Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј.

Знајш како се осеќам?
-Никако.

Последна шанса е.
Ако и ова не успее, тогаш нека ми е со среќа.

Милка има убав глас, поготово ко ќе ја пејт "Шопинг" ,мама е Евреин, го излажав на брат ми дека ги фатил утакмицине, тато бистрит политики,а мене ме мачит едно облачно прашање: Кога ќе заврши сево ова???

Крај со крај да немојт чоек да сврзи.
Досадно е Кајгано, досадно.. мноООООООООооооОООООооооОООООооооООООгу досадно.

Кајгиии вааа...ме боли заботт :(:(:((
прееска у школо го видов Господ у пижами мајќе ми коа ме зденаа :(:(
хухух ...али не е битно коа го видов сонцето се ми пројде :pipi:
иначе онака за животот да ти се пофалам ...нема нишо спешл се е тапа..денес завршив едно пријателство (ако може да се каже така:toe:) тешко беше али јбг идеме даље...школо-жално,многу жално :tapp:...на љубовен план-ко шо имаш приметено барем таму е ок ..утеха и надеж дефинитивно !
и то К.!
:salut:

Се надоврзувам на постот на Гарфилд, srsly truly досадно. Абе форум, кажи му на Ханс да не биде Ханс, по ѓавола.

Ја само да ти се пријавам дека не можам да го симнам идиотскиов смешак од лице. И дека мењачот не ми откажа послушност, иако беше урочен, не го фаќаат уроци :)
ај кис43 :back:
Н.

Драга,
Знам дека сум колку толку паметна, убава, згодна колку толку, добра, културна, интересна итн.
Знам и дека сум пресрамежлива, тврдоглава, мутава, расеана, премрзлива во последно време, барам премногу понекогаш итн.
Но не знам што од овие работи да искористам за да успеам да го направам тоа што сакам. Не за друго, туку почнувам да се плашам од тоа дека еден ден ќе си пукнам од мака што не сум презела нешто. Ем го знам тоа од сега, ем пак си тапкам во место. И после секако дека никој не ми е крив кога често знам да си одам дома касно, кога нема жив човек по улици, само за да си се изнакукам во себе и да си се изнаплачам. Не дека дома не го можам тоа, ама пофинта ми е така. Или па само тогаш се осеќам така најпатетично, кога единствена сродна душа ми се пустите и ладни улици? Страшно.
Како и да е, барем добра сум во потиснување чувства и правење на три и пол на сила. Токму затоа денес цел ден се смеам како зелена и се` си правам да ми изгледа убаво, а всушност се` си е*ало матер. Туку нема шо да те замарам, кога ќе го исплачам сето тоа после и утре пак стара приказна.

п.с. Ме праша што сум била замислена! По втор пат, сам и прв ми се обрати! Го интересира општо, само беше љубезен или ме сака???:vozbud::uvo:

Климентино, пројде 00, а и 01, не моеШ да ми речеш дека те замарам многу ДЕНЕС. :baeh:
Школоно шо пројде, пројде. Ама кој *** ме натера да останам дома петок навечер, ма?
Океј знам, касно се договоривме...5 за 12, ама па можев бар да се откачам од фејсбук и да ти се посветам само на тебе. Да ја караш друшка ти дека многу лесно стануе опсесија (ма да и ти не си ништо поарна).
Има одредени денови во годината, во календарот на моите не толку драги бивши, кога ќе ги соединат своите сили и ќе ме нападнат. Јас се бранам со Насмеаново мое, бидејќи е единствена причина и за мојата насмевка, а и среќа, а тие пошо не го разбираат тоа, ми се лутат мене. Автоматски јас сум крива што сум зафатена и среќна, а не соло и мизерна.
И тука почнуваат нивните мОабети..нивните слики што им се ствараат во глава... Да ! Претставите за мене, тоООкму така. Но, тие претстави не се секогаш, амИ никогаш не се точни, Драга Климентина ... За нив сите се исти !
Епа знаеш шо? Ако за некој сериозна врска=сексуален однос...Ондак ФАК ОФ (шо би рекла мојата драга Адамсова) ...Who needs ya?! Jerk. -.- Некој на планетава знае дека јас не сум една од ОНИЕ !!! И го цени тоа и затоа е со мене. Чао!
Зажалив за секоја одброена секунда од моментот кога сум тргнала кај него, до моментот кога сум го запознала, се до оној пат кога се намурти ко недораснат копиЉ.
Жалам секој месец Климентино, зашо истата приказна се врти. Ако не е со овој, со оној е.
Ќе ги избришам сите и ќе заборавам дека некогаш сум осетила дека ми паднало жал за нив, божем касно им текнало шо изгубиле.
Не, доста е. Фала му на Mark Zuckerberg и опцијата за блокирање личности од френдоФската листа.
Кога се чувствуваме изморени и истоштени ..ние...ние... одиме да спиемееее...Ете така.
Го сакам, ти кажав ?
Лека ноќ, Климентина. :back:

Драга,
понекогаш се прашувам дали во описот на професијата „професор на Правен факултет“ стои и „обид за целосно уништување на менталниот склоп на студентите“, сериозно, стартувањето ми е феноменално, но и Махатма Ганди немаше да прави мирни протести за таквото малтретирање во кое се полага колоквиумот наредниот ден после предавањето а предметот е најтешкиот во семестарот.
Во цврста надеж дека ќе ги положам сите пет предмети официјално треба да си вградам уште неколку рецептори + за мојата логика на сите 20 од 20 да биде успешна.
Гррр ... ајде ако не друго бар е забавно да гледаш како некој ќе те ебе у мозок а единственото што можеш да го направиш за да се спротиставиш е да ги освоиш сите поени.Ех што сакам да бев глупава и неамбициозна.

К.
Се пушташ онака на форумов после едно 47 дена и глеаш имаш 20 нови известување од кои 19 од Пио се:drk:
Во рок од овие 47 дена се случија многу јаки дешавки...особено оние после утакмици, каде што комшиите со белите чадорчиња на глава беа :fuck off:...на 25ти октомври на свадбата имаше ненормално убацување на помладите сваќи...к*р ме боли да ти кажам...тие шо го буткаа носот кај шо не треба веќе не го бутаат пошо нема веќе шо да бутаат коа им е пукнат:fajt:Не чекам веќе...
Ма никој не го е*ам веќе...ме заболе за секој...
На 25 октомври прморен од целиот ден на нозе и со горилата на врата шо не ги пуштав да влезат(битно ги задржав)...и после следниот ден идеш на 180км одалеченост од Скопје и дома доаѓаш и после тоа спиеш едно 16-17 саати...
Па за некое време идеш на автопат Скопје Куманови и сретнуваш камион со грчки регистарски таблички...па после следува тоа шо треба...:baklja:
Један ја слушаш 4 месеци наназад и ја надоврзуваш со уше неколку други песни ама сепак стануваш појак од текстовите на тие песни...али што е тоа е...
Ајде не ми текнува веќе ништо...
А да, иначе јас сум страшен играч да си знаеш така...
Поздрав4е до твоите членови со песнава
mWa...

Пајо се врати
Вистина се врати
од сега ова ^ ќе се користи место здраво:helou:
Денеска кајги на школо не беше баш сјајно:jaj: класната ни држеше предавање за родителската....после тоа на физичко стакло ќе скршев за малце во сала =( грбни и стомачни правевме ама слабо не сум баш задоволен:nesum: добро де немам ни вежбано одамна ама ИПАК :pos: после тоа бев низ гтц малце во шоп шопинг :smir: си купив некои работи и што е бинто си земав 2 постери од Скарфејс:pipi: утре ќе ги закачам и ќе имам 3 во соба (A) вечерва бев на два родендени супер си поминав:vozbud: и така кајги утре рано ќе станам имам некои обрврски кладилница,фудбал ќе играме ,па дома ќе средувам и вечерта ми е слава:wink: нема да одам на ВАРДАР ама се надевам ќе тепаат ајде ајде ајде ВАРДАРЕ играј и победи за нас :)
поздрав кајги

драга,

ај преку куро све

фала, чао, пријатно

†GODLIKE†

Кајгана многу јако вечерва .....................................................екстази........weed...........штокче и скопско пепел незнам ни кој сум јас ни што е држава и локална самоуправа ........важно јако беше и секс див на крај уааоолоо:vozbud::vozbud:

Драгаааааааааааа упс..ја па сум пијан камен и овој викенд...се извинуам ама тоа е тоа...неможам да одолеам на убавите забави или како и да ги викаат шо ги прави клубот Импакт....толку од мене неможам да пишуам фазла....бај д веј и овоа го пишуам 10 минути

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom