Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Задоволен сум од себеси тоа е добро ми изгледа на пролет сонце празнично расположение луѓе насмеани одат во црква, тоа е добро. Ми даде примедба зошто се бунам и дека нема никаков проблем и ги смирив ветриштата во себе немаше никакви забуни само тивко мирно и сончево од себеси кон надвор и пак кон внатре. Идат деца едни овде поради кучево едниот од нив имал три питбули го носат едно мало два месеци во рака секаде со нив, тие ми дават совети во врска со кучево, а јас нив животни совети. Правам споредба на човек со куче, кога питбулот е агресивен тој преку агресивноста го покажува својот страв, храбро куче е она куче кое што е смирено паметно и е силно куче не само физички туку и во дух. Истото е и со луѓето џабе физичка сила кондиција теретана мускули, човек кој што е агресивен е слабак во дух, и тој е страшливец нема никаква храброст тука кај него. Ги разбираат некои работи многу јасно :icon_lol:, го научив кучево да лежи кога доаѓаат деца да го галат инаку само скока ќе турне некое дете, го фаќам позади врат и го поткревам малку нагоре тој тоа го нејќи и легнува долу до земја и тогаш му давам наредба ДОЛУ, и лежи мирен додека го галат :icon_lol:.

Драга,

Ај кажи ми ти мене кога ке се чувствувам наспано !?

Кајганче!
Денес требаше да биде убав ден.Викендов требаше да биде особено убав, али животов мој прекрасен ме одведе на сосема погрешна патека.
Барем ќе се обидам да уживам, колку-толку.
п.с.ме мрзи да учам, ама онака ептен.Почнав да зафркавам со факултетов па сеа и нервози плус врз глава.Кој е како мене а?
Ајт.

forum.kajgana.com

Една другарка ме праша(ми рече) дека и делувам нервозен.И реков дека не сум.Не бев.Е сум бил.Нервозен сум.Незнам зашто.

Кајги,
Изненадувачки убава вечер.
Се надевам барем до понеделник дека ќе бидам толку расположен.
Убаво ми е.
ча0.

После тоа синока не ми треба ништо,ненаспиена сум ама срекна...:pipi:
Што друго можам да посакам?
А да,на златен празник ме заболи стомак.
Без коментар сум.

Драгана Кајга

Велигден - ден кога Џокси воскреснува на македонската музичка естрада.

Не е убаво да си единствен дома кој не пости на ден кога се вапцаат јајцата. "Дај пробај дали е варено како што треба", "Види ова дали е добро", "Ај изеди ги овие што испукаа". Некое тровање ќе добијам најсигурно!

Д.
не сум ти пишал подолго време ама еве сум :back:
немој да се грижиш за мене супер сум.
деновиве бев до скопје и кај братучедиве ама и во болница. знаеш за алергијава праев некои тестови па ваљда добри се.
кога бев во болница ништо не ми беше бев здрав, а едно идење дома носот чешма. и еве и сега не можам нормално да функционирам.
од прво мислев сум настинал, се додека не ги слушнав зборовите од другарка ми...цитирам..... "овие цутовиве ќе ме убијат" .
и јас одма го извадив листот да видам на што сум алергичен и кога гледам.....на полен :nesum: и дури тогаш сфатив дека всушност ова е алергија, а не настинка......
вчера вечер бев пред црква, а дали денеска ќе одам не знам искрено зборнато. утре треба порано да станам, а не во 12 така да ќе видам..
ај ча0 сеа

Све ме мрзи...
...и ми е досадно.

Wish there was more portal in portal.

Кајги

Зошто кога имаш нешто испланирано не излегува така!?
Зошто мора да е така бе!?:lut:

Инакуу многу ама мнооогу ми се пие coffee.. Денес немам пиено. Мора да се земе една доза.:)
Ај ке бидеш добра да ми направиш едно?? Ама многу благо - да не заборавиш!

Драга среќни празници.Што убаво ми дојде паузава од неколку дена не си свесна, денеска како сум го преспал денов, ми се чини се наспав за цел месец што немав спиено како што треба.Да може вака цела вечност би останал.

Драга,

Убав ден ...исполнет :) Дома не се завртев,преморена сум ама среќна.Се надевам дека убаво ќе си поминам вечер :pipi:
Бев вредна инаку правев тортаа,место по рецепт јас си ја направив на свој начин и само нека ми писне некој нешто ќе види убаво.Ако не им се свиѓа нека не јадат :nenene:
А да среќни празници мај диар ^_^

Имај убав ден (или убава вечер сеедно)
Бај бај:back:

Хеј,

You know, it is strange what desire will make foolish people do.So true...
А,уште почудно е да мразиш, отфрлаш и негираш,нешто што никогаш нема да можеш да бидеш и никогаш не си бил.
Да го презентираш како најголемо зло на 21 и 22 век, само затоа што ти не можеш да бидеш тоа.
Хипокритно, лицемерно или иронично?
I would say funny.
Anyhow...го обожавам празников, затоа што целиот е во знак на јајце.Твој знак кајгано.
Плус го сакам, затоа што само на овој ден сите имаме јајца. Некој повеќе, некој помалку, некој скршени, некој полуизедени, а некој се чуваат внимателно во кошнички.
Зошто не е Велигден, бар еднаш месечно?It will make life so much easier.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom