Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

:jaj::pos2:
:nesvest:

е тама да имаш пари и ке те напраат да се осекаш как махараџа 
и тва ме праа мн срекен

од толку обиди конечно погодив пандишпан, тортата испадна лудница. Не се фалам јас туку штом одма ја смавтаа, па дури бараа репете (дури и комшиите бараа репете брееееееее) значи успешен обид. Сега ми е малку тешко, јас не јадам благо, ама убаво ми дојде :smir: Ај да видам луѓенцава на форум што правеле додека јас шлакав торта.
ммм чист планински воздух, тревичка...не знаеш колку убаво ми дојде. малку ми се спие сега ама нема да можам, оти би требало да дојде братучед ми секој момент
да тој откачениот.
Во теков на оваа година ми се издешаваа многу ствари, добри, лоши, весели, тажни...успеав да запознаам топ и блесави фацки кои секогаш знаат да ме расположат кога сум даун
Иначе денес му е роденден и на Раул-фудбалската ЛЕГЕНДА и посебно ми е драго што сум го погодила денот кога да се зачленам
Ајде сега остани ми поздравена, идам да те разгледам и да му честитам роденден на Раул у фан клубон и се надевам на уште долго наше заедничко дружење:back: