Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
лелелеее Драга од 1ви сум на дојче лессонс :nesvest::nesvest::nesvest:

Драга Кајги,

Знаев дека неделава ќе биде лудило, ама не вакво. Сеуште не можам да се опоравам од преголемиот стрес кој го преживеав. Не знам зш не се сеќавам на ништо, зш ги памтам само луѓето?! Леле, колку беа исплашени... Знам дека било страшно, трагите покажуваат, ама многу пострашно е сега, кога ќе ми текне како 20-30 луѓе трчаат накај мене... кај се најдовте толку многу, да не се чекавте некаде?! Драга, дедо ми секогаш ми викаше ако сториш добро, ќе ти сторат добро. Знам дека сега не е време за философирање, ама, сеуште има луѓе со добра душа, сеедно од кај се, сеедно што се, значи она човечкото не е изгубено. Драга, тоа ми дава мир во душата, тоа ме смирува, единствено тоа. Среќа бев сама, ако имаше ушт некој срцето ќе ми пукнеше во моментот. Ми се сврте многу лош филм, ама среќа луѓето беа внимателни, а уште поголема среќа пп си знам, па си делував на себе иако ногата ми играше на моменти. Мислев дека од шетање нема да склопам око оваа недела, ама тоа испадна од бељи. Драга Кајги одамна не сме направиле добро дело ќе ги организирам од понеделник доста беше одмор. Средив до пола, ми остана уште пола и да се провери напишаното. Драга многу ми е тешко, многу!

п.с. статус на фб: Никола Карев, Питу Гули and 200 other friends are attending Илинденско Востание. Sultan Abdülhamid II and 180.000 friends like this. :toe:

п.п.с. куртулив, не знам како, ама знам дека куртулив!

Поздрав Драга!

добро утро драга!
Не се чуди толку што ме гледаш станата уште сега не е грешка. Станав како да ке идам на факултет ама ништо од работата ме фати мрза.
Утрово и не е така добро, затоа што уште не станата ко човек се изнервирав и се испокарав по тел. ама барем сега сум мирна цел ден од карници, замисли.
И пак ке ти се жалам за тоа што не можам да ги сфатам луѓево. Што е толку тешко да пратиш еден mail? Рацете се кршат или??? Не ми е јасно.
Внука ми конечно си дојде дома, па сега ке има кој да ми прави друштво и така.
ај драга идам јас да се доспијам ко човек ако е воопшто можно тоа...
поздрав:smir:

драга само уште 5 дена :ija:
значи како си помина летово.....................................

Играта се смени...Сега мене ми е ред...
Чуството е неописливо.
Баш изгледа слатко,нека чека...
Со часови,со денови,недели,месеци,години...
Важно да не ја загуби надежта.
Мене ми е смешно:pos:Други им е жално и цинично.
Ке се смеам додека можам...Смешно ми е.
Јас одлучувам сега.Јас го имам асот во ракавот.
Лицемерна сум...Знам...
Ама бидејки ми се дава шанса да си поиграм зошто да не :icon_mrgr
A најсовршеното суштество на планетата(за мене)не престанува да ме изненадува.
А како фил на сето тоа...деновиве постојано добивам комплименти на моја адреса.
И да ми кажеше некој дека ке се случи тоа,немаше да верувам.

Бај.

Одам да се забавувам :pos:

Драга,
Се осеќам прекрасно. Грлото ме убива, се можно ме боли а не ги обожавам ни ладните туширања. Ако не оздравам до понеделник и не можам да одам на уписи то ќе биди уште по-прекрасно. Maybe it's a sign. И аман сега најде? Fuck, таман добив убо чувство за факултето и се одлучив и се, и сега ова?? Ајде бее. Дај поможи ми да одлучам. I can't do this again.
Одам да пијам уште еден одвратен чај. :icon_neut

Кајгано,
викаа со сила убавина не бидувало, па кој сум ја да се противам на тоа. Периодов ми е тапа, нека помине побрзо заш вака не бидува. Се прашувам што да ми биде приоритет наредниов период, а најверојатно ќе се одлучам за тоа што отсекогаш ми било и за што отсекоаш ме бидувало.
За друго, секоаш има време.
Поише од очигледно е дека се е минливо, па така и јас. Битно да имам пријатели кои ќе ми бидат тука кога ќе ми бидат потребни, лицемерие не ми треба.
Ќе те одморам и тебе, нема да ти сметам, уживај си и претпоставувам дека ќе бидеш среќна.
До наредно видување у некој друг живот, поздрав и секое добро.

Кара миа...
Последниве денови од документи глава не кренав :cry:
:motor:

Драга Кајгана

Летово ми беше исполнето со многу убави моменти. Сакам тоа да потрае барем уште еден месец :) Знам дека ова што го посакувам, е невозможно и знам дека знаењето е отворен пат кон светот, но барем уште 30 дена да се одморевме :)
Во секој случај, од 1ви ќе си ја земам сериозно работата, уште од почеток, како и досегашните години. Инаку уште една година сум основно. Искрено, сакам побрзо да дојдат средношколските денови. Поинтересно ќе биде :)
И доста ти додевам со училиште, сигурно во последниве денови многу ти додевале со истава тема и ќе ти додеваат до 1ви, а богами и после 1ви :)
Денеска денот го поминав пред компјутер. Фејсбук, форум, блог, влог, мсн, скајп .. како и секогаш :)
Ми е криво што ја пропуштив Не дај се Нина, серијава ја гледам по трети пат и уште ми е интересна :)
И тоа би било тоа за денес. Ќе ти пишам утре, а можеби и до вечер пак :)
Поздрав :smir:

Драга Кајги,

Она прееска што ти пишав батали. Сега се` е совршено! Сфатив дека не иде онака и си реков ми треба чаре. Кое чаре? Каде чаре? Како чаре? И.... ми текна! Сега знам што треба да правам. Што може да ме развесели? Туѓата среќа! Како да го постигнам тоа? Па самата си реков: миличка фрли се на работа! Денес како што ти се пожалив бев граунд зеро зеро штат. Чарето ми е познато! Спасот си го знам. Треба да сторам добро дело! И така би... Ко и по обичај свртев неколку броја им спомнав за временскиве неприлики :pos: ги прашав дали се расположени да се дружиме и да помагаме. Сите беа!
Се прособравме набрзина, како што е редот. Мене пак, по Бог знае кој пат, ме испофалија, ми дигнаа его до оној новиот систем што го пронајдоа што имало знаци на живот, не знам како се викаше де, спијам уште. На темава значи, појдов ме испофалија, јас почнав да им се жалам, тие саде ме тапкаа по рамо. Не знам од каде ги најдоа и како им текнаа сите тие убавини за мене. Со суперлативи се изназбореа за мене. Сторив добро дело и си дојдов. Не знам што би правела без овие луѓе.
Оваа си дојде, ќе се видиме утре или задутре. Ќе планираме што фустанчиња ќе носиме за на свадба. Едвај чекам да се видам со неа!!! Треба да изгледаме и некои цедиња уууууууух едвај чекам. Знаев дека ќе биде супер неделава, она од вторникот малку ме здрма, хмммм ок, де, малку повеќе ме здрма.
Значи да си повториме каков ми беше денов. Станав насмеана, ама кога ми текна на вторникот се промени расположението. Се подзамислив рано, рано што да правам и ми текна. Бев да направам добро дело за сите. Отспав една тура и сега да ја набутам главата у фрижидер па на кафеееееее. Значи, како сама знам да си се расположам за мерак. Чудна женска сум, сама се лутам, ама и сама се смирувам. Другите не ми можат ништо хах. Не може ми мене нико, јача сам од судбине :pos:
Кајги многу сакам среќни луѓе. Толку е прекрасно кога ќе ти се насмее некој. Кога ќе им речев имајте пријатен ден се радуваа, почнуваа да благословуваат. Имаме прекрасен народ! Финансиски многу западнат, многу сиромав, АМА со многу богата душа. Драга многу го сакам народов, каков е таков е мој си е!!! Кога само би им кажала колку лошо ми беше сабајле кога станав, а како тие успеаа да ме разеселат...

Драга, денес ПОВТОРНО сторив добро дело!

п.с. лелееееее сега на кафе ќе си поминам супер!!!!!

How long, how long will I slide
Separate my side; I don't,
I don't believe it's bad
Slittin my throat
it's all I ever...

Сон.

Ми заврши.
Месечинава ме збрлавува.
Вечер ќе си кулирам.
Животов, е... Добар.

Не е ова поезија, дишам.

Ти кажав дека имам индиго моменти?
Паника, жива.
Али добро, предобро е.
Кис ја.
Донт мисја.

Медс

добро утро добар ден мене ми е роденден деветнаесет лета правам празник роден славам хаха лажам хахахах у октомври ми е роденден утре друг ден треба арачот од електро да ми го соберат факултетов е поскап од отварање бизнис ама ако нека се заебаваат со мене нема заебанции ја не се заебавам они мислат дека јас се заебавам ама јас не се заебавам јас кога се заебавам се заебавам ама кога не се заебавам не се заебавам со мене нема заебанции

*намерно не е запазено интерпункција.

Ајде,сите,далинското во рака и пуштете а1.

*уште мислите дека не треба да се воведе во мк смртна казна??
:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom