- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Драга,
Поминаа и 2 недели од банот, се чувствувам екстра.Се си идеше онака како секогаш да се преживее немаше ништо посебно.Вчера беше убав ден
back:до саканата).Друго нема што да се каже, освен денес што тепавме у куп(се разбира јас бев најзаслужен за пресвртот со моето влегување во второто полувреме
).Нема школо 5 дена и така, одмараме.
Ај те немам читано од дамна да те прочитаме да напраиме нешо ова она лево десно и ќе видиме може ќе се подружиме пак, ок?
Чао, тс.
Поминаа и 2 недели од банот, се чувствувам екстра.Се си идеше онака како секогаш да се преживее немаше ништо посебно.Вчера беше убав ден
back:до саканата).Друго нема што да се каже, освен денес што тепавме у куп(се разбира јас бев најзаслужен за пресвртот со моето влегување во второто полувреме
).Нема школо 5 дена и така, одмараме.Ај те немам читано од дамна да те прочитаме да напраиме нешо ова она лево десно и ќе видиме може ќе се подружиме пак, ок?
Чао, тс.

Денес си имав многу убав ден со саканата. Ме исполнува :back::back:
:helou:
)
ама зафатен бев, со школо, со тренинзи, со ова- со она. инаку ти како си ?? ја изгледа дека ќе завршам одличен ама уште не се знае, а советите се вечерва. и тоа замисли ми зависи оценката од класната :nesum: туку ај и да не завршам одличен не е крај на учебна година, а верувај ми да беше крај на учебна година или полугодине, ќе немаше ич да се гледаме повеќе :jaj: ај да појдам да те разгледам шо имаТ ново старо :back: