Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
The entire space of my soul is burning.
How long can I hide the flames
wanting to rise out of this fire?

Само нека се заврши се добро..многу е лошо кога се чувствуваш немоќно.

The entire space of my soul is burning.
How long can I hide the flames
wanting to rise out of this fire?

Аман бе...и тука ли со copypasta?
"99 Ctrl-c/Ctrl-v on the threadz
99 Ctrl-c/Ctrl-v...
And i just deleted one for the lulz
98 Ctrl-c/Ctrl-v on the threadz"

...Драга Кајгана.

Ако све иде по ред утре ќе добијам многу ствари.
Ако фејлнам ко по обичај веројатно нема да добијам ништо.
Just thought you might wanna know.

Thats what she said, and I became a dad.

My Love,
what some people can accomplish in a day, others can't do it in a life time.
All you really need to do is look in the mirror and decide to fucking grow up. :coffee:

Драга,
Епа вака...овие денови не ми се овците на број...незнам зашто све ми оди на живци...само едно не а тоа е ТИШИНАТА!!!!!!
Затоа што во неа можеме да се чуеме себе затоа што другте го слушаат само што тие што сакаат да слушаат! Во тишината можам да си го најдам мирот да си ги средам мислите, чувставата да се најдам себе си да си поразговарам и да си дојдам до заклучок! Без никој да ме обвинува за некои постапки што и ја знам дека се грешни...но јас сум мислела дека се праведни и дека сум требала да ги направам,но и не се каам :Р
Премалку луѓе на кои можеш да им веруваш...Премногу познаници, малку искрени пријатели…Премногу луѓе, а пак си сам…Потреба да се исплачеш, немаш на кого…Потреба да гушнеш, немаш кого…Потреба да вриштиш, немаш со кого…Премногу барања, ништо за возврат.....од твоја страна...зарем не ти беше ни малку жал за мене?!!
Излеа немаше...!! Но како и да е сама пак ќе си се изборам и со овој проблем..со помош на тишината !!!!

Д.
забите ме чешаат (n) како бебе сум у п.м.
едвај чекам да заврне оти вака не можам да живеам поќе. воздухот што го дишам е толку топол што не осеќам дали воопшто ми влегува воздух во градиве.
толку имам благодарам, ча0

п.с. дајте убав филм веќе еднаш

Драга Кајгана, утре морам кај фризерката, сум пуштил џигери ко бугарски фудбалер од 90тите а сакам женска да фатам. Тоа не иде така.
Енивејз, кога имаш еден куп планирани активности, ќе мораш да се одлучиш за некоја од тие на сметка на другите. А кога ќе заглавиш до 11 навечер на работа, нормално е наредниот ден да хибернираш на работа и да не отидеш за Битола на концерт на најдобриот босански бенд Дубиоза Колектив. А толку многу енергија вложив да натерам една привлечна млада дама да отиде таму... и ми се јави, да ми долови атмосфера. А јас пијан и млад... тежок живот имам :p

Ејјјјјјјј, толку си забележителна едно, пари друго, трето немаат ли срам и огледало ...

Аман бе...и тука ли со copypasta?
"99 Ctrl-c/Ctrl-v on the threadz
99 Ctrl-c/Ctrl-v...
And i just deleted one for the lulz
98 Ctrl-c/Ctrl-v on the threadz"

...Драга Кајгана.

Manje vise ne e bitno na kakov nacin.
I taka se e kazano do sega, ili ke bide kazano vo idnina.
Deka jas ke bidam edinstveniot...tesko, a i da sum ne me interesira taa slava.
"99 Ctrl C/Ctrl V 98*100/99 pati ne e razbrano"
Ova e "bolnoto".....
Draga kagano ........

Драга кајгана...страшно ме нервира овој grouper.mk од страната што е, кажи ми жити се како да го тргнам.

Кајгич ма ја ли стареам или ова е проклето лудо???

Ма болииииииииииииииии , не можам мирно да спијам ради видеово аучччччччччч...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom