Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ае позз

ama i lepoticana moja kako me slusha,samo taka! Nedela polna so deshavki,dodusha ne pochna bash fino,ali vreme beshe da se soocham so nekoi stvari i da si staam tAcka,mislim da je dosta:wink: sea e mnogu polesno,definitivno....a najsrekjna sum shto konecno svativ deka zivotchevo moe milo,drago kojznae shto mi chuva i sprema,osekjam kaj i da e,tuka e
Inache drugar mi posle fina borba so topki sneg i go vkusi snegot licno od mene:pos2:,ali izglea bevme "mnogu tivki" pa popivme po nekoja topka od eden stan :pos2: posle se lizgavme po nashite bulevari u 1 po polnokj na snegcheto,dva dena po red i zamishljavme deka vozime sanki,a nie ustavri so kola bevme:uvo: si piev Sangria i toa u moeto omileno mesto Lezet po skoro 2 godini:nesvest: si ja ispolniv zelbata.,a i kvaliteten shoping si napraiv u Matica.Vecerva shlagot na nedelata mi beshe sredbata so ass.koja me izvesti deka ispitot mi e na kraj na fevruari,ubaviniii Kajganooooo,bolje i da posakav,ne moze!! Ovoj pat kje go bidne,osekjam!!
Taka da se na se,ubava nedelaaaaa....poleka si doagjam na sebe si,ama bash na sebe,onakva kakva shto se obozUvaammmm,ouu jeee
:nesvest:
иначе во скопјево арно беше имаше доста журчиња ми се извозе филмот многу јако срекни луге на сите страни што е и најбитно за мене.

. Ајде по матичен број и други проверки се докажало дека не е тој. Инаку кога се враќал од гурбет на секое го треселе цајканите на аеродром дури сега му стана јасно зошто.