Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Роденден ми е драга.. И големиот кур ако ми е роденден, кога тоа нема да ги реши моите проблеми и сите срања во кои сум потонат.. Вечерва само ми стана уште потешко.. Се се враќа по старо, а сега и двајцата незнаеме што да правиме.. Ме боли, ја боли.. И двајцата ќутиме и двајцата патиме и двајцата сме најголемите инаетчии на оваа планета..
Наполнив 18 години, а ми тежат како на 80 годишен старец.. Кога ќе се сетам што ме чека допрва, сакам само да легнам и отворот за воздух да се затне и да потонам во длабок сон од кој никогаш нема да се разбудам..
Кога ни на ебениов роденден неможам да бидам среќен, зарем ќе бидам ли некогаш ???
Сакам да ти пишувам со денови, али ја изгубив љубовта и во книгите и во убавите зборови и во ослободувањето на бесот од мене врз листот хартија.. Ништо нема полза, ништо не се цени, се е од корист.. А јас пак ја сакам...
:tapp:

^ Happy birthday friend. :)

него кајги.
I told the girl I love that if she becomes an Arsenal fan one day, I will marry her. She told me that she hates Arsenal from the bottom of her heart.

Драга Кајгана,

Можеш ти во твоите логови да провериш од кога даркинг не ми дал зеленко, за полесно да ме помине?
PEDER! UTRE KE NAVIVA ZA GRCIJA!

1 денар пораките биле, пишиш и донираш. Се изнадонирав јас од сабајле без да знам, донирав за депилација на мустаќите на Јанкулоска, за Гвујо да си купи ново точаче со помошни тркала, за Заев да си купи сендвичи и да не јади луѓе и т.н.
Се то супер али мене како идна домаќинка денес ми требат други поволности ете како на пример цел ден да има ефтина струја.

Драга...

Како што сигурно примети досега-Македонија денес ја слави својата независност.
Се прашувам кога ли јас ќе ја славам мојата...

Д.
дефинитивно ќе барам куќна помошничка....

п.с. МАКЕДОНИЈААА повторно победи пред точно 15 сек.....
п.с.с игорче скрена :vozbud:

мора да се надополнам:
ДОБРО КАКО МОЖАТ СКОПЈАНИШТАВА ДОМА ДА СЕДАТ ОВА ВРЕМЕ??? (n) КОЈ НА ФОРУМОВ, КОЈ НА ФБ......ОДЕТЕ БЕ НАДВОР АЛОООООООО ВИДЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА.......

Драга
Така ми се чини или пораснаа патротските и националните чувства кај Македонецот ? Или пак тоа се оние што се патриоти само од празник до празник.....

"Да се бориш за работите значи да имаш храброст да се искажеш себе си на начин што никогаш дотогаш го немаш направено" ваква порака извлеков од купчето со пораки кои еден човек ги делеше денеска по скопските улици.И ајде сега мила? А јас наоружана од сите страни со копја,навидум заштитена а сепак...Ах како би ги фрлила сите копја само да знаеш...Огнометот ме воодушеви :love: Прекрасност! Коктел од емоции во мене.И пред да легнам еве ти една песна чии стихови не знам зошто но растреперно ги повторувам тивко во себе додека клипкам по тастатурава

Онака јас колку само да си олеснам на душата
!!!
И така ти велам јас миличка :)

Драга.
Кажи им на оние оси глупи шо знаат да ми се бутнат у чаша и да ми ја пијат фантата, да ме остаат на раат. Веќе и доволно сум пуздер и збумбареста. Треба да им се напраи геноцид, што ќе ни се. Доволни се пчели тие толку не праат ‘ршум. Нали?
И то. Не ми се праи муабет со тебе, си иам друг филтер њањањањањања.

Вчера низ цел град на глас ја пеев Хеј Словени.
99% од кретеноидите што ме слушнаа немаа појма колку ги тролам.
Fuck you Ms. Cheney, fuck you Tipper Gore, fuck you with the freest of speech this
Divided states of embarrassment will allow me to have, fuck you!

Драга
Зошто не можам да се одморам ко човек? Барем еден ден да избегам од сите проблеми и се` што ме опкружува. Посакувам да знам какво е чувството кога не мислиш ништо. Како тоа луѓето успеваат да го пратат мозокот на пасење? Како? Зошто јас не можам? Одам да си голтнам некој коктел од апченца што ќе ме смири барем малку. Рацеве ми се тресат. Ајт.

Дај бе драга нека се смени страната, преку кур ми е од моите лигавења..

Кајги, денов ми беше многу тапа, ептен досаден.:eek: Ама ајде, викенд иде, веројатно ќе се опуштам малце. Ај поздрави по дома.:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom