Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгане.
Оваа Стоја какви ретардирани песни праи,не е можно.
Рефрен:
Svidjas mi se to si
valjda shvatio do sad,
al' kao da se plasis
da udjes u moj grad,
pitacu te kad jos jednu
popijem na ex,
da li si za sex
da li si za sex. :nesvest:

Ете кајге, го одбрав врапчето, ама сепак, ќе продужам да го барам гулабот.

ДраКа..
Времево у за нигде ! :toe:
Треба да се чека 7 саат,па човек надвор да излезе..:/
Али ај..до тогаш се попунува времето некако,со гледање СП до 6,па после малу и Тркало на Среќата и конечно надвор ! :)
Него..се чека 22-ви Јуни и со братучедите идеме за Охрид,требаше да идеме за Дојран али не им се свиѓаше таму кај што требаше да идеме,и на крај се одлучивме у Охрид кај братучедот у стан !
И то..идам сеа да гледам како ќе го јадат гејциве !
Go Go Nigeria !
Ча0..:back:

дик
и јас како и членот над мене, си реков ќе уживам и ќе гледам како губи грција ама не е баш така, барем не првово полувреме :toe:
инаку многу жешко бе. не се диши, не се издржува ова више.
ај заминав во фрижидер :back:

Ми се гади од луѓево! Ми се ГАДИ! Да одам и да повраќам ми доаѓа.
Нема асални луѓе на планетава. Сите се измотаваат со тебе како што сакаат.
Нема искрени чуства. Нема искрено „те сакам“. Нема љубов. АШ!
Се е со предходна умисла. Да те искористат. Да ти земат нешто, и да ги снема!
Ме боли глава од таквите веќе. Ми викаат да се однесувам како што се однесуваат и тие.
Извини, неможам. Неможам да се друам со некој што врска си нема од животот и да не го поучам. Неможам да се дружам со некој кој мисли дека ме зафркнал, и сеа готово, he's on the top of the world. Смешни ми се. Патетични. Никакви.
Ок, си ме искористила. И сеа шо? Очекуваш да ти се налутам? Драга, треба да пораснеш, па после можам да ти се лутам.
Не ми е јасно која ГОЛЕМА работа ти треба. Ауу, да, заборавив. Ти беше таа бизнисменката, имаш работа. Шлеперите на граница те чекаат. Ок, слободно оди. Не ми требаш. Ќе си најдам друга јас...што ќе биде искрена. Што нема да ги прави работите со предходна умисла да ме искористи...изгледаш смешно драга. Ти реков дека најдобро е прво да пораснеш, да разгледаш околу тебе. Да видиш дека 90% од луѓето на светов се такви баш каква што си ти. Без осет, без срам, без култура. Свести се, и порасни. Не се понашај како дете.
Сфати што треба да направиш. Сфати што е всушност душата на еден човек. Без тоа си ништо. И ти, и останатите 90% луѓе на светов.

Драга Кајганка
Денес со девојка ми решивме да не се замараме за ништо апсолутно, и покрај тоа што имавме некој испади и причини за нервоза.Се надевам дека ништо нема да не спречи за да ни заврше топ денов, она ќе си испадне со другарки , ја ќе пречекувам гости еве уште ми се најавија , ваљда ќе издржам.... Само девојка ми ме жали ја сакам пуноооо затоа . И кајганке тоа незнам шо друго да ти изнакажам и наместо да седнам ја да учам , ја со тебе се замарам аххххххх ај цунка и адиоссс

Денеска на Пакман на цреша левел ги изработив како бавча. Прво ги изедов сите мали точки и го оставив компирита на сите четири страни и една точка на средина и така ги лажев едно две - три минути и потоа шоуто започна. 4 пута 1600 = 6400, партали летаја од нив.
Не ми се игра повеќе карти, уште кога ќе ми текни дека е игра која можеш да ја играш сам во живо, ме потсетува како да си го дркам.
Утре ќе пробам да го разработам тетрисот

Драга Кајги,

Јас денес сум супер, ТИ како си? Гледам нешто тапа на форумов, заспал народов. Јас си поминав супер, ваму ми се погоди, рудников полн злато :vozbud: имам некои интересни планови, ама сакам да ги кажам пред сите. Почнавме некои работи за да се среди нешто и ептен се возбудив, се прерадував. Супер период, ама неделава почна многу тешко. Уморна сум премногу!

Поздрав Кајги

Точак возам, се враќам дома гзов жива вода, гледам фудбал и после си го прчам.Тоа би било углавном
salutingsmiley.gif

Ale-aljandro, Ale-alejandrooooo....
I've been brainwashed!
Каков ден денеска, Bwahahah....
Неко те има ночас,
неко те воли,
неко те има - то нисам ја.
едит: не е ночас и не те има никој, ама пак те неам ја.

кајган0
иди у курац зошто не ме боли кур за тебе

нервоза :nerv::zid::zid:
инаку не е песнава за тебе не плачи

дик
еве ме мене пак :pipi: јас без тебе не можам ти без мене пак ич, затоа ќути таму.
одеднаш времево се измени. од 40 степени падна на 26 :nesvest: ма дај бе, затоа болнициве се преполни. туку денеска дознав дека в комшии сум имал близнаци :kesa: јас мислев еден човек е, тоа двајца да ти биле и што е најтрагично децава по 15-16 години имаат скоро врсници ми се. така случајно ги видов двајцата заедно, од прво мислев така ми се гледа, еден човек како двајца, оти главата ме болеше ама сфатив дека вистина било :kesa: дома ко им кажав ми се прснаа од смеење. туку ај нема врска.
до сега бев на воздух ама ми состуди и си се прибрав.
чувствувам дека и вечерва ќе не можам да заспијам.
ае сеа ча-0:back:

Malena iz kojeg si ti svemira i zasto te sve nervira...sva si puna nemira...
Богами пуна сам немира...Конкретно денес...не е толку до денот петок колку што е до датава...
Али ...life goes on па и јас со него...
Некако меланхолично среќна сум.Тужна и среќна.
Е ај драга најди ми нзс!
Пиши ми пп не е проблем, кога ќе ме сфатиш...или било кој anybody ...somebody...
Ајт доста трескав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom