Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

После долго време решив дека местото не ми е таму.Ќе си одам на полугодие,децата се стиснати,едноставно не се мој тип на деца,не сум научен да бидам таков,токму спротивно ја мразам таа одлика кај луѓето:СЕБИЧНОСТ!Некој ќе ми рече како може до сите нив да е?Е така,не иде и не иде.Убаво јас си реков на почеток,моите дома не ќе биде поарно.Е жими ашинов.Тоа е животот,од грешките се учи.Имам уште еден месец да размислам каде ќе се префрлам.Иначе сега сум на условно,нема повеќе бегање од школо.Вака добро стојам.Ги гледам личностите што најмногу ми значат и тоа ме исполнува.Чао!:back:

Драга ....

Еден положив другите на испит ... браво за мене, ама да ти кажам не е битно, важно да го завршам па како така. Иначе смешни ми се луѓево со маските ... абе каков грип бе, не се плашам ја од грип ... а и плус ја неам таа среќа да ме фати и да умрам, нели?
Другооо ... треба да учам за во сабота :uvo: ама ме мрзи а и плус ништо не сфаќам од тоа програмирањето. Глупости. И тоа, друго незнам што да ти кажам.

Чаос :smir::smir::smir:

Драга..

Конечно и јас назад.. :vozbud::vozbud:
Убав ден.. 5че германски .. 5 че македонски .. бреј бреј:pipi::pipi:
Ај уште утре па после.. Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :vozbud::vozbud::vozbud:..

Те сака
Насмеаната =)

Драга

Поетеса ли ќе станувам?Што се случува со мене?Едноставно се исклучувам од се и почнувам да живеам во некој мој свет каде што сме само јас, листот и пенкалото во рака!Не е на арно мајке ми!!!

Животот е Кучка!!!
А љубовта боли!!!

Ајде еве ти една песница од мене

Денеска денов ми е турбо најубав не да си се подновив и со облека и со мобилен најбоље нишо повеќе сеа не ми требаа:vozbud::vozbud::vozbud: ехххх секој ден да ми е вака исполнет супер ќе биде.... ојдох сеа да го проучам мобилчево оти не сум по новава техника хехеххее

Драга

Времево е бедно и тужно.Не сакам вакво време ептен влијае на психа
Денов ми е онака...да не речам тужен ама ете реков.

Ме мрзи се да правам а посебно да учам.Затоа утре ќе си одмарам не идам на факс ме мрзи.И онака сфатив дека е залудно потрешено време.И други работи сфатив ама немет везе нели.
И да не го заборавиме мотото кое одамна го немаме споменато тамтататааам

Have fuuun!!!!!

Ајт доста ти беше и онака е беда ден
Чауу:baeh:

Kajги

Леле што ке направев за малку:jaj: не ми се верува,и мене и некои други ама ајде...туку една личност ме направи псхички пореметена зашто бев тажна:nesvest:добро бе да земам да се радувам на ова што ми се случува?:uvo:ццц е дефинитивно немам зборови,да се радувам на сопствената несрека,оф мој боже спадни и собери тие вересии кои останале на овој свет,лугето страдаат од такви...ама ајде.
Друго...скапав над книгата до сега,ете чекам јадењето да ми е готово и да видам што има на интернет...ај

:helou:

Денес ми се иде да летам и да се пукам во колено во исто време. :icon_lol: Полагав компјутерски, да сибеш векот, почнаа трансформации и модернизација на македонските факултети... :manikir: И одма добиваш резултати... И положив наравно. Не со толку колку што сакав, ама положив. И сеа не се замарам. :tv: Е така... и некој ми пиша на fb, и се покакав од срам (не буквално :icon_lol:). И се сцрвенив ко булка... И не знаев што да пишувам и што да зборам. Ааааааа, ааааа.. :wub: И така... Се се случува кога најмалку се надеваш и очекуваш, дефинитивно.

...дива јагода... *си денса по дома*

Среда ко среда...среќна и пријатна,а пријатна сум и сама на себе.
Задоволна од квик степ и слични задоволства,а бога ми и од чајчето од јаболка и цимет,заедно со бадемите кои ми ги донесе татко ми во комплет со мојот нов пријател Брзи кој тежи 3 и нешто килограми и е претежок за мене,но е фантастично брз и добар!Изненадување беше,фино спакуван со машна и цвет,гербер...си се фалам,знам,ама мерак ми е!
Фино е што врне ... фино е што учам и растам и секојдневно ја покажувам својата благодарност што сум на светов баш покрај овие луѓе кои во моментов ги слушам како се смеат и флертуваат како да имаат 20!

Кајгано те запустив тебе :)

Пијам капучино и читам што има ново кај тебе и не можам да се изнасмеам со фановите на Милан...до времево ке да е кај нив,збудалуваат :pos2:

И то Кајги,кашлам како туберкулоза да имам,чукни у дрво,лекарката ме пофали дека сум бил болен ама во главата...:pos::pos:
Ама ај ке ја начекам сама некаде,ке и мавнам секирчето во глава како серискиот убиец од Ѓорче :pos: (се шалам Кајги)

П.С и да Кајги ја сакам највеке на свет (си знае сама која е саканата ):back: <3

Џес

Си положив статистика, пиши си у тефтерчето за колоквиуми.
И башка сум 44 креативна шо е надпросечно со оглед на тоа дека М=22 и 27.
Не дека не знаев дека сум ептем креативна, ама сеа ијам и писмен доказ.

Ете така, дојдов, си еготрипав и си заминав.
Cwценце сум, знам.

мња

Климентинче :па..:,
ја напраив беља.
Ме сака. Го обожавам најмногу. Овој дел и наредните 8372041 реченици ги знаеш.
Зашо ми требаше ова бе?? Се распалувам на моменти, а не сум таква. Зашо некад мора да сум сериозен деген? Вечерва не знаев да се заебавам.
Замисли ме мене у `94 со коса пуна локни, а види ме шо зборам сеа. Или ќе се смирам еднаш за секад, или ќе се ишишам ќеЉава од комплекси. Зошто го сфатив толку сериозно моментот ?! :tapp:
Како може да е толку прекрасен, а јас да се налутам кога сум свесна дека е проста шега? Можеби и јас отпрвин возвратив со шега, а потоа демонското ми проработи. Или можеби сега само се вадам пред тебе.. Да ме гледаше некој од страна ќе се препородеше од смеење.
Љубомора не постоела и нема да постои кај мене.
И пак прави се да е во ред, иако јас сум крива. Ако не ми е тој, ќе полудам.
И пак се смее ѓубре едно :pipi:
Ете гледаш како размислувам сеа? Што стана со мене пред 15 мин?
Нема веќе испади Климентина, ти ветувам, ете гледаш дека психологија била во право. Да, токму така.
Ако не си напраиш сам, никој нишо нема да ти напраи. Сама сум крива, к ?
Океј ...ми треба тајм-аут. Ај да преспијам, пошо утре се ќе ми биде розово пак.
:back:​

Драгоева

те мразам...
да тебе...
пошо не ми праиш да ми е интересно..туку ми е...ми е статус кво -_- (Duh!)
п.с. од досада прерасна во каење...ајт у курац уше ова ми фалеше...
п.п.с. ми фали некој покрај мене...океј не некој as in секој, сепак мора да има цицки и слот...едит: природни цицки и слот...а не платени...

ајт поз

Драга

Јас сум тотално разочарана од се,премногу сум повредена.На некој тоа не му е јасно а сепак си продолжува да ме повредува.
Не ми е гајле веке,ке го оставам на мира ако така сака.Станав пола човек од такви нервози.Не ми е гајле повеке,нека прави што сака,не го сакам повеке,љубовта исчезна.Конечно ставам крај.Животот иде понатаму...Нека му е со срека со која и да е.

Чао!!!

драга,

не е то то , мора стално да фали нешто ...

†GODLIKE†

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom