Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јејј..13127маа :ROFLMAO:

кајги како си? жива ли си?

нема ништо да кажам само ова:
те сакам кајгии! :love:

Драга,
Алал да му е на тој што го измислил псајов.

Дремам и дремам а треба да се туширам, а го средив горното ниво млку од малку. Кучево не јаде не знам што му е со апетитот инаку стално гладно е. Се најадив добро и сега ќе се будалам малку или малку повеќе :icon_lol:. Два бона три бона пет бона :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, да видам кај сум должен три бона кај овај, пет бона за регистрацијата, бон и нешто за сечачот на уши треба да спремам и ова сега на рати шо го зедовме три бона во месецот дури не се исплати :icon_lol:, и за сирењето бон во месецот :icon_lol:....

Ситуација 2.50-3.05.

Мала,
не е педер, а прави педерски работи. То треба да се испита.

Ако не го знаеш методот на испитување, прашај некој кој знае. :icon_lol:

И денес помина денот. Без спиење, полека, со премногу тензии и натегања и сега ако смеам Беровски да го цитирам,.... "че се опиа, мор"

Мило,

Знаеш што? Сакам да е есен е тоа. Ајварче,па пријатни прошетки по еден куп паднати лисја,па мирис на топло чајче,па неочекуван дож,мх мх мх:love: Е ова сакам.
Лето без љутиш важи :D

Драга

Коктел, пиво, коктел, пиво......
Усфари утнат коктел со мн алкохол, туборг, уше еден сјебан коктел зашо не го напраил Аце, хајнекен...
пиеш хајнекен коа си земал појше бакшиш... :)
И се чудиш зашо ти се мрдааат сами буквите...

воки ми се смири, иако јас сум му скар дека никоаш не ми дошол на равбота,......
ЛОШ ФОКИ!
шарено ми е....
приеѕно

Како ќе станам ја у 6 сабајле можеш ли да ми објасниш ?
Пошо ја не можам да си разјаснам озбилно...
И ептен ми е кул овака коа пишуем еј.
Закон !
<3

Срц го знајш онај филмот каде едно бате (црнец али нема везе тоа) се пријавува за еден експеримент со дроги пошто му требаат пари и од дрогата му се подобруваат сетилата за перцепција али потоа е даун ?
Епа тој сум јас сеа..Малце да ги заострам ушите ги слушам и комшиите кај што имаат секс, со очите сите можни бубашваби ги гледам во собава.. Со еден збор лом су љубави, ама ‘‘сабајле‘‘ ела стани ме..
Сас екипу двојки тупаам..
United !
Уначе дојде време да неможиш да аддниш некого на фејсбук. Одма испитувања по пораки.Уште полиција да викнат.. Ретардус. Ко пас од сеф да им барам.. ццц залижи да не гори..
Пињау..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom