Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
од понедалник до петок полагам секој ден, држи ми среќа, океј? :)

Поетесо, ја бе, ја ќе ти држам среќа.

Драга кајгано, зошто ли зошто мораше на супер отворање на олимпијадата, на крај, ама на самиот крај, да им се заебе, среќа малкумина видоа дека заглави четвртиот столб, хахаха!

Dear Slut,
Викендов ми е така лезетски настроен, мераци.

Едно блиц прашање узпут.

М?
Јебеш љубав.
Отсеа и ја ќе се курназам бе.
Шо ги вртам.
U luv dirty right :)

Од сеа секој февруари ќе си ја слушам доленаведената песна... како ми влијае тоа е чудо едно, ма заеби и февруари и се, еве му еден среден прст. :bip:
Сериозно притисоков овие два дена ми е невозможно низок, прееска си јадев тако чипс, је,је,је, а и времево не беше лошо... имаше нешто во воздухот (освен загаденост:icon_lol:). Сеа се здивувам со песнава и нејзиниот текст и ги бројам деновиве додека не пројде февруари.
Е така.

На ти ја песната и ти да се здивиш малце!:pipi:

Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
The life, the love
You'd die to heal
The hope that starts
The broken hearts
Your trust, you must
Confess

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

I've got another confession my friend
I'm no fool
I'm getting tired of starting again
Somewhere new

Were you born to resist or be abused?
I swear i'll never give in
I refuse

Кајгано направи ме супер-дупер-ултра-кул дудлач молим те
*со големи влажни очиња гледа на кај жолтеникавата *
Гледам луѓево како си го пробиваат патот, со два лигави фрази, една песна, три лајка и постојано тапшање по грбот дека се е у реду ... што е уште посимпатично другиве, кои се дудлани, брзо забораваат кој бил тука, кој ги слушал, кој им бил пријател...
Кајгано и онака сум кретен трампам особина искреност за супер-дупер-ултра-кул дудлачки способности и онака ми создава само проблеми искреноста. Сериозно што кур ќе ти е искреност кога во оваа држава е еквивалент на самоубиство .

*големи ептен големи влажни очиња*

PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEE

P.S.
Sucker love, a box I choose.
No other box I choose to use.
Another love I would abuse,
No circumstances could excuse.

Totally out of my mind, neam kirilica ovde, krven seker i plesemo dan i nok, dajte key za half life 1.6, ne mozam da najdam upm.
A gift and a curse, aj pozz.

Samo za kumot, za sfakjata i za prijatelite, aide sfakje akje akje akje...
Cudni mozoci ili somnitelni umovi, edno od niv bese.

Здраво другар јас сум И и ти си И? Му одговорив со да.
Двајцата се знаеме кој сме ама немаме направено муабет од деца кога го носев со мене на карате. Чудно оваа работа се знаевме сигурно ама никогаш не имавме личен разговор секогаш гледав да купам тоа што ми треба од кај него и да одам, никогаш не купував откај некој друг. Праша за татко ми што прави, гледа телевизија беше мојот одговор. Фудбал на телевизија, ама спортска не нема пари во тоа, се согласи дека нема пари во спортската прогноза. Татко ми и татко му биле и беа многу блиски на времето дури и во мое детско рано сеќавање, потоа со тек на време се имаат оддалечено други оклности итн. Мајка му негова ги има запознаено мајка ми и татко ми. Не знам некако не бев многу расположен па ги зедов портокалите и си продолжив по патот мој. Тоа беше мојот личен разговор со него направен после дооолги години.......

Jа суредив тоа комбухата сега чекам седум-осум дена што ќе излези, и еве една песна од мене :icon_lol::

Џ џ џ џ џ џ џ џ џ џџ
Кајги, ако ти кажам со шо се занимавав до прееска ќе се откажеш од мене хухухухух

Ај чао
Меуууу:back:

Kaјги.

И пак јас...Досадна сум,знам.
Ама мора да ти кажам.
Почнувам да заборавам некои работи...
Тоа е од пред некое време.
Што ли се случува.
Толку ми треба да отидам некаде и да заборавам на се што се случува.
Да се одморам.Од се,од сите...
Зар е можно толку да ми пука главата.
Незнам што да правам.Неиздржливо е.

Ајт:salut:

-Dear, I need a favour.
*Sure,no problem.

*Hey,I really need you.
-Oh,I can`t right now.. and tomorrow too. I`m so sorry.
*Ok.
...
*someone,somebody,anyone..ANYBODY?... Oh nobady..

_random situation when u`r trying to live normal and have fun_
Cool? I know.

_
За некој најсреќен,за некој најтажен ден.
Камо среќа да можеше да се врати времето за да не глеам илјадници лајкој на слики ..
Oh it was my fav. picture :( п.в.м.
Why,why,why?
Shit!
Почитта доаѓа после животот.
_
^
:pov:

Не се во ред луѓево,мајке ми.

Драга
што се замислуваат модераториве кај тебе?
луѓево на месечина се качија ние демек еве модератори и администратори сме :tapp: замисли денеска цел ден се нервирам заради нив :uvo: УВО...............
биди поздравена :back: мораше ова некој да ти го каже. ИЗВИНИ.

Здраво Кајгана.

Ова е тоа. Ова е периодот кога сите мои соништа ќе се исполнат. Ова е периодот кога сите дупки ќе се пополнат, кога сите рани ќе зараснат, кога сè она од што сум се плашел ќе исчезне и ќе стане небитно.

Ова е периодот кога ќе пораснам.

Ти благодарам.

Picho!

Морам да те запознаам со индиско-англиските Роџер Брадрс!!! -њуб

-пау rly.

Кајгиии се радувам ко мало дете што фатив цели 400 денари откако уплатив во кладилница после мнооооооогу долго време:vozbud: Работата е што го имав изгубено ливчето и се враќав да го барам :pos2: И си го најдов на кеј, на клупата кај што ја поминав целата вечер со моето најмило:back::wub: Си прославивме валентајн пред време :) Бтв слушам прочка било :) Па на сите од форумов на кои сум им згрешил, нека ми опростат:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom