Ciao

Драга Шенка,
Прашај го Џиш кој е највечи шахист у маало :)
хаха, си признавам нема мрдање... ме изделка машки. Ама ако, има дана за мегдана ќе видиш ти... тикви со расол :)

Џиш
Денес, или поточно вчера, или најточно од вчера до денес ме зафатија безброј расположенија и емоционални состојби. Се чуствувам како да сум преживеала бродолом.
Ми треба Џон Барликорн.
И добар пријател.
не го споменувај името Џишово напразно... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom