Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана
Почнав да пишуем на кирилица и се осеќам продуховено. Ко да ми додале IQ, а башка смешно ми е пошо сеа сите стари постови ми личат као да ми се " ehehehhe unajted sampion mie sme najaki ce ve gaazimo hahah eehehe okkk pozzzzz obedineta MAKEDONIJA 2013 okkkkkk loll "

Не ми е паметот тука...:mad:

Се скапав од учење 2 дена, мислејќи дека правиме колоквиум в четврток, а то да ти било на 19ти. :tapp:
Ајт лека полека, ако не да ја напрам семинарската таман набрзина, за оваа тема ми е. :гик: #bubalica# :гик:

Не знам зошто но пак плачам ко будала ....

тоа дека ти плачеш значи некој тамо направил одлична маркетинг кампања, и ке биде награден со аплауз од колегите и можда ке биде унапреден. :)

Драги

Не сфаќам одреден, голем дел од анти-геј настроенава популација.

* Мразат хомосексуалци затоа што премногу се величени низ историјата како писатели, уметници, научници, инвентори - Во дадена друга тема/дискусија ги величат истите со нивните придонеси или работи што ги кажале ги постираат како цитати.

* Мразат хомосексуалци зошто ја окупирале современата музика или носат drag костуми - Ги гледаш како во нивниот вкус лесно влегле и станале фаворити Queen, Cher, David Bowie, Justice, Empire of the Sun, Pet Shop Boys, Take That! итн. Изгледа фората овде е пу-пу не важи.

* Мразат хомосексуалци зошто се феминизирани и / или создаваат бледа слика за кој/а каков пол е - Гледаат anime или читаат манга, каде често не разликуваш машко од женско, и сите се со феминизиран вкус и изглед, и андрогенизирани до коска.

Изгледа хипокризијата е новиот хипстер-тренд. Да се тера мода или не? That is the (rhetorical) question.

^

1426411_10152109772927848_23716324_n.jpg

Знаеш шо ме извади од памет денес?
Кога на спротивната зграда изникна огромна црна силуета, а тоа да ти бил осветлен минувач.
Eerie.

Драга ...

памтиш прееска што ти кажав ... епа во право бев. За жал.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom