Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Почнаа да ме копираат :(

999136_779852328696918_1029337500_n.jpg

Кајгано
Сакам отфорено да ти кажу нешто
Не сам туја за да меру муда и цицке(ако уопште ги имаф) сс некои што мериф сс цитирање и курназење и праење компарацију пост-отроф, пост-дрога и слично
Туја сам за да си пишу мислење без разлику дали е оргинал сериозна тема,музичка дискусија или некој општ факт
Пишују га на мој начин, на кога не му одговарам чао пријатно
Кој курназ си ти ако цитираш и контрираш и се праиш туја реноме ипол а вамо асоцираш на Мајли Сајруз мозак и право сеирџиско македонче на кое јоште му се познааф транзициски манири и бабино деветинска култура
Толко

Дбич

Одам во светска метропола каде шо дознав дека на младите луѓе за само 60 евра им се дава карта за СИТЕ превозни средства во градот да ги користат цела година (трамвај,автобуси,метро).

И сеа пуштам тв бек ту риалити ме мава министерот со јак фејл бесплатни карти за пензионерите да скијат ?????

ептен импресивно.....ептен.

Д.
го знаеш чувството коа сестра ти ќе те извади од такт, а ти сепак си ја сакаш?
и јас не го знам....мојата више се наоѓа на пазар3, не знам ти што планираш со твојата сестра....
и овде ќе го оставам огласот, договор по ПП...
Се продава 19 годишна девојка. Чувана, пазена, гледана, добро воспитана. Има долга црна коса со природни локни и зеленикави очи. Знае да пржи јајца и компири (ако пред тоа некој ги излупи), да свари кафе и да мачка кришки. Не гледа турски серии.
Цена по договор.
куферите, фустанот од матурата и парите што и останале по џебови се гратис.

п.с. барем саат време да можев да спијам (n) ич немам спиено
песнава мора пак

Драга

Вилијам Клоуз...Човекот со своите жични инструменти...
Предобар е.Погледни само.

За оние кои не знаат,човекот кој е на клипот,направил свои жични инструменти поставена на цела универзална сала и прави музика со нив.
Перфектни настапи има.Задоволство ми е кога го гледам.

Знаеш...
Бесрамно си копирам свои статуси од ФБ, ама морав да споделам што сум приметил во последно време:

Нов модерен календар за мали муабети.

1 јануари - 5 јануари - Како си помина за Нова Година?
6 јануари - 14 јануари - Кај мене се падна паричката.
15 јануари - 12 февруари - Утре почнувам со диетата.
13 февруари - 15 февруари - Св. Трифун или Валентајн?
16 февруари - 28 февруари - Дај бе нека заврши месецов...
1 март - „Каролина Гочева - Први Март.mp3“.
2 март - 7 март - Што да и купиме на класната?
8 март - Ден на наставничките и работничките во администрација.
9 март - 31 март - Што ќе се маскираш за 1ви април?
1 април - Лоши маски и очајно лоши статии на нашите портали.
2 април - 15 април - Кога е Велигден.мк?
16 април - 30 април - Каде за Први мај?
1 мај - Скара.
2 мај - Порано не се работеше на овој ден!
3 мај - Каде беше за Први мај?
4 мај - 31 мај - Еве сесија...
1 јуни - 30 јуни - Каде на одмор?
1 јули - 31 август - Слики од нозе на плажи
1 септември - 30 септември - Ајвар правење.
1 октомври - „Green Day- Wake Me Up When September.mp3“
2 октомври - 30 ноември - Туршија и дожд.
1 декември - 31 декември - Каде за Нова Година?

Драга Кајги ете веќе 4 дена одкако го деактивирав ФБ и да ти кажам далеку е подобро не оти на моменти кога ми е досадно не ми недостига ама сепак поолабаен ми е мозокот, на кој му требам знае кај да ме побара нели? Време е да се поужива во животот кајги :)

Драга К,

Одлично е чуството кога си одиш на работа со велосипед. Капа,шалче,ракавици,слушалки на ушите = :cool:

ДК
во оваа наша државичка треба да се даде забрана за раѓање на деца, за упропастување на нови животи бидејќи дефинитивно е грев да се роди дете во ваква држава, упс држава реков. Страшна нација сме, секоја чест на овој народ, со ваков менталитет и интелигенција никогаш нема ни да имаме држава. Народ без јаја, секој на секого му боди нож во грб и лае од позади со членски книшки во секој џеб од палтотo од секоја ебана партија во државичкава.
За тие што ме нарекувате дека сум намуртен и негативен, пробајте излезете од пред компјутерите и зафатете се со некој бизнис да видите колку ќе бидете вие позитивни после тоа, да видете колку е розов светот околу вас, и прекинете по некој ден од зеленото срање.

Мажи препроверете се дефинитивно колкави мажи сте и дали сте мажи, ако не кастрација и не го лажете светот наоколу за полот, повеќе естроген македонциве имаат од жените во државава дефинитивно, кукавици, и пички во душа!!!

Malcolm knows art...:icon_lol:

Ричард, холандското посвоено (тринајсто) прасе, II епизода. По првата (пилот) епизода, откако Ричард одеше низ улиците на Блекбурн, Ланкашир и јадеше трици за капитализмот, во потрага по својот брат, Британското 12то прасе Бартон, сега Ричард е во „ветената земја“.

Richard visits Jericho.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom