Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
Мислам ти си едина шо не мојш да ме заебаваш во моментов. Фала ти. Мислам дека од сите на форумов, Димитар најмногу знајт како е ко ќе те заебавет за тимот шо го сакаш од се срце. Јебига, таква им била среќата на Милан. И сите ке ми речет абе ајде, само тим е. За некого можда е. За некој на кој не му застанвит срцето при секој напад на противничкиот тим, за некој кој не плачел барем два пати за него, за некој шо не скокат од стол на секоја шанса за гол. Многу ми е гајле да ти кажам право шо ке речит некој друг, ама Челзи е тим шо, без разлика колку пати изгубил во последна минута, без разлика колку пати гзнички се спасил исто во последна, го сакам од подолу од дното на срцево. Го сакам и ко ке футкат Дрогба од пред гол, и ко ке прајт Анџелоти некој дебилни формации, и пак Дрогба ко ќе се лакомит,а имат милион слободни играчи. Го сакам и ко ќе ме заебавет Ангел и Даме,и Климент, и Маја,и Моника.
Ама запамти Кајгано, се се вртит. Ќе дојт време и ќе наплатиме и ние. Само, ми се чинит, малце подолго време ќе чекаме. Ама кој чекат ќе дочекат, right? Се надевам. Не велам сигурна сум, само се надевам.
А да, и ко ке ти тргнит уште од понеделнички удолу, не очекви добра недела, на ниедно поле. :back:

Srekjna...vozbudena...razocarana...prazna,a tolku polna.....svoja...predadena...nasmeana..oslobodena...cudna...povtorno rodena...stresena...ljubopitna...nemokjna...polna so nadez...spokojna...nova....
Utre e sepak nov den..nova srekja..nova nadez...nova sila :wink:

Dobra ti nokj
N.:back:

Денов е ФАНТАСТИЧЕН!:vozbud:Имав одличен ден на факс, се шишав и фризурата ми е погодена, бев на кафе, сега го гледам “Адвокатот на ѓаволот“ со едниот и единствен и најдобар - АЛ ПАЧИНО! Одлично, одлично!!!!

Vanity is my favorite sin!:devil3:

Ај отидов да уживам во глумата му. :tv:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Драга, толку посакувам да можев да го вратам времето, и тоа ќе беше во едни прекрасни 80-ти и 90-ти, кога во Македонија имаше асална и квалитетна музика!
Тони зен, слаткар, елвирче, џеј џеј, врчак....тие не треба да постојат! Жално што со вакви срања се труе денешнава младина, од лошо полошо иде...
Те поздравувам со две преубави песни, имај убава ноќ....

Ај шо по дома никој не ме ебава и никој за нишо не ме прашуе.
Заеби тоа.
Ај шо пмс инстант ме убије, заеби.
Ај шо и у школо е тиње - тиње е.
А шо и тебе ти се стресе, ти се стресе. :icon_lol:
Peace out.

Драгоевич.
Сите бараат вистинско другарство, а никој не е вистински другар. Сме се запрашале ли сами себе, дали воопшто сме заслужиле вистинско другарство. Дали и ние самите сме биле за некој вистински другар, без притоа никогаш и ништо да не му грешиме? Бараме нешто кое ни сами неможеме да го испочитуваме како такво.
Ова морав...
Чао! :smir:

Кајги бе од дамна ти неам посветено внимание ко порано... се осеќам ниако кајги. разочаран сум од се.. мутаво ми есе шугаво ми е неам воља за ништо... ај ваљда ми е период па ке помине у брзо време се надевам.. биди ми поздравена отидов да слушам SQL.
бацки кајги! чаоска! :)

Драга,
Ајде уште денов да се изгура и почнува викендот за мене.Едваи чекам.:vozbud::vozbud:

Could it be worse?
Ми отиде компјутерот јабана.
Фала. Чао.:nesum:

"Купи ми чај од нане. Ако нема од нане, земи ми некој овошен."
И секако, добив од камилица..
icon_003.gif

И џабе ти е кајгано, џабе се трудиш.
Е така да си знаеш.

Едит: Voice-love says (11:05 AM):
*штосити
Магде says (11:10 AM):
*јаготка
*ти?
Voice-love says (11:10 AM):
*камилица
*пос1
Магде says (11:11 AM):
*ебисе

Комичен ми е малиов -.-:

абе абе, имам кирилица на телефонов бе брааааат, али е ногу факд ап... Фаља:нетачен:

Captains Log v1.2

f00t f00t troopah:N:
Ме вакцинисаа агенст тетанус.
Уште за l00dilovo да најдат некоја вакцина или третман и на коњ сум:vozbud:
No way out for teh twiztad mindz:toe:
f00t f00t iz teh helter skelter cunfused runnin away from reality
EnTeја Th3 Ch1cKeN
salute:salut:

ќе почнам да се заљубувам во предмети, барем никогаш нема да ме повредат ебате...

Абу- Апу.
Мајмунче и Индиец.
Е да.

Некои луѓе се апсолутни тупаџии. И под апсолутно подразбирам и двете црти што ги затвараат во тоа множество.
Некои се досадни, кукачи, вечни немтури... Не знам како им се живее така. Мора да е тоа крајна контемплативност. Вечито да штрчиш и мрчиш. Неразбирливо за мене, уверувам.
Би им мавала клоци.
Пошто ја демек сјаам.

Како не, се прејадов лепчиња со намаз од лук и се отмено смрдам.
И ме боли цеФ, пошто не одам никаде.
Вечер можно е да се иде на жабарски филм, евентуално какао пред ТВ и тоа.
Досаден ден, само сонцево ми баци образ, и си отиде.
Лавовите се сакаат, барем тоа дефинитивно е сјајно!
Мојон го немам видено 4 дена.
И што.
Ништо. Толку сум амебизирана, што ќе почнам да течам под бирото.
Ми се јаде сникерс, домашен.
Во петок опет свирку, Струга, стижемо!:pipi:

Ко да ми имаше некоја поента бе ова...
Медс, турлитавче.

Ааа, да бе. Песнава :
Ѕенѕ, ѕенѕ, како чирлидерка.

Kajганче!
Почнав да скренувам, о да!Ти тиит и колоквиуми и се` поврзано со нив!Значи едвај чекав да дојдат, да почнам асално да учам, и сеа глеј ме, цвикам.Абе некад сум само за во вреќа и во контејнер:tapp:.
Ај батали тоа и нервни сломови, не се потресувам на луѓе кои прават РИП на личности као демек познати а не ни слушнале за нив, напротив, им се смеам.Им се смеам и на оние кои мислат дека со зборење позади грб или шушкање пред мене, ќе направат да ме здоболи срцето.. NOT!
Знам!Под стрес сум и се` ме нервира, тешко на оној што ќе ми згази на живец периодов:icon_lol:
Одам да се релаксирам, филмче, излежавање и тако чипс, добро ќе ми дојде.Бар ќе се осеќам добро тие 2 саата, за после не гарантирам.
Ќе ти пишам кога ќе сум во подобро издание,
твојата огнена бебуш(:icon_lol: )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom