DracevoTheCity
Чиста Македонија !
ДраКа
Среќен ден ко вчера мислам никад не сум имал. Излегов од дома со 150 денари,се вратив со 250,а успутно пиев у парк,јадев хамбургер у 7ца и влегов у Хавана без да ми побараат лична,без да платам влез,со женска шо прв пут ја глеам !
Ми квари утисак само типката шо поврати до мене (маицата лом ми ја направи :nerv: ) бтњ типката торта јадела ( шо уопште не е битно у муабетов ) !
И ми отиде мислата дур го пишуев ова али нема везе....
Идам да јадам.
Среќен ден ко вчера мислам никад не сум имал. Излегов од дома со 150 денари,се вратив со 250,а успутно пиев у парк,јадев хамбургер у 7ца и влегов у Хавана без да ми побараат лична,без да платам влез,со женска шо прв пут ја глеам !
Ми квари утисак само типката шо поврати до мене (маицата лом ми ја направи :nerv: ) бтњ типката торта јадела ( шо уопште не е битно у муабетов ) !
И ми отиде мислата дур го пишуев ова али нема везе....
Идам да јадам.
знаев јас ама заборавив и за чудо пак на време стигнав. си ги собрав 12-13 петки, класната малку ни посоли памет и дома. сега ми се спие :icon_eek: папсав. надвор ко да врне ми изгледа ама за сигурни информации ме мрзи да излезам.
. Ги добив и копчињата за интерактивната карта и ги пробав, сега уште моделот на станицата да го осмислам и ќе се монтира и таа.. Следната година ќе се прави и другата просторија, веројатно романика ќе дојде на ред или пак ренесанса, ќе видиме.