Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Средножалосно, накај жалосно:(
Стварно...толку жалосни работи се случуваат што не може а да не ти е жал на душичката.
Еве јас на пример, со сите мои сили се трудам да не ми е толку жалосно и затоа ми е средножалосно:icon_lol:

Anyhow...i have a new challenge.Big one, the biggest of them all.
And it feels so good:devil3:

Eyes on the prize!

Средножалосно, накај жалосно:(
Стварно...толку жалосни работи се случуваат што не може а да не ти е жал на душичката.

Само сети се дека и од лошите има многу полоши ствари..
На ти малце да ми се расположиш.
Те сакам!

Дк,
толку сум уморна да жиливе почнаа да ми играат самба угоре удоле.
Као највеќа маркантна ствар денеска ми е палачинката со мед и орев.
И прелив да.
Ми се дешава мозочна алелуја,
коа ќе преќине да ми врши ваква убитачна тортура ќе те обавестам.
Џагара багара, бам.

Пошто знам дека повеќето ја читаат темава ќе удармаеден апел до сите Скопјани...
Во сабота, од 20 часот на стадионот Филип Втори се игра мечот Вардар-Пелистер. Најголемото Македонско фудбалско дерби ќе се игра под рефлектори прв пат после 3-4 години. Знам дека сите сакате да гледате квалитетен фудбал, но тоа сега неможам да ви го ветам...
Нема да настапуваат Европски ѕвезди, ниту пак некои врвни играчи, но ќе видите што значи да се гине на теренот во најголемото Македонско фудбалско дерби. На младите играчи им требаголема поддршка за да стигнат до првите бодови во оваа сезона, и воедно да покажеме дека Скопје навива само за еден клуб - ВАРДАР!!! Ниту Работнички кој газеше изминативе години, ниту пак Металург кој би требало да владее во иднината, нема да бидат тоа што некогаш беше вардар. И кога ќе им ги снема финансиерите ќе ја изгубат својата силина, но Вардар никогаш нема да се унитши бидејќи позади него стоиме ние КОМИТИТЕ кои вечно ќе му ја даваме душата на тимот. Но не сме само ние доволни за да покажеме дека на сите љубители на спортот во Скопје имаме желба за врвен фудбал но притоа името на клубот кој ќе владее да биде Вардар, тимот кој отсекогаш ќе сотане бренд на фудбалот во Македонија па макар играл и во 5000 лига. Во моментов вашата поддршка ни е најпотребна, затоа што нема ниту денар во екипата, и секој што ќе издвои 100 денари за да присуствува на овој меч директно ќе влијае во финансиите на клубот. Можеби ова е и последна шанса за да миленичето на фудбалска македонија ги преживее најтешките моменти, и се надевам големата бројка на стадионот на овој меч, ќе успее да помогне да се инвестира повеќе во нашиот клуб и минатото да ни се повтори и во иднината....
За тие што имаат вишок адреналин и сакаат да ни се придружат во 90 минутното навивање и поддржување на клубот слободно нека ни се придружат. Собирањето е пред гимназијата ЈБТ од 17 до 19 часот а картата за нашиот дел е 50 денари.
И не идете одма со предрасуди дека ќе правиме инциденти и дека сме наркомани или слично. Земете пример дека има многу момци како мене (ниту пијам ниту пушам, студирам успешно факс и се остало...), што значи дека времињата се сменија и дека идеме само за бодрење на клубот, а не за да се начукаме или слично. Забавата е загарантирана!!!! (бар тоа можам да ви го ветам).

фала на сите што ќе го прочиаат постов и ќе ми биде мило ако присуствувате на мечов...

Драга,

ајде да те ѕирнам, на кратко да ти пишам. Си се наспав бе конечно, сега книга си читкам, за ништо не се замарам. Убаво ми е.

Позиќ

Заборавив да ти кажам дека си купив нови патичиња...
Со здравје нека ми се :) и да не ги искинам толку брзо како претходните...

Луѓенца,
никогаш не се потпирајте на шанк спремни за пиење кога имате тажен повод за тоа. Освен, ако не сакате да се разбудите и да видите луѓе околу вас облечени во бело. Болница. Не она другото, бидејќи и онака не постои. Барем јас не верувам.
Не верувам ни во љубов. Знаете, на почетокот самите себе се лажете дека сте заљубени, а потоа ги лажете останатите околу вас.
Друга интересна работа која не ми испаѓа од глава деновиве... Девојка кога оди на состанок со некој момак, не јаде ништо цел ден за да нема подуен стомак, прави 540 третмани на лице, тело, кожа, коса, нокти, носи чорапи макар и на 50 целзиусови за да и бидат меки петите... и уште неколку слични лајна на кои не се сеќавам, бидејќи она со чорапите ме остави во шок. Една од девојките со кои се дружам на гореспоменатиот шанк, дами и господа. А јас клошарче... туш, стик, измиени заби и пи4име ба4ко... silly me :(
И кога врне а јас патувам некаде, сеуште седам покрај прозор и гледам која капка ќе стигне прва до долу.
И во воз ми наплатија карта за детуле. За еден месец ќе ја бранам дипломската.
И летам кон месечината. Ако ништо друго, барем ќе се лупнам во некоја ѕвезда.
I’ll be ba.. Не. Аз ште се в'рна (Шварци и бугарска синхронизација, епик!)
Меган. Рено Меган.

Д.
шо бе и да не излезам вечерва, не ми се излегува и не излегувам.... мореее луѓево досадни.

п.с. ако во рок од 10 минути не се смират дечиштана надвор одам и ги кршам сите до еден. нека ме викаат после лошотилок :tapp:

Драга Кајганко
Нема да можам да одам на Партизан - АРСЕНАЛ :tapp:

Отидено е се у пичку матер ... па и ти ДК

Страшно многу сум уморна и ненаспана.
Или боље кажано...ми се СПИЕ!!!!!!!
ае ае.

ДК, (Donkey Kong) :pos:
Уште 5-6 дена на школо у пм :(
Треба од почеток да се запне да се учи оти после да не се мачам на крај година да поправам (as always =))
Се вратив од ноќно капење пред 1 саат, абе шо да ти кажуам, смрзнувачка :pos:
Ајде поздрав, ќе одам да гледам некое филмче :))

Драга,
Цел ден останав без капка вода. Им пукнала некоја цевка, па овие стручниве не можат да ја опраат. Денес живеев ко да сум в село, морав да одам од извор да си донесам ццц (среќа што има еден блиску до мене) а тие работат ко само да се каже дека работат. Клатат врата земат плата, би рекла баба.
Лето е бе, 21 век, луѓе, алоо.
Ама ај, нема везе, мош стварно е некој тежок дефект (да бе)
Ти како си ми? Ме мрзи да одам да си легнам, ме мрзи да си пуштам филмче, ме мрзи да типкам по тастатурава - а, лека полека го издолжувам постов.
Тики, ај, ојдов јас да читкам нешо по форумов, ќе барам нешо да се насмеам (цел ден пукнав без вода)
Си ју суун аген, мај дарлинг

Kajгана,
I'm a hybrid of such opposite ways of life. Sometimes I like being a I-don't-give-a-fuck hippie, sometimes I like to be an elegant lady. I'm one of the rare people who like rock but can also have fun on a hip-hop party. People think I'm normal though. The fact is, that's the only thing in between all there is inside of me.

Драга,
Дај ми сила да стиснам на тоа црвеното Х горе во ќошето. Те молам.
Ми се спие. Или барем мислам дека би можел да заспијам кога би си легнал. Ако си легнам.
Многу мрчам ма. Очите ми паднаа од овој компјутеров. Ете, ми кажаа дека и очила сум требало да носам. А, што правам по цел ден и цела ноќ на интернет? Ми рекоа да не седам до касно, барем дури да ги земам очилата, да не си го расипам видот уште толку. И пак не сакам да си легнам. Е, за тепање сум.
Ама барем се орасположив малку. Прееске бев изнервиран (ти кажав за водата, нели?). Ама, ти чинав нешо од постовите. Фала што ме насмеа и орасположи.
Ај, сега стварно ќе одам. Ако не заспијам, пак ќе ти се вратам. Ама нема да ти пишам да си знаеш! Доста беше за денес... т.е. за вчера... оти денес е нов ден. Нели помина полноќ. И ќе се раздени додуше, ама... Ај, пак ќе забегам. Чао.

ДраКа

Некој со душа чека да дојде Сабота да иде ВАРДАР да го бодри,и моли за помош,за клуб кој секој викенд можеш да го гледаш у живо,а некој плаче што не може да отиде у белград на Патлиџан-Арсенал....
Сурова Македонска реалност,тоа е....:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom