Климентино, пројде 00, а и 01, не моеШ да ми речеш дека те замарам многу ДЕНЕС. :baeh:
Школоно шо пројде, пројде. Ама кој *** ме натера да останам дома петок навечер, ма?
Океј знам, касно се договоривме...5 за 12, ама па можев бар да се откачам од фејсбук и да ти се посветам само на тебе. Да ја караш друшка ти дека многу лесно стануе опсесија (ма да и ти не си ништо поарна).
Има одредени денови во годината, во календарот на моите не толку драги бивши, кога ќе ги соединат своите сили и ќе ме нападнат. Јас се бранам со Насмеаново мое, бидејќи е единствена причина и за мојата насмевка, а и среќа, а тие пошо не го разбираат тоа, ми се лутат мене. Автоматски јас сум крива што сум зафатена и среќна, а не соло и мизерна.
И тука почнуваат нивните мОабети..нивните слики што им се ствараат во глава... Да ! Претставите за мене, тоООкму така. Но, тие претстави не се секогаш, амИ никогаш не се точни, Драга Климентина ... За нив сите се исти !
Епа знаеш шо? Ако за некој сериозна врска=сексуален однос...Ондак ФАК ОФ (шо би рекла мојата драга Адамсова) ...Who needs ya?! Jerk. -.- Некој на планетава знае дека јас не сум една од ОНИЕ !!! И го цени тоа и затоа е со мене. Чао!
Зажалив за секоја одброена секунда од моментот кога сум тргнала кај него, до моментот кога сум го запознала, се до оној пат кога се намурти ко недораснат копиЉ.
Жалам секој месец Климентино, зашо истата приказна се врти. Ако не е со овој, со оној е.
Ќе ги избришам сите и ќе заборавам дека некогаш сум осетила дека ми паднало жал за нив, божем касно им текнало шо изгубиле.
Не, доста е. Фала му на Mark Zuckerberg и опцијата за блокирање личности од френдоФската листа.
Кога се чувствуваме изморени и истоштени ..ние...ние... одиме да спиемееее...Ете така.
Го сакам, ти кажав ?
Лека ноќ, Климентина. :back: