Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, не се чуди кај ќе одам за некоја минута.. Не те избегнувам, него компјутерот ќе ми се изгаси сам.. И тоа по 123 пат.. Иначе, те сакам <3

Драга ...

многу е забавно кога во 5 ипол ќе почнат да лаат маалските кучиња и ќе те разбудат. А уште позабавно е кога нешто ќе почне да ти мрда во соба и сфаќаш дека е огромен скакулец и ја будиш мајка ти за да го убие и притоа се смееш на нејзините егзибионистички потези.
Сега многу ми се спие али и да легнам нема да заспијам. Досадно ми е па затоа ти пишувам.

П.С. Станав форум легенда :vozbud::vozbud::vozbud: Благодарност до сите членови кои ми помогнаа да ја добијам оваа титула и благодарност до моето семејство кое ме поддржа и цело време беше со мене. Без вас немаше да успеам!! Уште еднаш Ви благодарам, најдобри сте. Ве сакам сите!

ДџК

Од спиење нема спомени... од неспиење има поспаност цел ден, најчесто до 6-7 навечер. После одиме уште еднаш...

Угоре високо, удолу длабоко, баш убо е кога чоек си врти крукчиња по кружен тек... Некои работи денес треба да се знаат шо како, па можно е малце да се фати некоја страна.

Драга,
Имаш гооооооолем поздрав од Мајорка!
Te amo <3

Кајгано си поминав прекрасни 7дена на одмор:love:. Многу ми е криво што не останав подолго време :(
Бтв црн сум како Циган, да останев уште една недела ќе се вратев како Банту црнец :pos:
Цело маало се крстеше вчера како сум можел да поцрнам толку за недела дена:pos:
Тапа недела ќе ми биде оваа но се надевам со одличен завршеток. Сабота е денот што се чека.
Фудбал и љубов(y):X3:

Драга Кајгана,

Дарував крв по петти пат. Овојпат од десна рака. Од лева течеше бавно изминатите 4 пати, од десна уште побавно. Па уште и сестрата ја вртеше иглата за побрзо да тече, офф, живи маки :)
Како и да е, се чувствувам фино. Посебно ми е драго што крв даруваше и другарка ми AlekSS. Па после на боровница во Аладин, колку е само ТоБ местот, #mkwin без сомнеж.

Следниот пат на темава ќе пишам од Кочани, или откако ќе се вратам од Кочани. Драги кајганџии и уште подраги кајганџики, останете во убаво расположение.

Идол

Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

Се осеќам сеа ко Кико,или Виктор од идол <3

Конечно сватив дека колата моја најубава ми е мене лично не дека не знаев претходно ама ова попладне посебно некако се врзавме емоционално јас и мојата кола. Треба да ја бришам малку од прашина инаку практично го употребувам советот за намалување на шансите за рак :icon_lol::
http://forum.kajgana.com/threads/ШИРИ-НАСЕКАДЕ.52506/page-2#post-4283158
Инаку колата моја нежно гази на асфалт уште понежно на дупките од земјениот пат со четврта паѓа на 20 и не гаси со петта ја немам пробано :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Предните стакла електроника сами се затвораат кога заклучувам е само даљинскиот централен не ми работи :icon_lol:. Не ми е арно нешто изгледа :icon_lol:....

Драга од денес тука кај тебе ќе си ги бројам деновите без запалена цигара..
ДЕН 2.

Кајг,
тралалалаалала голема сум голема сум пораснаав пораснаааааааав :P долго очекуваното 17Фче XD

Драга ма,
сите по одмори отидоа, само ја сум тука.... Досадно ми е...
Еј драга... ај чао сеа!

Некој да не сака у петок сабајле да ме превезе до Охрид со кола/камион/авион?

Кога ќе легнеш да одспиеш на пладне, одеднаш сите те бараат за да им помогнеш да се спаси светот!

Колку да не е празно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom