Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сега морам едно извештајче да ти поднесам, пошо ми е досадно, го чекам другарон 435927529075808710127 саати да се изнаигра некоја си игра Арена, што јас не ја ни знам, за да дојде на чет, за конечно да ми прати линк за да си инсталирам мајкрософт офис 2003 пошо тој од 2007 не ми го сака компјутерот, а за тој од 2010 да не праиме муабет. И така, му се заканив иначе, дека ќе го натепам. Да си знае со кого има работа. И му пратив ЖДАНГ преку чет. Право во левото око. Се надевам дека ќе го боли. Уште подобро, дека ќе му помодри. Ама, знаеш што е чудно, што иако му пратив, уште не ми вратил. Ми пиша само едно, уште малце, мала. И толку. И му реков, дека се надевам дека го заболе, ама дека знам дека нема да ми признае, зашто е машко, а машките неќат да признаат дека ги заболува коа ќе добијат ждангче од женско, поготово преку чет. И поготово од малецки ко мене, палешки. Да, бе, така си се викам понекогаш, пошо толицка сум. Ама ако, јас си знам дека иам тешко раче, де. Нели, викаат отровот во мали паковања се пакува :) Епа, од сеа ќе си знае. Од утре ќе иде со големи црни наочари на очи, за да не му ја гледаат модрицата. И за да не го прашуваат кој му ја задал. Ете така. И уште го нема, замисли. Размислувам и за второ ждангченце. Каде, само. Десно око или меѓуножје? Може сепак десно око, пошо ако ептен го заболи пак, нема да може да ми го прати линкот. Или у најлош случај, и да сака може нема да може пошо двете очи нема да му гледаат. Ќе видиме. Се надевам дека набрзо ќе ми врати, зашто не сакам да применувам и некои други мои методи...
И, сигурно се прашуваш, шо праам дома сеа, а утре не се работи. Епа, требаше да искочам, или типчето мое нежно да дојде кај мене. Ама, знаеш кој талент е тој па? Си ги стаил клучевите у кола, и ја заклучил колата. Ко дечко да ми е, замисли.
Ќе идам да си зеам уште малце колач од вишна. Нека нема за другите, па конечно и за мене да се напраи нешто по мој ќејф. А не све чоколадни шлаговски торти и такви колачи... Еј, и прееска ни беа едни роднини на ручек, и донесоа еден фин сладолед, со четири вкусови. До сеа јадев, фино беше. Од чоколадо, банана, лешник и уште нешто, мислам дека карамела беше. Ако, што и да беше не ми пречеше. Сеа ми се вари у желудникот. И од прееска мислам на тостовите со кулен, кашкавал, сирење, кечап и мајонез што планирав да си ги направам, ама се спречив себеси, со тоа што изедов пола колач со вишна. Го уништив.
Еј, замисли, ми пиша ждангуваниот. Сеа ќе видам дали го болело.

Драга

Ги слушав овие од идол као се дерат и сакам така да зеам да се дерам на некоја песна... СКРОЗ!
Да се затворам у соба, да пуштам некоја песна на системче и да рикам ко крава.... Tака праев коа бев мала и си замислуав дека сум бунтовна...
И да ти каажаам, мој мали је опасан! :)

Драга

Ќе ме полуди досадава! Да ги натераш луѓево од маалово да искочат испадна најтешка мисија, плус и каква елеминација сум направила на одредени суштества :vozbud:

Утре ми е роденден!
Не сакам да ми е, не не не не не не не!

19 :nesum: кога првпат ти пишав имав 15 :nesum: Нека растат сите онолу мене, ама не и јааааааас!

И Кака има ќерка, на ист ден сме родени, на Велигден:pipi:
И сакам мачка да чувам.
И го мразам мајов, и матурата, и сите подготовки, и тестовите, и уписите.
Чао

Те сакам:back:

Кајгано мразам како функционираат 90% од луѓето. Мразам што морам секогаш јас да бидам тој што ќе го извлече подебелиот крај иако никогаш не сум ни сакал да учествувам во тие игри. И најлошо е кога и утехата уствари го прави истото како оние поради кои збеснуваш а се претставува како the force that can help you get through.

Само да беше лесно да можев да carry on ко у песнава подоле шо вика еден стих.

драга.
се осеќам лесна како пердуФ.
го загубив цел осет, цела креативност, целото разбирање за светот. Ме заболе сусамка за се да ти кажам...
јас не сум јас . .. ;D . .. !!

I feel како jackass.
Не сум спиена ниту јадена.
Ме изненадија вчера со 50 евра...
је је је шо сум срекна.
Ке има шопинг :icon_cool:
Ама глупите продавници не работат.
Ке почекам до утре...сигурно...-.-
И утре ке ми заврши серијата.
Има да ронам солзи.
Тоа патување низ прекрасните случки беше незаменливо.
И размислувам да избришам пола "пријателчиња"од фејсбуков.
Оние кои не ги познавам.
Со кого си немам разменето еден ебан збор.

Ај.

Непланираното е секогаш најслатко мала .. Фазонот и понатаму се тера. Некои луѓе едноставно не се менуваат - that's the way they do things ;) !!

Прв пат бев на Влатче синоќа и ме разочара, очекував повеќе од него бидејќи ептен му ги фалеа свирките.

Мистично-Црноока ме прогонува .. И ќе ме некое време. Не ќе да е лошо да се превземат први чекори.

Драга,
Што ми стана во последно време ништо ама баш ништо не ми се прави. Ми треба некоја промена, ми треба нешто ново, монотонијава ќе ме убие.:(

Драга Кајгана,

Со мало задоцнување, сакам да им го честитам Велигден на сите верници. Господ на сите да ни дари спокој во душата, многу здравје, среќа, радост. Сите убави работи кои ќе си ги посакате Бог да ви ги исполни.
Со уште поголема радост, на оние кои постеа и кои се причестија за овој голем празник, сакам да ви посакам да ви е на здравје постот Бог да ги чуе вашите молитви и секој ден да ви носи поголема радост и мир во душата. Честит празник на сите и за многу години.

Христос Воскресе!!!

Драга, добив поклон за велигден! :))
Кошничка полна со 20 чоколади, и 5 киндер јајца :je: неколку чоколадни зајчиња и пилиња :))
ок и книга :)
чоколадите се маф, опаковките останаа како дел од вандализмот :))
радост!
:icon_bigg

Драга кгн.
Кога ќе научат бар половина од твоите членови да дебатираат како што треба да се дебатира ?
Кога ќе научат дека „Да..епа...мајка ти !“ не е соодветен аргумент?
Кога ќе научат дека личниот став е личен и не претставува проповедање на големата маса ?
Кога ќе научат дека ти служиш за многу други причини покрај нечиво его бустови на нечиво вирутелно его ?

Долго читав , време беше и јас да пишувам.
Ако променам бар 1 од работите кај „форумџиите“ ќе го сметам за огромен успех.
Но нема.

Вреди да се проба , не ?

Passed down to you...

А бе знаеш, превише тролови ти се гајат меѓутвоите портокалови редови. Од филозофи, преку економисти до најобични сеирџии. Повеќе од потребното. Би те советувал да си купиш инсектицид. Но после тоа нема да биде интересно.
Го глеав Пеперутчето. Ми го напраи филмот. Ептен. Као да се запрашам за моето однесување. За оние кои ми значат. Згора на тоа и Џамбаз пројде низ „скенерот“. Го презирав кога пиеше. Го почитувам затоа што го батали алкохолот. Жал ми е што остана сам. Сепак остави еден одличен аманет за тие што ги започнаа неговите стапки.
So says Saladin.

my life in a song (note: нема врска со Charmed)
добра јас, nothing new
досадно ми е :/
блаблабла
чао

“Damon Albarn wanted to be the King Of London. He went bald trying to be me.”

Noel Gallagher

HAHAHAHHAHA xDDD
Nemam wall, nemam kade da go spodelam ova xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back