Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Петок 13-ти НОЕМВРи. Денот на ослободување на Скопје, имат голема свеченост во четврток, ке давет награди, и погоди шо?? јас сум добитник!

Драга ...

очигледно постојам само кога треба да се искача, коа фали човек за у такси. Ама се навикнав. Денов ми е глуп. On lonely nights I start to fade.
Ноу мор меморис. Сите слики отидоа во неповрат :-( Глупа направа се компјутериве. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Се напнав. Мразам се во моментов. Аххх и тешко ми е

Драга Кајгана...

Ова ке биде долг пост,кој чита чита,кој не не мора:toe:

Значи вака:Денот ми е малку катастрофа,започнувајки од тоа учење,скапав над книгата и ништо не ми влегува во таа празна глава...како ке поминам и јас се чудам ама се трудам колку можам.
Друго...мојот брат е права ретарда ама во позитивна смисла де,ептен е откачен само глупости тропа и праве а јас уживам додека го слушам,но еден момент ми беше пукнал филмот ми се качи на глава, и едноставно како да пукна петарда од мене...и си искочив на кафе да се смирам малку...
Е сега најважното...Се трудам да сфатам некои личности ама не можам,штом помислам дека се решени сите проблеми се појавува нов и никогаш крај на маките:nesvest:до кога вака ке се мачам?до дека не пукнам целата и од мене не остане ништо?ај леле...
Сите ми викат не се нервирај се ке се реши,е таа реченица ме највеке нервира кога ке ми ја кажат,абе ајде...на секому му е лесно да збори така ама да е во моја кожа ке полуди,се прашувам како се уште не сум полудела,како издржувам.Aлал да ми е...
Имам една желба и се надевам дека ке ми се исполни...сакам да заборавам на се што ми се случуваше последниве 2 Недели.Moже ли барем еден ден да помине без нервози?барем еден ден и ке сум задоволна:uvo:
Трета работа:Се откажувам од машките,повеке не се заљубувам...не е тоа за мене...подобро сама одколку пак да се разочарам по незнам кој пат:tapp:...немам зборови со кои можам да ја опишам болката од тие разочарувања,таман преболам еден друг ме повредува:zid:од сега само ке ги користам машките...да знајш.Не ми е гајле што ке зборат за мене.Едноставно љубоморам на срекните двојки,прости ми ама така е.

Ај одам да видам што има на тв.
Се читаме подоцна

Драга Кајгана

Па нека се гонат сите у пичку матер.
Аристотел рекол „Човекот кој може да живее сам е или бог или звер..“
Не сум звер , тоа е сигурно.
Можеби сум бог.
Значи сепак , бог постои. Нека гледаат атеистите.
Па не ми треба никој. Сам сум . Тие на кој што мислев дека можев да им верувам одамна исчезнаа. Сега не ни мислам дека на некој можам да му верувам. А впрочем кој имам јас ? Немам никакво друштво со кое би можел да излезам во петок вечер и да се забавувам. Еве ме , пак зборувам за друштво а немам ни еден другар.
Психички нестабилен сум , инаку би се самоубил.

Поздрав.

Како е кајги
Денов ми беше туп од почеток.
Значи поштено ескивирав идење на ајватовски рид преку школо и не садев дрва.
Наместо тоа од маџари си тргнав накај пржино али успут ете ти асуц guys и они така растревожени што автобусот им се расипа една станица пред асуц(значи на коце ака Михајло Пупин)решија да ми го сменат личниот опис и да ме казнат затоа што чекам автобус у петок у 9 ипол.И така ја си трчнав еден добар маратон од Маџари до Автокоманда(станицата кај Панче Арсовски)со уште френд два и пошќено си се качив во 16ка.Значи децо автобус у петок у 9 ипол посабајлечки никако.
И сеа ме мрзи да искачам било каде одбив 781204124 понуди и ќе се дружам со тебе :helou:

Драга Кајгана

Па нека се гонат сите у пичку матер.
Аристотел рекол „Човекот кој може да живее сам е или бог или звер..“
Не сум звер , тоа е сигурно.
Можеби сум бог.
Значи сепак , бог постои. Нека гледаат атеистите.
Па не ми треба никој. Сам сум . Тие на кој што мислев дека можев да им верувам одамна исчезнаа. Сега не ни мислам дека на некој можам да му верувам. А впрочем кој имам јас ? Немам никакво друштво со кое би можел да излезам во петок вечер и да се забавувам. Еве ме , пак зборувам за друштво а немам ни еден другар.
Психички нестабилен сум , инаку би се самоубил.

Поздрав.
Same here..:pipi:

Драг Cyber-Sex friend..
Тапа си!
.
да, баш така.:back:
Заличуеш на оние chat rooms for singles, u know..а ние сме клабери у
една евтина пародија пуна со маски :pipi:
Ја добра инаку.. Узбуџена, занесена у такозвана платонска љубов..ah..
Не знаеш кој е филингот..

Бедак али ја лајкнуем <3

И за крај...Она Фала, чао, пријатно! дека е "kewl" нали :back:

Kajганко
Че си се туширам,грицки пред мене и че си лежам во креветче не планирам да мрзнеам да излегувам плус и не можам ради ногава :toe:кога ке сум подобар ќе испаднам во 69ка таму ми е кеиф ! :helou:

Draga,

Vecer ke se ide u Marakanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:vozbud: edvaj cekam konecno malce ke iskocam po tolku dolgo vreme :vozbud:ahhh edvaj cekam ke bide supeeeeer :D

Драгаааа

Па кааај си тиии...?
Ја еве малу да одморам имав нешто проблеми поврзувањето, конекцијата,инвентарот и слично кои за среќа беа благовремено санкционирани.

Периодов ми е баш петок 13, само што последната недела ми е ко секој ден да ми е петок 13.
Ај веројатно од идната ќе има промени м?Шта кажеш?

Исто сакам да изјавам по повод ослободувањето на град Скопје дека ја сакам сестра ми највише на цел свет:back:
И што ако нема врска?Битно си најдов прилика.
И шо?
И знам дека е нишо и шо пак?
И знам дека сум напната бе паааа не ми кажуј

Идам да се релаксирам

Чауу:back:

Драга Кајгана

Се моли Бени нареден пат кога ќе го прашам дали може да ја свират Сеуште си ти, наместо да каже ,,Не ја свириме, ама во право си треба." да ми го направи меракот. Па нивна е на крај краева, зошто не би?

Пријатно

Не се сеќавам на есента како таква, ниту сум се радувала толку на ноемвриски ден покрај болки во мускулите, нит сум пробала јаболко и леб(алооо?), нит сум се глупирала по дуќани за да добијам ќесе и цевче, нит сум играла "од буквата на буквата" у такси додека не возат накај центар, камо ли да сум ги истенчила гласните жици до степен да неможам да зборам, то сето под облак кој ветува ситен дождец и накиснати чорапи во мартинки на тротоар полн со вирчиња....се до денес.Драга, убаво е, многу, да....
Стварно имав пивско меше денес, it's your fault(!) а ја сум крива шо си ојде со измрсена коса but I can't help it:pipi:
И ти си ги изострил ушињата, и неможам да кажам дека не ми е по ќејф, посебно тоа rook и anti-tragus, сеа имаш кај мојот да го ставиш...Нареден пат планирај ме за tragus, i'm in:zlo:
Ќе легнам и знам оти песнава ќе ја сонувам пошто нон стоп ја пееше и ми ја сади в глаа.Те гледам пак ме(н)талец за недела дена....Ама ни се шлапна времевоо, се е според планот...

Фала лепо шо ми свиреше, фала лепо на мене шо те трпев цел ден:смајл:

Tи кајгано, убава си кога ќе ја отворам последната страната и ќе видам happy смајли у секој пост, така да нека се потрудат да инвестираат во твојот изглед more and more....Е така:ловли:

Оооооооооо
Метла драга, метлааааааа! Жими се не очеквев олку убо! Најубав роденден, лалалала. По некоја дупка во мозоков, немам глас, али беше јако! :vozbud:
Ајмо, утре на свадба. Како ми трнало со веселбиве, охоо. :icon_lol:
Јас само да те известам се уклучив, а пошо веќе те известив, ајде, те напуштам, поздравиииии је поздравиииииииииииииии!:back:

Драга,ова морам-само тебе....

Извршив убиство-злостор:toe:

варејќи кафе во кујната забележав рачец(шкорпија)...ме потсети на спомените од детството...ехаа која колекција беше тоа..на времето-абе враќа мемории:vozbud:

зошто бе вака....а???

на стаклена подлога...со упаљач(тјуниран да пушта појше плин)...малце ја палиш,истата реагира со прскање отров..постапката се повторува....и имаш природен отров...интересно...последните количини отров под лупа се различни...троа или мене лупата ме лажеше:toe::kesa:

како и да е ова ме потсети на времето...изедов добар ќотек од "поголемите сили"тетка ми-откако беше откриена мојата тајна биолошка програма...аххххх

Оваа беше со средна големина...темно сива хеее имаше потенцијал...ама џабе:toe: осеќам грижа на совеста.:kesa:

Џес

Да имав памет, ќе го користев у добри цели, чесен збор.
Ама немам.
Имеџн, ми пишаа дека сум ѕвер, а врска немаат дека не сум..
И то.
Се ме боли и денес, фала.

Ден измешан со емоции. Вечер преполна со играње и пеење. И алкохол се разбира. :icon_lol: 24 часа будна, со еден и пол час пауза за дремка. И мислам дека имам енергија и да копам. И смешки ми се дешаваат. И среќна сум. И скокам и го гледам небото и сфаќам дека сум среќно мало дете.. кое го сака светот и животот. Јебига, таква сум. И не се предавам. Таа сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom