- Член од
- 3 март 2009
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 178
- Веб-сајт
- hernameisfictional.wordpress.com
Јас сега морам едно извештајче да ти поднесам, пошо ми е досадно, го чекам другарон 435927529075808710127 саати да се изнаигра некоја си игра Арена, што јас не ја ни знам, за да дојде на чет, за конечно да ми прати линк за да си инсталирам мајкрософт офис 2003 пошо тој од 2007 не ми го сака компјутерот, а за тој од 2010 да не праиме муабет. И така, му се заканив иначе, дека ќе го натепам. Да си знае со кого има работа. И му пратив ЖДАНГ преку чет. Право во левото око. Се надевам дека ќе го боли. Уште подобро, дека ќе му помодри. Ама, знаеш што е чудно, што иако му пратив, уште не ми вратил. Ми пиша само едно, уште малце, мала. И толку. И му реков, дека се надевам дека го заболе, ама дека знам дека нема да ми признае, зашто е машко, а машките неќат да признаат дека ги заболува коа ќе добијат ждангче од женско, поготово преку чет. И поготово од малецки ко мене, палешки. Да, бе, така си се викам понекогаш, пошо толицка сум. Ама ако, јас си знам дека иам тешко раче, де. Нели, викаат отровот во мали паковања се пакува
Епа, од сеа ќе си знае. Од утре ќе иде со големи црни наочари на очи, за да не му ја гледаат модрицата. И за да не го прашуваат кој му ја задал. Ете така. И уште го нема, замисли. Размислувам и за второ ждангченце. Каде, само. Десно око или меѓуножје? Може сепак десно око, пошо ако ептен го заболи пак, нема да може да ми го прати линкот. Или у најлош случај, и да сака може нема да може пошо двете очи нема да му гледаат. Ќе видиме. Се надевам дека набрзо ќе ми врати, зашто не сакам да применувам и некои други мои методи...
И, сигурно се прашуваш, шо праам дома сеа, а утре не се работи. Епа, требаше да искочам, или типчето мое нежно да дојде кај мене. Ама, знаеш кој талент е тој па? Си ги стаил клучевите у кола, и ја заклучил колата. Ко дечко да ми е, замисли.
Ќе идам да си зеам уште малце колач од вишна. Нека нема за другите, па конечно и за мене да се напраи нешто по мој ќејф. А не све чоколадни шлаговски торти и такви колачи... Еј, и прееска ни беа едни роднини на ручек, и донесоа еден фин сладолед, со четири вкусови. До сеа јадев, фино беше. Од чоколадо, банана, лешник и уште нешто, мислам дека карамела беше. Ако, што и да беше не ми пречеше. Сеа ми се вари у желудникот. И од прееска мислам на тостовите со кулен, кашкавал, сирење, кечап и мајонез што планирав да си ги направам, ама се спречив себеси, со тоа што изедов пола колач со вишна. Го уништив.
Еј, замисли, ми пиша ждангуваниот. Сеа ќе видам дали го болело.

И, сигурно се прашуваш, шо праам дома сеа, а утре не се работи. Епа, требаше да искочам, или типчето мое нежно да дојде кај мене. Ама, знаеш кој талент е тој па? Си ги стаил клучевите у кола, и ја заклучил колата. Ко дечко да ми е, замисли.
Ќе идам да си зеам уште малце колач од вишна. Нека нема за другите, па конечно и за мене да се напраи нешто по мој ќејф. А не све чоколадни шлаговски торти и такви колачи... Еј, и прееска ни беа едни роднини на ручек, и донесоа еден фин сладолед, со четири вкусови. До сеа јадев, фино беше. Од чоколадо, банана, лешник и уште нешто, мислам дека карамела беше. Ако, што и да беше не ми пречеше. Сеа ми се вари у желудникот. И од прееска мислам на тостовите со кулен, кашкавал, сирење, кечап и мајонез што планирав да си ги направам, ама се спречив себеси, со тоа што изедов пола колач со вишна. Го уништив.
Еј, замисли, ми пиша ждангуваниот. Сеа ќе видам дали го болело.