Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Несоница ме фати, превише информации во глава 4 испита одеднаш спремам, најтешкото е што се префрлаш од фундаментални вибрации на формули за биланс на реактори од 4 страни А4 формат, па фаќаш кривини со кристални структури, на крај завршуваш со органска синтеза... :confused:

Охх мај тики-тикл... :icon_lol:

Прв пат после три години (од четврта средно) одговарам т.е. во случајов полагам УСНО :love: ! Ах ах колку ми фалеше мелењето и разглобувањето на материјалот со муабет пред професор. Интересно и ептен опуштено беше. Не дека материјалот не ми беше јако спремен, ама односот што си го имам со професорката далеку повеќе ме релаксираше. Влечам ливче - 3 прашања. Првото и третото ги знам на вода, тоа второто ептен никакво (а го познав, го имаше и на вториот кол. пред некоја недела) :cautious:. Ми доаѓа редот - првото го претепувам брзо, на второто трокирам едвај тегнам збор по збор. И на проф. и' викам : Ова прашање проф. го имаше и на кол. - знам само да ги набројам стапките и да ги напишам формулите. Она се насмеа и ми вика : Ајде батали го и така е малце без веза питање, а гледам и ти се мачиш. Оди на третото - ако го отвориш убаво како што треба, имаш 9ка. Го сомелувам третото, ме закачи за промените на каматните стапки - ама ми беа убаво научени и ги објаснив перфектно. Браво ! Еве ти 9, пријатно колега ! :pipi:

ПС - После нас напрвила покољ :icon_lol:. Кога викам јас дека немаат социјалиција и не знаат муабет да прават 80% од студентите таму - никој не ми верува ..

Драга,

Ќе си иде ли зимава таму на јужна хемисфера или некој не ј**е овде?....
Ќе бев на Водно или на кеј сега.........притисок ми е 60 со 90 и ја седнав да си цртам, небово мрење, уште да почнат лисја да паѓаат....уште и музикава - атмосфера ко у ноември...

Драга никој не ме сака!
7676767.jpg

Forever alone but don't give a f**k!

не ми е убаво,не живеев денес,а може нема ни утре......да го ебам

мора да почнам пак со вежбање.....

кајги како си ми добра
полека почнувам да сфакам некои работи
треба гад да бидеш за да почнат да те ценат да си гад да не помагаш на никого поише и ке те поштуваат и нема да викаат е овој глуп е наивен и ке го поебеме
пробај да бидес добар да им помагаш на лугето ке те прават глуп и наивен и ке викаат овој глуп е дај ке го заебеме
не више кајги вака не
подобро некои луге да не праам моабет да искоцат засекогаш од мојот зивот отколку јас да им помагам они да ме зборат ида викаат секакви невистини за мене ама ако
едно е јасно правда на овој свет нема нема ни да има
ама ако не тука ке им пресуди некој друг кајги на некој начин сите ке си го добиат тоа што го заслузиле

па сабајле коа ке ми заврси смена ке ти казам како сум ја преминал 3 смена оваа вецер
не те оставам на мира вецерва кајги цела 3 смена со тебе ке ја изгурам ја биди ми поздравена

Драга,

Какво време дојде... Уште на почетоков на месец ми е висок датум... :tapp:

Драга,

6:35. Отворени прозори, тивко и мирно утро. Уште само еден ипспит Бании, уште само овој денес. И три нецели месеци потоа одмор, од права, членови, закони ...
Перфекција.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom