Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џес

Ијам три quotes за тебе денес.

1. The fact that it did happen doesn't change anything. World doesn't suck anymore today than it did yesterday.
2. Why are you trying to screw things up?
You got the tense wrong. Things are already screwed up.
3.Појави се онлајн и пиши ми или ќе ти го пукнам носот <3
:pipi:

Бед тајм :salut:

Драга
Те сакам...и го сакам InF3cTeD најмногу да се разбереме...
Фала :helou:

Драгана,

ко прво, да ти се посерам во дечишта шо се распуцавет со петарди иако имат уш месец и пол до Нова Година. Семето паљачко нивно.
И во фактот шо не сум некој набилдан вол и да одам да им ги напикам една по една в газ, за мир во светот.

И во расположениево шо се менвит хаотично. И во ставојве, и во муабетиве, и во карајнцине па мирењана и све. И во писменана вторник на 100 страни. И шо не научив... па шо да научам, то Ени дошла јас ќе сум учела.

И, и... шо имат све за јадење а јас фукам зелки.
Ај нек добијам. И нек се разболам до четврток, пошо оттоаш неам македонски.
И во глупиов пост... И поздравов шо ме мрзит да го напишам.
ај.

Dragicka

Eve me se vrativ,nema taka lesno da se oslobodis od mene:baeh:

Nego se slucija mnogu raboti...malku sum razocarana od nekoi licnosti no se nadevam deka se ke se resi...se molam na boga za toa zasto veke ovaa situacija ne se trpi:nesvest:
Sakam da otrgnam edna licnost od glavava no ne mi odi toa,ama aj dosta so tie pesimisticki komentari:pipi:

Da ti se pofalam deka poloziv na ispitite:)sega ke bidam nekoe vreme mirna...samo mi e potrben dolg odmor i edna pregratka od nego:kesa:

I izvini za latinicava no ne sum doma...se citkame vecer.

TS

Драга

Само шо си идам од работа и одма да те посетам..неможам без тебе мора да те разлистам набрзина па на спиење.

и за малце ќе заборавев...ти признавам кајгано дека ја сакам darkheart многу

Поздрав

Конечно ги продадовме обврзниците утре одиме до банка по пари, тоа сакав само да кажам и многу убава песна:

Ја гледав оваа серија.

Драгич ^^

Ми се јаде гумени бомбони.
Да имав, слободно ќе набутав во уста колку сакам.
Баш денес се закарав со една слабичка а држела диета. Ма како ми иде да им здрвам една на таквите шо зборат глупости.
Вчера напишав преубав текст.
Денес добив уште еден неоправдан.
Ми фалат дождливите денови. Се будиш насабалје, гледаш замаглени прозорци и црташ на нив.

Го сакам. :pipi:
Поише од тебе. Сега инат ќе ти водам.
Или не? Ми ги окупира емоциите, полна сум со љубов денес. Кисс:back:
Sashka. (A)

Драга..

Денес 4 часа.. мераци..:pipi:

Ајде нека дојде тој петок више.. со душа го чекам.. и после.. :pijan::party1::party2: ..

Те сака..

Насмеаната:back:

Dragicka

Eve me se vrativ,nema taka lesno da se oslobodis od mene:baeh:

Nego se slucija mnogu raboti...malku sum razocarana od nekoi licnosti no se nadevam deka se ke se resi...se molam na boga za toa zasto veke ovaa situacija ne se trpi:nesvest:
Sakam da otrgnam edna licnost od glavava no ne mi odi toa,ama aj dosta so tie pesimisticki komentari:pipi:

Da ti se pofalam deka poloziv na ispitite:)sega ke bidam nekoe vreme mirna...samo mi e potrben dolg odmor i edna pregratka od nego:kesa:

I izvini za latinicava no ne sum doma...se citkame vecer.

TS

Ова нека е за ум за тие три-четворица што си избришаа профили откако ја воведовме опцијата, или за сите идни кандидати за напуштање на форум: ако еднаш одиш, нема назад.

Така да драгичка, лесно ќе се ослободиме од тебе, се пријавила ти или не. Многу поздрав:smir:

Драга Шенка,
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ! НЕ МОЖАМ ДА ТИ ОПИШАМ КОЛКУ Е ПРЕКРАСЕН!!!! НЕ МОЖАМ! И ТОА ШАРМ И ТОА ЗАБИТЕ И ТОА СВЕ И И И И ... И има 29 години. Фала многу! Ај не моеше 60 да има! Толку од моите симпатични колегијални моменти.:pipi:Бев денес во радиодифузија, од каде заклучив дека на некои институции им треба трансфузија.
П.С. Познат е! :vozbud:
Лозинка:
02.jpg

Ахх.. ајде кајгано држи ми среќа се да биде добро !!!
Сакам, сакам, сакам, сакам... многу сакам !!! Нека биде се убаво.
Заслужувам убав период,нели?
Ги изедов сите грди бомбончиња од бомбониерата. Сега следуваат вкусните, така?..

Ахх.. И да, да ти се пофалам.. си купив мартинки :)
Колку онака.. да имам нешто за да си се радувам ако се тргне наопаку.
:smir:

Ах... што сум среќна. Пресреќна. Лебдам со мозокот, се смеам, сјаам... па прекрасно е бе. Животов е толку убав, на моменти ме треска од земја, но воглавном само ќе сменам агол од кој ги гледам работите и пак е волшебен и прекрасен. Во се има убавина, во се. Во секоја пора, во секој здив... во се... и затоа си го живеам секој ден полна со среќа и љубов, живот полн со насмевки и задоволство, затоа што навистина, животот е прекраток (или барем младоста), за да се биде се освен среќен. И позитивната енергија и љубовта се она што ме водат низ животот... Инаку влагам во ПМС па сум пак многу емотивна... не дека, и вака општо не сум, ама сеа си го надминувам и сопствениот лимит на емотивност. И пак ме пукна носталгија по Копаоник... Ах, што ми направи тој Копаоник, ах што ми направија тие 3-4 дена... :back:

...дива јагода...

П.С. Дека у пмс, па ми излегоа 5-6 огромни бубулици и сум многу грда. Ама не ми е гајле, битно сум среќна. :pipi:

Драга ...

смешно ми е бееееее, ептен иако може да ме убие хаххахахах ама гајле ми е. Сепак некои луѓе ми викаат дека не треба да ми биде смешно мене можело да ми се случи ама се тоа е бла бла бла. Ако ми се случи нека ми се смеат другите многу ми е гајле, сеа ја ќе се смеам. Баш сакам да видам како ќе се одвиваат работите.
И повеќе не се замарам, зошто очигледно само грешам така да не ме интересира.

позз43:smir::smir::smir:

Драга кајгана, денес дознав една поразителна работа!

Дека Апостол Матеј бил биран со ждрепка?
А никој нејќе да ми каже дали е ждребуен со чифт-тек, петка-глава, компанија, сол макарон сол фередон или со мојот фејворит - таксе мааш!

И затоа сум поразително несреќен!

Хај.

М’чен ден. Станав од рани зори тргнавме од Орид и се напрегав после нашколо ееее. Безвеза. Нати :)
Нашколо ептем беше досадно и се трудев да не заспијам. Само на класен се размрдавме и игравме асоцијации и смешна бев. (H)
И јадев шпагети.
И не ти го сакам појќе Фликс. Сакај си го сама. :ne_zboram

Чау.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom