Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Јас ти го пишувам ова за да ти кажам дека за 1 час ке одам на долг пат... за Чешка. :vozbud:
Може нема да пишувам цел месец, ама ќе видиме како е таму работата... поздрав.

Live stream со Dee Oh double Gee! :icon_mrgr Whaat?!
Blonde guys.. eh. Вруќо, многу вруќо (: B-boying does its thing.. Sneak a peak не штети, нели?
How many relationship statuses can a man change?! Hate dat ish -.-
I'm a , any1 told u?

Драга !!!

Пријатно изненаден од едно неочекувано видување !!!!

П.С

Мило ми е што те видов, а баш сакав да ти се јавам да искочиш на кратко :)))

Д.

риба без лимон не е риба добра, ама може да помине, сега го пратив малиот по лимони.

Имало и такви ма .. прост народ :):):):)
Си замислуваат као ќењаме еј! :tapp:

Драга
Надвор врнит туриват, јас музиче си слушам и чекам 8сатот да дојт :)

Драга

Do you believe in karma or destiny?
Јас богами верував во судба, ама до волку... Во секој случај интересно и за промена судбината ми приреди нешто убаво...неочекувано:pipi:Допрва ќе видиме што ме чека...depends of you:pipi:

Ич да не искачаш надвор пошто ќе накиснеш ко маче во ноември.Три пати ме фати дожд и си се вратив дома жива вода, ко да сум седела цела вечер под тушевине на градска плажа.
И да знаеш за иднина низ градов по можност у мантија да се движиш, освен ако не сакаш да слушаш серенади од локалното население од типот на
-Сакам да заспијам на твојте гради сакааааам да заспијааам оваа ноќ.(Бар културен е можеше нешто од Слаткар да отпее...грешка изрецитира)
-Мини мини мини сукња лепо ти стои носија стално...-.-

И конечно пријавив за полагање возачки.Ќе можам во скоро време да возам легално:kesa:
Ајт ојдов да си прилегнам..ме чека бурна недела на неприбирање и шлаење.
Благодариме за вниманието!

Денес се вратив од семинар по цртан филм. Добро беше, малку да видиме конкуренција што правела, филмот ни беше прикажан, ама ме изненади дека бев претставен како специјален гостин :). Ај првите два пати коа морав да станам да се претставам пред сите ми беше ќеиф, ама после ми стана веќе незгодно коа ќе си го чуеш името 5 пати пред јавност, добро што колешката не беше ќе поцрвенеше целата :icon_lol:.

На пауза му викам на организаторот, се е тоа убаво ама ајде да направиме нешто и со Македонија, да има аир. Ми вика важи ќе биде супер и југот да го уклучиме, па од септември и за тоа муабет ќе се прави. Ќе ми биде ептен ќеиф и кај нас нешто да се организира :wink:.

Додека ги гледав книгите во библиотека глеам една книга за антички легенди и почна една идеја пак да ми се вртка у глава, одамна ја мислев ама коа да стигнам :raz:, може супер проектче да бидне само уште малку да ја разработам у детал.

На враќање го испуштив возот ама си реков што ќе се нервирам ќе го разгледам градов и во еден трговски центар гледам огромна скулптура од дрво висока 4 метри. Гигантска од дрво ретко се гледа, многу ми беше интересна и пак ми се врати желба за вајање. Ама да направам у канцеларија атеље ќе ме стави колешката у топ и сосе глина ќе ме исфрли надвор :icon_lol:, ќе мора друго чаре да барам :).

Во канцеларија ме чекаше скакулче. Гром, среќа у новите простории :icon_lol:. Ама скакулецов ко Марфи да го учел, јас го буткам на надвор он у фаца ми скока :icon_lol:. Ме потсети на некои личности што ги знам кои секогаш идат у погрешен правец. Ама за разлика од нив овој имаше среќа, така да сеа брка некоја скакулка у двор :icon_lol:.

Каи,
Добро утро, барем за мене.
Сакам пирс, ама страв ми е. Муахаха.
:toe:

--- надополнето ---
Сакав да ти кажам дека, мало е Скопје.
и дека се врти тркалото.
:salut:

Мејнијааакс!
Ол овввр мии.
Не буквално, секако.
Теретана, па Кеј. Си неам друга работа!
Флерт.
Трт!
Он е убав, а и ја.
Па што.
Ебате све.

Мислам дека станувам чудак, од оние што се хиперсензитираат.
Ако воопшто има таков некој стил на бивање чудак.
Ленс ојдува утре, мене ракија ме чека и пљус некои лудачки композиторски песни во Чифте Амам да виѓавам.
Слушам Базкокс, надвор дува и врне, јунски октомври се дешава, и тоа е.
Досада жива, ама Сања си ја чекам.
Ќе ми купи лејм маица со Стиви Никс и некое кремче за тело од кокос и канабис.
Мама наполни 52.
Ја не го памтам пола роденден, во делириум бев, а на смешката од 2: 02 се смеев ден подоцна.
Зелениот фустан ме отвори.
Се шишнав малку за да заличам на себе.
Сакам работа, работа и работа! И да здувнам од овде идната година.
И ми се јаде помфрит од 7мица.
Креле.
Мрш.
М.

драга
ме гледаш ? :pipi: м? кажи какво фраерче сум во ова одело. се чувствувам како да поминале 15 години додека трепнав, се чувствувам како адвокат :kesa: се засрамив. ај пријатно

Драгоева
friesbitarinism is the way to go.
веруј. (го мразам зборот “верба“)
Само да те поздраам ја, ќе бегам на векејшн, онака....
И онака не ти се исповедам веќе долго време.

Hi,

Ауф... ама ме држи мрза у пм, вака не ми било којзнае од кога. Да има на некој да му ја продам, ем кешарац ќе извадам ем ќе се куртулам од неа. А верувај, ја имам со тони. Како и да е, вечерва помина супер.

Доста е од мене за вечерва (си велам) отидов во хоризонтала.

Џ.

Dear,
know what??? after an year I'm writing again..
Ц Ц Ц еееејјј кајгано мори те заборавив...
и после година ништо сменето, сега лето одмор ово оно.. а факсот ууууфф.. нека иде у пм и таа идиотката што не ми даде поени а ги имав за да положам па и со најголема желба да се вратам дома .. зашо??? У пм сите дечковци ово оно џр мр јас ништо ... аууф исфрустрирана не се трпам.. од сите што ме прашуваат ке почнам да мислам дека стварно не е во ред што немам дечко!!! Не ли е??? Шо ги интересира нив бе лелел имам само 19 ееј животот е пред мене ....дечко кому му треба само да го нервираа..ее ке залепам оглас барам дечко опис: висок... чисто да се има нешто .. и така
гуш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom