Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Што ми е мило кога кучињата ми се среќни :love: Абе, мераци...
Иначе се изработев за сите пари. И уште не е готово. Има уште многу. Ај ќе биде.

Абе Кајг, за малку пак ќе пцуев бугари... Ама за малку
Па дојдов тука да се истурам пошо ми е тргнат денот некако, наопаку. Како и да е, тргнав да спијам во 2 сатот, а уствари е 5 и нешто и се препушавам ко турчин. Овците и плакатолепачите не прекинаа да зборуваат за делата и едноставно реалната перцепција на целата ситуација им е заматена. Чист пример како татко и на една моја школска му дале 10000 евреи да купува гласови, типот си купи голф. Јебига, то е. И сеа нормално, нивните идоли се свети. А тоа голфот е заработан иначе, заработан од данокот што јас и цела кутра Македонија го плати (барем тие што плаќаат :D ), дел од тоа. И после сме немале леб да јадеме, епа... нема.

Остатокот е што веќе започнав уште повеќе да го мразам денот, кога ќе видам со кои луѓе треба да се гледам, поточно со горенаведените. Ноќта иако сама, темна и тивка, не малтретираат... Да е полошо не можам ни од фб сите да ги скријам/избришам/блокирам... Насекаде се.

Трета работа: ова

I'm havin' a bad day, so just keep quiet
Plus, it made it a whole lot worse when I found out you didn't die yet
и целосен убав опис:

Like a good retarded rejected neglected double-headed sperm that fertilized a mutated egg and was definitely anorexic
So that explains why you got the IQ of a barbie doll and the patience of an alarm clock

е така, посебно првиот дел... but instead, good people die, a good friend we lost yesterday... rip :(

Кајгана спорт екипата владее (y)

иначе драга што чоек треба да си да правиш некои работи ко една членка тука? Ај сфаќам да ти фали по некој штраф, на сите ни фали ама до толку да си болен во глата? :eek: се надевам кармата ќе проработи и во случајов. ;)

Последно уредено:
Ако треба ќе одам до десетти спрат, ама у лифт сама - ни под разно.
Макар и да нема значка со љифт не работе. :D

Дали љифт работе или љифт не работе, но ме интереса. Скали увек работе. :D

Драга ...

си седат по Словении, Америки, Острелии, Немачки, Имачки си го прчат пред фејсбук, живеат бедно ама се претставуваат како господа, едните ги пцујат Груевци, другите Заевци, кажуваат како не чини ништо во државава и мораат да бидат било каде освен тука, не одат на гласање. Не се менуваат магично работите никаде, а особено не тука. Ако сте си го нашле спасот у пичке материне, не јадете гомна. Тие малку што останавме, какви такви - забегани, ќе гледаме да си излеземе од овие гомна во кои сме. Ама сигурно не со карта во еден правец.

Додека седев со едни пријатели и на еден што е "програмер" со диплома му се јавија од партија дека немало шанси да го вработат. :icon_lol: А овој лут и нервозен леле уште 4 год ќе бидам во агенцијата за вработување.
Така им треба на партиските пиунчиња, нека останат со трошките од партијата. Сите чекаат лесна работа е нема, таа тешко се наоѓа. Мислат дека со мавање знамиња, споделување вести и слики на ФБ, сликање со споменици и лепење плакати одма ќе ги вработат. Цицајте сега сите што ве зафркнаа. :свиркам: :coffee:

Последно уредено:
Сакам да ти кажам дека јас сум возрасен и зрел, по американска терминологија во врска со староста.
Служејќи се со системот наречен TLS-Techical Life Span, и базирајќи се на докажана максимална возраст од 115 гдоини:
Лицата се делат на:
- Многу стари.....................................................................од 86 год. нагоре
-Стари................................................................................од 77 до 85 год.
-Почеток на процесот за стареење................................од 69 до 76 год.
-Зрели возрасни............................................................... под 68 години
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
иха зрел сум,ќе рипам вечер,па уште и ми се чуделе што досаѓам везден и тоа што фини теми отварам.

Лицето со иницијали Д.К ја знае ова приказна

изостаток неоправдан праиме исклучок

Доживеав филмски дожд кој не се опишува ама се опишува еве сеа го опишувам пер као не се опишува скар со самиот и одиме даље до кај застанавме,а да се враќам од центар возам со велосипедот коа фати една олуја што и се најавуваше до душа ја слушнав и самиот но излегов без разлика на било што коа фати дождот прекрасно чуство неверојатно возам дождот ми плуска во очи она каква сцена невидена неможе да се долови тоа невидено прекрасно чуство одлично нешто неверојатно знаеш тоа не е чуство које можеш да го доживеш искачајќи надвор и врне јак дожд и ете ти го моментот НЕ не е така тоа е посебна конекција(знам геј е бла бла) ама ова чуство беше неверојатно дури и да фатев на спортска као vidooq немаше да бидам толку среќен(еј дај сериозно малку) Стварно неверојатно магично чуство сум пробал неколку пати методот искочи надвор почуствувај го дождот ама само останувала водена облека ништо повеќе во овој случај водена облека со насмевка радост солзи дожт мешани емоци(као Џеси на крајот ББ) КРАЈ

Пс.Голем противник на дожд и преку кур од дождов на страна моментов

Последно уредено:
ДК добар ден,убав ден :)

Го прошетав кучето,го наранив,седнав да ичистам по дома што мојот дудук додека не е тука,како затишје пред бура се чуствувам ...

После сета занимација,седнав пред компјутер,втор ден на морето наречено Кајгана Омлет,за мене е супер искуство .... Имаше апс и даунс од сето искуство кое го проследив низ форумот ,Но најмногу ми пречи лепењето на етикетата веднаш по партиска линија ако некој член иако не е дел од партијата се согласува и подржува што прави моментално партијата,што е лошо тука навистинљ зачудена сум .. Ако си работи некој,ок тамбс ап,ако не критика ,нормално си е тоа како и секогаш.

Да го завршам мојот исповед за денес и да кажам една важна мисла:

Никогаш никогаш не пљукај по својата земја ма колку и е лошоа состојбата моментално во неа,има војни има мир,но секогаш почитувај ја ... Израелците се совршен пример кои 2000 години се раселувани и истребувани, свежи се сеќавањата,но секогаш им е едно важно нешто ... Нивната држава,религија и Храмот ... Почитувајте и не делувај импулсивно .... Се раѓаме голи и одиме 2 метри под земја голи ... Се што останува е она што сме ....

Благодарам Дк :)

Последно уредено:
Драга..
Едвај чекам да се затопли времето и конечно да излезе сонце, пошо овие облациве ми ја исцицаја цела енергија, и не ми се станува од кревет поради тоа.Ми фали мојата енергија, и неуморливиот дух.
А и да, моментално се каам ради изеденото парче торта, кремблокчето и вива сокот од праска.Ми се јаде многу нездраво благо и мрсно, а по дифолт треба на диета да бидам.:X3:

Последно уредено:
Се чувствувам како воз да ме има прегазено, од болка не можам од кревет да се помрднам.Ти ебам и работа и држава и се, го чекам мигот кога ќе и речам збогум на оваа посрана вукојебина.А на заминување нема да им останам борчлија на сите копиљаци кои ми згрешија...

И јас како и членов погоре, денес ова ми е прво застанување од 9 сабајле, што кола, што пешки, што по терени, што кабли, што Ethernet, што show run, што spanning tree. А што убаво планирав да си трчам со @Peja989 ама ете... Еве сега седам ко зомби на лаптопот оти ми е мака и да јадам и да се бањам зошто ми текна дека на мој и на колегава грб носиме минимум 5 административци, да земеш и со RPG се да изрокаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom