Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга гледам малку си се подновила и сега да ти кажам си по секси :smir:
е па да знаеш утре и јас одам во шоп шопинг и ја малку да се подновам за матурска па
ќе бидеме најбољи шизици во мало :party3:

Драга

Те подновиле ама старата ти беше подобра :) Ама ајде некако ќе се навикнеме и на ова:)
Утре прва смена:(Кој ќе станува уште во 7 саат бе:nesvest:

Драга беееееееееееееееее
Обично си прокенкуам дека си нова, ама сеа сфарно не ми се допаѓаш.
Жута те сакам највеќе, на другите ствари ќе се навикнам. Ама да ми те напраат жута.
Кајгана си или шо си да му еам!
Не бе не, нема ни на другите ствари да се навикам, ТЕ САКАМ КО ШО СИ БЕШЕ СТАРАТА И КРАЈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Драга Кајгана,

Се надевам дека ова е само еден лош сон :uvo:.

GIVE US THE OLD ONE BACK! :nesum:

Sheena is a punk rocker...
А ја сум напизден тепач.

Ти си нова, и си грда.
Чао.

Медс.

Срцка шо стана ...
Гет а факин њу дизајнерс ..
мејби ми ? :)

Драга , нов фустан а :vozbud: .. ќе треба да те поманијачам неколку денови , пред да ти се пуштам у акција :kesa:

Драга, треба ли да им се нацрта на луѓево дека веќе ги немаш старите алишта...

и да... убава си само малку ми сецкаш кога те лизгам горе долу, горе долу, малку размачкана шминка и зафаќаш на некои букви ама сwцка си и ќе те бидне.

се читаме.

Драга,
што ли ти се случило?
Некомпетентна сум за да одредам дали ми се допаѓаш вака или не, премногу си ми нова и чудна. :nesum:
Два дена нема да се логира човек и ќе почнат чудесии да се случуваат ...

Кајги, пожива беше порано...

Кајгано мори :) Дај барем стариот скин(или дизај што ли е у ПМ) да можеме да си го користиме.
Вака си ко таратаур форумот, за нигде...

драга... подновена а? ако ако... али убаво си кажаа погоре бре.. не личиш на кајгана сеа... на јајце на око повеќе мава.. некако помаранџестава боја ми фали ма да и оваа не ти е лоша али ај ке се привикнеме..

Еј бе, што ти се десило?Поубаа ми беше жута ,come back!
Него јас сега дојдов од Србија и си пројдов најлудоо!:cug:
Првин на дерби, се ок беше се додека патлиџан да не даде гол, од тогаш падна цела атмосвера кај Делије а и кај мене :(
Ноќта беше прејака,бев у Београдска Арена на Дејвид Гета,запознав добри цурици и се на се добар помин !:cug::cug:
И ејјј Челзи ми освои тутила :je::je::je::je:
Ај сеа одам да те видам шо имаш ново,и да седнам малу да учам :( имам 2 испрашување и 1 тест, а јас појма немам..

Прекрасна моја жолта страничко каде сиииииии :(:(:(:(:(
сакам да си жолта жива убава ко порано :(
Сум станала уште во 8 возбудена дека ќе те начекам уште поубава од претходно и се ставам а што гледам само сивило :|
:(:(:( Ми фалиш ко што си беше стара жолта весела :(:(:(
Не се осеќам ко да ти пишувам на тебе милааа :(:(:(
Се надевам дека ќе навикнам на тебе ...ваква.... :(:(:(:(:
Али ипак сива или жолта јас те сакаам ! :back:

Драга Кајгана

Ме нема 1 недела дома, се врајчам компјутеро расипан, домашните насмеани, кајгана подновена... Ај друг пат че ти кажувам шо ми се дешаваше, сеа мора да решавам интеграли!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom