Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
НишО не оди бееееееее... Јуве губи,покер губам 2 дена по ред... се си ебало мајката.идам да спијам...и ке се наспијам колко сакам,утре кој ме разбуди тешко него :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

По не знам колку време имав вежби со Огнен..:wub:
Ако некоаш некого сум глеала заљубено тоа е он.океј де, и уше личност-две, ама не е толку битно у муабетоф.
И кај и да е ќе ме примети, ако веќе ме нема приметено..
Ме сака, ме пофали денес, иако поцрвенев коа му раскажуав за тебе и истражувањата кои ги вршам врз кајганџии..Ама ме пофали и ми напраи фаца ѓѓ:
Ме сака, шо да му праам лове:
И си кажуа смешка а ја се газам од смеење...кретен мислам хелоу..
И тоа, да хепи ден ми е само ради љубовта. Ми кажа дека нема фејсбук, така да џабе сум го барала муахахахха
аииии:
Мафку се опседнаф изглеа :pipi:

И тоа, денес е ден за психологизирање, си најдов постар колега низ форумиве и ми дае е-букс...цџз.
Сам е дома.
Блазеси му, може да учи на раат...мухахахах:П:
Да, знам дека вицоф е за електраши, ама ијам моменти на бубалица..ова е еден од тие.=пп

Дарки ми скрши филм за муабетоф, цитирам:
Воки says: магде не си бубатор
ти си досадна

Фала, и ја те сакам.

И да споделам уште еден МСН моменат, и мој момент на просветлување..

Ton says: ako umram, kje umram!!!!
Мислам....fascinating!!!
К ми е паметен ејјј, сфака част!:zver:

Океј, постов изглеа ко да сум детенце шо се радуа на иконки, ама у гуд муд сум, така да шетај! Трипам денес цел ден ѓѓ:

Аиде приетно, одам да глеам некоја серија :Ц:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey се осеќам проѕирно деновиве :) како сите да можат да видат што мислам(или тоа е можеби заради идиотската насмевка што не можам да ја симнам од фацава еве веќе една недела :гринсмајли: ).

Човек мора да истрае додека не го добие она што го сака-природно да истрае.И така...јас си чекам :pipi: и иако си мислев дека напредувам испадна дека се менувам,а тоа е уште подобро.

Се чини дека треба само да ја подадам раката па да го наберам цвеќето,а сега сето тоа цвеќе е полно со ситни трње и ме боцка АМА златниот цвет сред тој венец од трње ми се чини дотолку поубав и попожелен :wub: УХ!

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Драга..

Уште саааамо 1 ден..:vozbud:

Ме мрзи да учам.. Оваа економијава уште поантипатична ми стана.. А за историјава да не праиме муабет..

Како и да е јас сум среќна..:kesa:

Те сака..

Насмеаната:pipi:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Тетрапак.
Ко селотејп ми е некако зборов.
Океј, арна си? И јас, ептенски.
Ногу убо некако денеска... Можда Фики дек имат роденден! (I)
Забавно ми е. Едвај чекам во Охрид да одам, ама ќе си почекам тројчка... одпојќе.
И така.... сеа си читкам македонски, линеарна и то разглеав па шо сакат нек е.
Иначе ми се пијат топло чоколадо во барон и ми се сејт во нашено ќошее. :(
Ногу убај меморис иаме бе. Шубо ни беше... Дај нек поминет две години на брзинка.
Нек е зимски распуст па летен распуст па пак зимски па пак летен и после таман овде сиве.
Ногу си ги сакам. :back:
И плус теа ми е болна. Ептен неам љуѓе во моментов. Како реков ко фирма инжињерска да иам па работници се немат.
Ево го овај пак -_-. Ме отече чоеков еј. Невозможен е.
Леле Фики бе. Мал е.
Си го сакам! :back:
Ќе и речам на мама да го посвојт и да си сејт дома.
Чак размислувавме и за опција да си го зеам ко домашно милениче.
Ај сеа да станам, ќе цртал демек брат ми, а јас исто така демек ќе учам.
Чао.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Heii

I iz no fun aneemore...no fair...meh wants 2 b fun agaen!
any1 who reedz thez pliz pm me weeth some fun advices!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

прашај ако сака некој покана од гугл вејв ќе му пратам не ми е проблем.
Сакав нешто да кажам ама забораив. Малце ми е ладно на рацеве.
Си пиев до сеа бустер енерџи дринк - дринк ват ју тинк. Убо е:pipi: После од 6 ипол до 8 сум на факс ... бедно нели? Втор пат ќе ги видам оние што продаваат овци пред Континентал :pov:Ми се гади коа ги гледам најозбилно, а полицијата ништо не им може. Кај се сега тие од заштита на животните да се кренат, нигде ги нема, а за кучињата што ги собираат од улица само зборат. Тоа ти е скапана држава.
Нејќам некој да ме сфати погрешно, јас разбирам празник е и луѓето купуваат, се спремаат ама ајде сеа ние за Божиќ да земеме да колеме свињи на улица ... не иде бе.
Тоа е сеа за сеа. Ај може ќе ти пишам пак попосле, а може и не.

:smir::smir::smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.420
кајгандуријетино успеав во намерата :) Се изнапрепишав денес ништо не учев а плус моите не дознаа дека имам колоквиум иако ме гледаа дур токмев ливчиња. Ѕвер сум или што. После ќе си ја видам саканата. Ќе се љубиме мајке ми:pos2::back: Ја сакам мноооогу:back:, а и тебе. Утре е посебен ден за нас. Ќе видиш..............:back:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драгааааааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Положиииииииииииииииииввввввввв маааааааа
Леле среќна сум, неможам да ти опишам колку
Ајдееее уште два сега во декември и ќе спремам дипломскаааааааааа
Едвај чекам :)
Ееее да, и морам да го поздравам драга, и морам да признаам дека е многу заслужен за моево положување :) :back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска сум некако посебно расположен :pipi: не знам ни ја што ми е, на школо ми беше супер после си дојдов па си одморив, сега тебе ти пишувам и после излегувам :pipi: сега дур ти пишувам ми досаѓа една мува :nesum: кај се нашла сред зима да ти иб*м мувата. пробува да ме изнервира ама тешко и оди :baeh: утре од прва до четврта година сме заедно на школо :uvo: њтф? ама без ученици од муслиманска вероисповед. за учење немам баш многу затоа и си излегувам. сега демек ќе профатам нешто да прочитам, колку да ме видат дома и то је то. ај заминав :back:

п.с. ме прифатила на мсн за другарче да и бидам :pipi::wub:

H

HITCH

Гостин
Чао Дебела

Пациентот е пуштен на домашно лекување побрзо од очекуваното :back: ми недостасуваше многу :back::back::back:

T

TaMчЕ

Гостин
Кајганчииии...како си мии?добра си мии?и ја сум добраа...дури и многу добраа
се најадов онака (ко прасе шо би рекол Даме)хуху....иии цеееееееел ден шетаФ...
бевме со МонеТо...аммм..прво низ маало паа до ГТЦ па таму се шуњавме и такии..си се вратив домче се најадов и се тупосав пред пц :) и и такааа ми се спиее мн мн..хехе
иначеее добро пројде денешниов ден со 6 испрашувања :tapp: не ме изделка никој:vozbud: и тоо
сеа планирам да ми те читнам малце..па да идам да дремнам една партија хуху
и и да за крај
Кајги..мааа па Воа не е фееер :(:(
ми фалии бе пааа
многуу
најмногуу.и и и
сакам утре да го видам....али
тоа изглеа тешко :jaj::(:(
те саааакааам и него го сакааам!НАЈМНОГУ НА ЦЕЛ СВЕТ :хмм: :baeh:
буб:salut:

K

Kicky

Гостин
Дуња,
замисли, заспав во школо...дебил бе :kesa: ама посилно беше од мене, не сум јас крива :pipi:малку....10 мин :pipi:

Дуња,

уште малку ќе дојде ( ај гес ) и ќе ја гњавам да знаеш, и пак ќе вика само:
“Ау, претеруваш, не ме дави веќе со твоите прашања“ а мене ми е интересно :vozbud:

п.с го сакам комшијата :back:
Чао

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom