Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Не е фер. Реков дека ако дојде пак, нема да го пропуштам и види :cry::cry: И денеска и утре е у Скопје а ја нема да идем :( Уф ама сум нервозна.. и криво ми е многу :( :nerv::nerv:

Ај чао.

Zdravo picho,
ти викам ја не сме ние хулигани за у школо. -жалче

драга,
преживеав 2 колоквиуми ми остана уште 1 во петок и готово.
да ти кажам ми се спие и ми се јаде нешто ама не знам што... :toe:
едвај чекам да дојде понеделник за конечно да го видам најмалиот член на семејството јеее :vozbud:
поздрав :smir:

Е многу ми е тесно, жими мене.
Немир внатрешен. Без врска.
Заспани сетила, а дразби едно чудо.
Плус ми се јаде, а 1 е...ми се јаде гвакамоли со чипс, било што индиско, салата од црн грав и пченка, манго, тофу...
Е ај!
Сакам еден џоинт и полна када со купка од кокос и John Butler Trio.
Ми се јави Мишел од Австралија, како да не ја сакам и да не ми фали?
Добив најубав поклон денес. Ама најпрекрасен и најљубовен.
Ме ограбија пред некој ден. Наравоучени, од сега ќе се тепам ако треба, ама пари на циган не давам. Е така. Мамата!
Ми се бега на планина три дена. Да пешачам по 5 саати и да пијам чај. Постов ко да не ми е доста. Детоксификација ми треба. А да, и сок од спанаќ, морков и портокал сакам еве баш сега.
Едвај чекам да киднам од Скопје. Многу ме изморува бе. Го сакам, ама после две недели усвет ми се фаќа. Мене уствари и од кожава после 22 години ми се фаќа џаде, ама ајде де. Не бива.
Секси докторицата од женине игра ракомет. Како да не и се смејам бе? Четири години од кревет со книга во рака не е излезена и сега се дрзнува да игра со ДИВ шо од терен не се излезени...Ако, почитувам ентузијазам и ќе ја бодрам од трибини! Е не..
Малово утре полага некој си анатомски, медицински и незнам каков предмет.
Мене ме фрустрира општествово и стварно не ми се носат торбици по воз. Несигурно сигурен оксиморон на улица. Таква сум.Или сигурно несигурен? Има некоја разлика?
Да!
Па што.
И така и вака сакам телесна и духовна изолација. После првиот ден ќе си земам најмногу три личности со мене. Океј може и само една.
Тоа.
Се викам шашава.

Кајгано!

Цела недела без цигара. Hell yeah! :мафијаш:

Сега знам дека ништо не знам... :pos:

Држи ми среќа утре, врска немам како ќе поминам, ама едно нешто знам;
Смешно и интересно ќе биде, што и да се случи. :icon_lol:

Добра ти ноќ, о Кајгано, куп од 1 и 0.

Кајгано денеска ме мрзеше да ја тупам многу па не се карав толку на форум..Идам да поспијам едно 12-15 часа КО ЧОВЕК

Шенка,
Со последните сили и последните функционални атоми, ти велам дека завршив со сите обврски денес. Тежок е новинарскиот живот.:wub:Ама и убав ептен! Во сабота можеш да ги читаш моите вечерашни напори, преточени во црно на бело во „Шпиц“. И Воки, следниот пат, да се надеваме дека ќе ги носиш наочарите дете мое!:)

Драга Кајгана,

Aууу :@ Ти ебам снегот, ми ги расипа сите можни планови!
Надвор врне снег! Има 12,56 cm и ме нервира! Мразам снег!

Јбг, секогаш каснам со модата.

Now, вистинските временски вести via Kaygana; The weather channel:

chancerain.gif

16° C | 7° C
Можност за Врнежи од Дожд
20% chance of precipitation, додека утре се очекува да е ведро со температура од 18° C.

Те сакам. :back:

Бејб....Пролет дојде...а тоа знаеш шо значи :smir:
Соблакај се! :drk:
Драга Бејб: :nenene:
Почему моја милаја? ПОЧЕМУ?
Дрга бејб: Потому что ты думаеш только со своим хујом. ја нет сука
Ама драга моја Каренина...зашто бе злато?
Драга Бејб: Море марш у пичку матер. Те нема да пишеш, ти се дигна демек ден на пролетта и ајде...да пишам на драга кајгана. Па уште се курчи на руски сака да ме шармира! Е НЕ ЧЕ МОЧИ ШМЕКЕРУУ!
Сув шмек.

Драгоевич.
Ми иде така домаќински да испичкарам се живо шо постои! Ама најсериозно. Страшно црно-негативни мисли ми се вртат во главава. И една голема надеж за подобро утре.
Последна умира. Но сепак, умира. Се надевам (пази пак се надевам и само се надевам) дека нема да умре додека не остварам тоа шо сакам.
Ама стварно ми е дојдено преку полов орган од се!
Каде и да се свртам само мизерии и бедотии гледам.
Си ебале мајката сите по ред!
Јас, најмногу. -.-
Ама сериозна сум.
Ќе остварам тоа што ме мачи овие неколку дена.
И другата цел шо си ја зацртав, иако свесна дека некој може да излезе повреден од ситуацијата...
Како и да е...
Ај, смарам веќе се осетив...
Ќе отидам некаде да се испцујам гласно ред редум од влада до паразити и на мајка им половиот и орган.
Е така.
:salut:

Драга Кајгана
Новинарка ми го украде тајтлот!
fair_fight_by_CookiemagiK.gif

Врага......
ждерев
сеа ќе идам да се освежам со некоја добра песна
после на факс
јебо ли те факс
лејтр.......

Eпа драгаааа

Денеска ке ме оценуват ликовно.Мојо „омилен“ предмет.Ама иам си златна другарка шо се вика Ана и ми се фино нацрта и избоја.Така да не се секирам-сигурно ке мее 5.А Биља надевам се дек ке е задоволна од цртежите оти со таа проЦесорка нема разбирачка.Минатијо час беше готова да ми стае 4 у дневник упм.Фала богу нееме час од класната(жути).Иначе кој ке ја слуша и неа....ај позз одам јас на горе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom