Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ма, помина тромесечие...
Fresh air!!!
Инаку, убави два дена, посебно овој денес.
Заебанции во школо, заебанции на гости кај мене, заебанции на гости кај Марија, заебанции на кафе со милите и заебанции пак низ дома на нетов:)
Се чувствувам прекрасно, исполнето и задоволно.
Утре сум на роденден и веројатно ќе си поминам супер:)
Туку, имам една секси плејлиста шо ми се мота овие два дена :drk: е цела. Од прва до последна песна.
Инаку, хронично ненаспан сум, ама сепак задоволен.
Гладиус, over & out:salut:

p.s.Have I mentioned the flees around me? :) Well, apparently no 'cause they are not worth for it:wink:

Драгааа среќна сум! :pipi:
Добро, не комплетно среќна, морат нешто да се искомплицират ама во глобала среќна сум зш конечно се среди то за шо најмногу се плашев, во еден момент помислив дека стварно немат излез, ама имало Господ и за нас. :) Е така, сега барем за то можам мирно да спијам.

Ама сега за друго почна да ме болит глава. :)) Редно е да почнам да се спремам за колоквиумов шо следвит, зш ако не положам сега, никогаш немат. :( Зато дур сум послободна да почнам, да имам време убо да научам. Ама вака ко шо го гледам, тешко некако. :(
Туку то е, морам да издржам уште малку. :)
Ај си легвам сега, па здравје од утре, ќе си се дружам со книгава. :nesum:
Бај :back:

Драгоева

утре треба да станам у 6ипол за да идам у школо да ме видат и да се вратам....фенсер сум станал...викаат и дрво требало да се сади али ја ко чоек кој не и помага на мајка природа, ке се праам мутав и ке си идам дома...и така :)

Драга

Само шо се прибирам видно измрзнат ама сета среќа сум заборавил греење у соба па за кратко време се стоплив...фино помината вечер со IceManAndov i darkheart поздрав до нив и :back: за darkheart :smir:

Има едно дете Кајги...шо ми се лути за нешто шо сум му напраила!
Не ми кажува шо сум му напраила и ми се лути не ми збори!!!
Не сум рекла нишо лошо значи...кажав на 2-3 шо се дешава меќу анс али мислам дека тоа не е нишо лошо!
Ја се замарам скоро 3 месеци со него, а он рецка не ми мава!!
Ми се плаче бе кајги! :((((((

Конечно полнолетни срекни и задоволни.Сите коцки се на број.Време е за спиење а утре после 11 на дрвце:back:

Ееее Кајганкеееее по толку време ништо не се изменило во фразава PEOPLE SUCK.
Ама и покрај се HOPE TO FIND A HUMAN ...

Kajги

Зашто нема искрени на овој свет,и после женските вакви женските онакви...повеке не се заљубувам не е тоа за мене...

Песна за него...

Одам да спијам:back:

Џес

Да те известам дека ме боли секој, ама баш секој дел од телово...
Ако продолжам вака ќе умрам во брзо време.

И у 10 минути се изназборев со австралијанкава:vozbud:, ко навиени сме кеј?! /me happy

Ајде чао сеа

Драга,

Станав у 7 саат,зошто немаше кој да ме разбуди за попосле.У 9:30 треба да сум у школо ќе сме имале класен час од времетраење 15 минута.Не станаа за 15 минути али тојето,бар нема да садам после дрва.Денов ќе биде опасен осеќам,за вечер незнам.Битно ќе биде забавно,тојето.Поздрав идам да те разлистам.:back:

Insomnia дај бе release ме жити мене еј! За 3 саати сум на кафе, вечер сум во кафана, а во меѓувреме треба и да се фенирам. Па не сум натчовек бе све да постигнам, а не можаам да спијааам! :tapp:

До сеа бев на школо ...демек требало дрва да садиме ...бев,колку да ме види таму психологот (наводно ќе запишувале ова она)па сега еве ..да каснам нешто ..и да одам да се растрчам ,фудбал ќе играме ..убо е времето де ..ае поз:игра:

Драгано,
Диазепамот е зелен, а ибупрофенот е розев [-шмизл].
Си лежев јас со инфузија, денес пак ми е потечена раката. Мераци, сега изгледам ко да сум ги набилдала рацете на погрешното место.
Ај. Чао.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom