Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Уел...
Некогаш градов смрди опасно!
На сељачана, некултура и недоживеаност.
Ако, еве сега врне дожд.
И се ќе испари.
Отидов ја да сонувам и да бидам демек неразбрана.
Како не.
Иста сум и јас со самата фрустрација.
К*рови у воздух пафтам.
Медс.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Драга Шенка,
Сакам да гледам некој стравично добар документарец! Мора да најдам. Денов е чисто ,,новогодишен", погледот низ прозорецот и воздухот ме потсетуваат на Нова Година. Осамена Нова Година. Тажна.

Draga,
nenormaleno glupavo se osekam i znam zasto.......aj idam da si ja lupam glavata vo dzid malce da mi se razbistri:tapp:

Лејди
Добро утро!Како си?Јас еве сама по дома, атмосфера како времево!
Ми се излага надвор, а ме мрзи!Ми се прави нешто за да ја разбијам монотонијава а сепак во исто време и не!Кој може да ме сфати кога јас самата не можам да се сфатам!Искрено не знам што ми преостанува!
Среќна?!?На моменти ме пукаат бед флешови и ми кршат филм!

Видеово...лириксот запази...ајде лејди пријатно

Кајганке...
Долго време не ти имав пишано. Ти фалев? Знам, знам...и ти мене (: Шо има ново? Супер, и јас имам нешто да ти кажам. Вчера на приредбата од брат ми се најдов со еден другар што учи со мене. И додека стоевме еден до друг и ги гледавме децата...ајде добро ќе скратам...незнам што ми стана, но го погледнав случано и некако многу убав ми се виде и го смував :kesa: Да да...и кога се тргнав од него си реков: нормална сум?? Знам знам...но среќа не ме одби...можеше да заврши лошо...бидејќи тој учи со мене. Знам де :) ќе го избегавав цела година. Ах кајги...што им прави љубовта на луѓето :шмек:
ајде одам јас...ќе ти пишам пак деновиве. И јас те сакам драга. чао

Кајгиииииии ме болиииии главатааа и како и минатиот викенд пак од тоа алкохолот а реков дека не пијам...ама тоа е бе неразбрано створење се опи одвај дома си дојде и сеа како денеска со главоболкаа,на дождов....:salut: отидов да се лечам

К.
Мразам џандари, мразам луѓе со бели чадорчиња на главата...мразам се шо ми наштетило досеа и ме сјебало...
Сега моментално се загревам за на утакмица после:baklja:
Поздрав4е со песнава

Цуцлич ма...епа неможам бе веќе, времето ме утепува на секој можен начин...ќе ми се распрсне црниот дроб!!!

Абе толку неразбраност да се има, па тоа е немогуче!:nesvest:

Да ти кажам право, кога ќе пробам да не си земам све при срце(откога татко ми ќе си ги истури живците на мене) и кога ќе ми врати у Е*еш-и-мајка-и-татко стил е ми прек*рчува од СВЕ!:zid:

ај чао!

Kajги

Конечно ти доагам расположена маааа :je:сега можам на мира да учам без притисок и денот да го поминам во најдобро светло:pipi:утре е долг ден...мајка ми ме тера да одам на некој си освет:nesvest:ке глеам да ја убедам некако да останам дома и да учам:P

Aj одам да те дочитам:back:

Анано
ме мрзииииии
ти кажав колку мразам зглобови...
а ти кажав колку сакам прошетки по суви лисја....
епа и да ти кажам џабе е
не го правам ни едното ни другото
ке си ја чукам главата ама што кога не можам да се присилувам да правам ствари што не ги сакам.
а да, глава ме боли 3 дена по ред.
Дали на повидок е мигрена?
Ке дознаеме во наредната епизода...

Џес

Ме фаќа инает...
Нека не ми лазат на нерви, кеј?

Mila Kajgano:smir:
Nemam nishto posebno da ti prijavam,saboten den so domashni obvrski,opushteno i so povremeni fleshovi:) ali kje projdat,zivot produzue :) Inace se spremam,fizicki i psihicki,za vecherashnava zenska,kafanska nokj....oooooooo,kje bide ludo i nezaboravno,po dolgo vreme,zeni na okup,u kafana sami:smir: ajt otidov sea,da se spremam:pos2: i da,kje se ide bez kola,slobodno da mu se prepushtam na alkoholot:tapp::vozbud:

So ljubov,
N.

Scrambled egg oд ден на ден ми си се поинтересна.
Пази ситуација квази интересни персони напинаат на 16 годишно девојче (како еж на динче :pos2:) за да докажат колку се семоќни со "нивното постоење" за разлика од кутрите кои "не постојат" :cry:

Well. Let's not start sucking each other's dicks quite yet.
ОК?

Јас заминав по пуканки а ти следи ја ситуацијата па можда Фернандо ќе дознае дека самиот себе си е мајка или пак Марица ќе го смува Пабло.
Знаев дека млади бунтовници се криви за се good damn it знаев :lut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom