bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Задоволен сум од себеси тоа е добро ми изгледа на пролет сонце празнично расположение луѓе насмеани одат во црква, тоа е добро. Ми даде примедба зошто се бунам и дека нема никаков проблем и ги смирив ветриштата во себе немаше никакви забуни само тивко мирно и сончево од себеси кон надвор и пак кон внатре. Идат деца едни овде поради кучево едниот од нив имал три питбули го носат едно мало два месеци во рака секаде со нив, тие ми дават совети во врска со кучево, а јас нив животни совети. Правам споредба на човек со куче, кога питбулот е агресивен тој преку агресивноста го покажува својот страв, храбро куче е она куче кое што е смирено паметно и е силно куче не само физички туку и во дух. Истото е и со луѓето џабе физичка сила кондиција теретана мускули, човек кој што е агресивен е слабак во дух, и тој е страшливец нема никаква храброст тука кај него. Ги разбираат некои работи многу јасно
, го научив кучево да лежи кога доаѓаат деца да го галат инаку само скока ќе турне некое дете, го фаќам позади врат и го поткревам малку нагоре тој тоа го нејќи и легнува долу до земја и тогаш му давам наредба ДОЛУ, и лежи мирен додека го галат
.