Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I

indigo child

Гостин
У сабота и недела поише ме замараат неголи шо се одмарам -.-
Незнаеш која нервоза ме пука, али си седам и си се топлам на греалка пред компјутер и си слушам музика.
Среќа постои музикава, инаку лошо ќе беше...
Ај, остани ми прекрасна <3

П

Пепси_

Гостин
си слушнала некогаш за родителска љубов ? претпоставувам не....оти слабо ја има.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ма иде јамболија тајм. Шишките на јамболијата ти брцаат у очи ,ти прават шливки на врат али јбг нема стоплувачка без јамболија. Јамболија ти е бејб универзална ствар.

Јамболија кралица на креветот​

Јамболија да пукнат комшиите од мака​

У оваа прилика да го поздравам мојот гад шеф или шеф гад (како год да е) кој у една прилика се тафреше дека у гепек секад има портокалова јамболија за недозволени швалерски активности ( у некој рид нормално).

И ко сме више кај колите, јамболијата дава некоја егзотика кога е у кола :

И сеа Кајгич имаш и силиконски ова синтетички јамболии. Јес да није то то али кога е на вистинска место ондах е права ствар :

П.с Шо правите вие со вашата јамболија ( секако ако е у вакво пакување).

Кајгич на ти песна, држ...​

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Драга Кајгана
Што е со времево? До пред 3 дена беше жешко во 12 ко во лето, а сега се осеќам како зима да е. Уффф ич не ми сеоди во школо на вакво време, ептен ме потсеќа на празници, ми иде да си земам интересна книга или некои интересни филмови , да си се покријам и да си земам топло чоколадо или кафе :coffee:......ајде дојди јануарииии :(

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,

Што им стана ова на луѓево, само да вреѓаат и да го пикаат носот кај што треба и не треба. Хм, изгледа до времево ќе да е.:confused:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
И ко сме више кај колите, јамболијата дава некоја егзотика кога е у кола :

Аууу егзотика на нивоу :pos:

Драга Кајгана,

Се врати сестра ми од екскурзија од Италија. Ми донесе 4 лименки кои досега ги немав. Ми кажа дека таму видела Xenia, еден од најдобрите енергетски напитоци според мене.

Друго, имам еден куп фотографии у компјутер, ама ме мрзи да ги средувам и праќам по народ.

И за крај, шпорет на дрва ти е ТоБ стварчица.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Аууу егзотика на нивоу :pos:

Драга Кајгана,

Се врати сестра ми од екскурзија од Италија. Ми донесе 4 лименки кои досега ги немав. Ми кажа дека таму видела Xenia, еден од најдобрите енергетски напитоци според мене.

Друго, имам еден куп фотографии у компјутер, ама ме мрзи да ги средувам и праќам по народ.

И за крај, шпорет на дрва ти е ТоБ стварчица.
Сестра ти гарант учи у ЈБТ

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Испади на ПМС. Тешки испади на ПМС. Солзи, нервози и се останато што оди у пакет. ПМС, меланхолија и тешки филозофии. Тоа е тоа. Ми се вришти. Уште пуна месечина фали.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Времево ми е за никаде, а планирав да вртам со точако до некое село.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ретко се случува тоа што сум го намислил да не биде, е вчера беше тоа. И, и да ти ебам законот и тие што го донесоа да ги ебам со ред сите, како може пиво човек да не можи да си купи, поминал седум саатот и предупредени биле. Ами каква сака човек дрога во колку саатот сака и тоа дома ја носат пиво не можело. И викам на таа тетката во продавницата да и го платам нека го остави на тротоарче пет метра подалеку јас ќе го земам па да видам кој мене ќе ме казни :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и така не можи :icon_lol:.

Добредојдовте во оваа чудесна земја земја Македонија пиво нема ама дрога има колку сакаш и после седум саатот.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич имам едно другарче многу си го сакам. Практичар у души. Кај него нема бејб лажни идеали, лажни филозофии,митови за животот, уметнички хирови, лажни каприци... Се се сведува на секс, добра куќа и кола.

Песнава некако се погоди и за октомври и за времево....

П.С Најмногу сакам државни празници ( не религиски) тогаш Кајгич можеш да сексаш ( маструбираш кој како) без грижа на совест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom