Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
не вреди да се замарам, не вреди да се замарам, не вреди да се замарам, треба емпетројка да го направам ова и на слушалки да си го слушам во вакви ситуации :)

Драга,
одамна не сум била вака среќна! Коцкичките полека почнуваат да си доаѓаат на место :) Се посветив повеќе на факултетот, планирам до јуни да дипломирам и ќе се потрудам да го остварам тоа, ама стварно, решена сум да биде така! :sneaky:
Исто така, и другите коцкичкиво животот полека се склопуваат, навистина не верував дека толку убаво ќе се чувствувам после вежбање, да, изморена сум и се ме боли, ама се чувствувам толку олеснето и задоволна со сама себе, криво ми е што не почнав порано :D
А Д, ах Д, секој ден ми е се поубав, вчера толку ми беше убаво после тие 2-3 саати со него, лебдев Кајги, левитирав ама буквално :pipi:
И да ти се пофалам, имам нова фризура. Докажано е дека кога жените се спремни на промени во животот, една од првите работи што ја менуваат е фризурата. Јас малку се колебав, ама сега сум пресреќна!!:vozbud:
1375968_10151925606793480_1086335315_n2.jpg

Што мислиш, а? Признај дека ти се свиѓа! :icon_lol:
Вечерва очекувам да ми биде ко на апсолвентска екскурзија, со најблиското друштво ќе славиме роденден/дипломска на една колешка..can't wait!!:vozbud:
Проблем: што да облечам?!

Ај отидов јас,имам одлука за донесување :pipi:
Биди ми поздравена, се читкаме наскоро :)

Јас сум хипстер. Имав фејсбук уште пред да биде кул. Пред некои 6-7 години. Се сеќавам, никнејмот ми беше Bloody bastard. :pos:
Него заеби тоа, дојдов да ти кажам дека ќе се женам.
Значи девојчево како пее... Ми иде и јас да му залепам пари на мониторов.

Драга Кајги

Овде е мрачно и мрак ме обвива
али се заработува добра паринка
дај да си спечалам доволно
па да се качам на авионче
да си летнам на доле и да си бидам пак Македонче.

Д.
не за џабе на господа му текнало да се измислат телефони o_O
кој нема во главата има во нозете.....10 пати се вратив и пак заминав и пак се вратив и пак заминав.....ебате глупиот коа не бараш број :tapp:

Драга Кајгана,
Се чувствувам пресреќно. Најпрво времево е преубаво, еме ведро ем свежо.
Освен тоа денеска денов е одличен за смирување. Со онаа личност со која бев скаран колку толку се смирив, а со тоа што се смирив се чувствувам многу посреќен и порасположен.

Имам и една прекрасна вест која можеби и ќе значи премногу за мене. Следната недела одам на разговор за работа :)
Сега малце ми е мака што после 4 и пол години сепак не се запишав факултет, ама нема врска..... има време може ќе се запишам, ама сега за сега работата ми е побитна.

Освен тоа незнам што ми стана ама со српскине песни деновиве се заразив..... ама па на секоја зараза има и одраза :D

Засега те поздравувам, а подоцна пак ќе ти раскажувам што сум направил :)

Драга,

Се сеќаваш ли ти на мексиканските серии? Тие првите на почеток што ги даваа беа супер, после и нив ги зафркнаа зошто се истата прича беше. Али актерите беа згодни, у пм.

Оваа ми е најдобрата песна што сум ја слушнала од нив, ја немав растумачено убаво, и оти многу слободно време имам (јок!), случајно ја пуштив и си ја растумачив со она познавање на јазикот што ми останало од серииве.
И Кајги, ова е многу, многу, али многу добра перверзна, љубовна песна. (y)
Акцент на првото.

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
И се текилосавме, ама не пијам јас многу оти спортувам индивидуално, така да одредени личности се изненадија колку чашина на екс со ред можам да испијам во релативно кус временски период :icon_lol:. И другарчето од Д. сакаше да се шутираме ама не ми беше интересно само го поднаместував рамоти ис е одбиваше едно десетина петнаесет пати :icon_lol:.

Ајде турчинот да тажи малку :icon_lol:.

драга к., последниов период ми е безвезе, цело време ми се менува расположението, а тоа не ми се допаѓа.. денес сум многу тажна и безволна за живот. :/

DK,

Jesen u kozhi, dolazi mi...
Jesen u krznu, dolazi mi...
Jesen u krznu, dolazi mi...
Jesen u kozhi, dolazi mi...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom