Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДраКа

Среќен ден ко вчера мислам никад не сум имал. Излегов од дома со 150 денари,се вратив со 250,а успутно пиев у парк,јадев хамбургер у 7ца и влегов у Хавана без да ми побараат лична,без да платам влез,со женска шо прв пут ја глеам !
Ми квари утисак само типката шо поврати до мене (маицата лом ми ја направи :nerv: ) бтњ типката торта јадела ( шо уопште не е битно у муабетов ) !
И ми отиде мислата дур го пишуев ова али нема везе....
Идам да јадам.

Имам рипче и се вика Харе Кришна.
И ако не прекине да ми галами, ќе лета низ прозор сосе стакленикот во кој се наоѓа.

Драга драга драгааааааа
Одебах те тебе и сите твои членови у здрав мозок....
а вие не го приметиите тва.
Proud of me :tv:
Полека смири се.Земи си едно
images
ќе те среди.

Полека смири се.Земи си едно
images
ќе те среди.
I was just talking about that.
И како шо кажах, сите ве изебах у здрав мозок а вие не го осетихте тва.

I was just talking about that.
И како шо кажах, сите ве изебах у здрав мозок а вие не го осетихте тва.
добро знаеме, паметна си......

туку драга денеска сме биле да си ги земеме петките :pipi: знаев јас ама заборавив и за чудо пак на време стигнав. си ги собрав 12-13 петки, класната малку ни посоли памет и дома. сега ми се спие :icon_eek: папсав. надвор ко да врне ми изгледа ама за сигурни информации ме мрзи да излезам.
ај уште малку да се помачам на нетов и одам да се одморам конечно. утре се уписите и пак треба да станувам од 8 :nesvest: а во 4-5 си легнувам.
чекај да пишам порака ми стигна. уствари што ќе ме чекаш ај ча-0 :back:

Драга...
Замрзнав......времево не ми личит на лето туку на доцна есен со чорапи со дуксерка+греалка

драга
чувствувам дека и ова ќе биде досаден ден. па само врне еб*го :jaj:
инаку сабајлево кого си сретнав немаш појма. учителката од забавиште :pipi: пази, не од прво туку од забавиште, мојата прва учителка. и така муабети со неа, ова-она, си се вратив 10 години назад. ех младост. истата си е како да не старее женана.:toe:
и тоа ти викам и ова ќе биде досаден ден изгледа. дома-надвор-надвор-дома-на тераса и така ќе си помине.
пријатно пладне :back:

Драга,
Just to say Hi!
:salut:

Имавме нов состанок за изложбата. Овој пат сите технични проблеми ги решивме, едино ни остана ѕидот со големиот постер од 7 метра да го решиме пошто фотката не е во добра резолуција и е многу пикселизирана. Ќе треба нова катедрала во многу подобра резолуција да барам, полесно да се рече него да се најде :). Ги добив и копчињата за интерактивната карта и ги пробав, сега уште моделот на станицата да го осмислам и ќе се монтира и таа.. Следната година ќе се прави и другата просторија, веројатно романика ќе дојде на ред или пак ренесанса, ќе видиме.

Неделава прв пат ќе работам со нов софтвер, ќе имаме купче цртани филмови за едитирање па веќе коа ќе се прават барем да бидат како што треба :wink:.

Додатно за ич да не биде „досадно“ ме чека и концептот за техничките карактеристики на модулот за цртање, обемна работа ќе биде и е покомплицирана од што на прв изгледа. Сите икончиња треба да се дизајнираат како и целиот интерфејс.

Мултитаскинг до максимум, ќе биде убава недела :).

Драга,
Добро позната фраза „ Јас кога викав".

Ким..
I <3 Black Thomas!
Екхм.. Јавно се откажувам од некои луѓе, кревам раце, не праам муабет.. како ти милува.
Криво ми е што немаат свои идеи.

!

Кајче,
No matter what, I will never give up!
I am such a strong girl.
No one can't bring me down.
И то Каи, јас да си кажам што ми лежи на душа.

Драга Каигана

Да сме ти немале Ч у азбука и да сме ти имале некој Ајнештајн на светов, ок.

Ја вработена, тоа ти е.
И нов мобилен ијам.
7020-pl.jpg

Убав, среќно ми е сеа, ќут.
А мене вирче ми е средно име....
Пардон, Вир4е.

Attachments

• Ајнештајн 4 ок.JPG
    Ајнештајн 4 ок.JPG
    26,5 KB · Прегледи: 21
Статус
Затворена за нови мислења.