Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

После 2 саати чекање за пасош, платени 5000, и помината една недела ми кажаа дека не е готов и искрено се надевам за 2-3 недели ке ми го дадат.
Но најбитно додека чекав ја слушнав најдобрата реченица од една девојка

Кај се родив, кај се запустив во оваа држава!

Знаеш што?

Катарза е зборот!
Убаво рекле, кога најмалку очекуваш ќе те удри. Не да ме удри, ме фати ме тресна, ме забриша од прашина, па ме крена. Одамна не сум осетила ваква еуфорија и ваков сплет на толку силни емоции, и сето тоа на платно, браво!
Мило ми е што вака фантастично го завршувам денов. Првиот ден од ослободувањето од ропството компјутерско и титлерско.
:pipi:

Драга

Не е убаво да се онесвестиш на факс и колешките да те носат во болница.

Треам да идам по резултати после милата ми психометрија... -.-:

Draga maa..
Muka mi e ne mi se ide u shkolo :nerv:
Ae ustvari kje padnat nekoi jaki muabetchinja.

Ojdoh da se banjkam.

Ae z!:salut:

драга бе,
зошто некои луге не сфакаат кога ке им кажам сериозно дека нема веке да бидам ок со нив? зарем треба зборовите да станат дела? не дека сакам така да биде, ама ке бидам приморана.
инаку ми се смачи веке од самонаречени јаки фаци кои врска немаат од животот, а ми се прават некои и нешто. доста бе више со глума ко од вчера да се знаеме.
и не ми се јасни оние кои живеат за народот да ги види демек они се некои и нешто, а у суштина врска нема обични луѓе- лиглиња, што им е страв да не не ги прифатат на факултет, у друштво и сл. нека научат дека не може да имаат се што сакаат и да не летаат многууууу високо затоа што за патот надоле може ке се сретнеме пак.
ту па и јас ама се изнервирав ко толку да е важно :jaj: ама мислам дека имаше една поговорка и викаше: памти, па врати? или така нешто :pipi:
ајт кајги идам малку да се релаксирам со книгата
поздрав:smir:

mnogu remetat po forumov site ce zgreshi neso coek i oni edvaj cekat da ti se ssnat bez veze e vise edino ova ikonchevo so se trese ko nenormalno ova covecevo e zakon be :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Драга

Доста се занимавав и јас со тебе.....фатив патот да се занимавам со перницата некое време:):vozbud:

Captains Log v1.4

f00t f00t Кајги:vozbud:
Рака ме боле од воа shot-ов.
Се вратив во колосек.
Рутина школо-дома надворешниот свет не постои за мене...
d00tah all teh wayz in
Stay alert Kajgi und...EnTeја Th3 Ch1cKeN

Драга Кајгана...
Дали некогаш си се коцкала во животот?Дали си осетила какво е чувството кога ке почнеш да тонеш и одеднаш кога ке ти упали нешто што не си очекувала?:)
Прекрасно е а да видиш како ми беше пред недела дена кога гзот незнаев кај ми е:)
Те сакам и фала ти што си тука секогаш за да ме ислушаш<3

Жолта...

Мајке ми многу напорен ден.
Сега само сакам да легнам и да спијам.
А имам огромна желба да заврне дожд.
Чудно нели.
Е обожавам да шетам по дождот.
И тоа.

Ајде мо:vozbud:

Џес

За 8 месеци ќе те канам на мекици :icon_bigg

Кајги....

Давај лек за синусите и главоболката, давај лек за константната досада и сивило кои надвиснале над мене.
Е да... инаку добар сум, како ми си ти, послушни ли ти се децава?

И то... си дудламе друг пат, отидов на свеж воздух, барем од тоа не боли глава.

Виртуелниот свет sucks. Шут ми. Ај донт гив а фак. ПМС calling... Денес сум антифејсбук, антимсн и антивиртуелно наострена.

Само пуни со негативна енергија, жими се. Златен стварен свет, златно ВИСТИНСКО сонце, златно ВИСТИНСКО кафе и златни ВИСТИНСКИ луѓе кои ги гледаш РЕАЛНО во очи.

Ај. Иш.

Пролонгирање на обврските води кои прекрасен петок, прекрасна сабота ама пеколна недела.
Ќе биде, ќе биде. Што не било, не па ова што следи...

И пак се чувствувам исполнето. Толку убави денови, толку смеења, толку дружење. Толку љубов.
И сега, сфатив дека вушност не ни смеам да се жалам дека ми е тешко кога околу мене ги имам сите елементи за еден убав живот.
Најважниот од нив е што знам да сакам и да се смеам искрено и од срце.
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom