Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ми иде роденден а неам со кој да го славам. Другарите втора година по ред ми бегат у странство, ми остана само еден јувенташ. :(

Ми иде роденден а неам со кој да го славам. Другарите втора година по ред ми бегат у странство, ми остана само еден јувенташ. :(
Ако славиш со јувенташот не заборавај да провериш дали сите поклони ти се на број.

Секое добро:)

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

ДК

Наебав !!!!

Драга сега тешко мене наредниве две-три недели.

Fire Control systems,
Volume 2–Fire-Control
Radar Fundamentals
:(Многу фалена па морам).
KLASIˇCNA MEHANIKA Zvonko Gulac

SPACESECURITY report

PLASMA DIAGNOSTIC AND PERFORMANCE OF A PERMANENT
MAGNET HALL THRUSTER
José Leonardo Ferreira, João Henrique Campos de Souza, Israel da Silveira Rêgo and
Ivan Soares Ferreira
Laboratório de Plasmas, Instituto de Física, Universidade de Brasília-UnB

Quanta,Matter and Change-a moilecular approach to Physical Chemistry(800pages)

ELECTRONIC WARFARE IN OPERATIONS

EWRadar_Handbook

Electronic-Warfare-Fundamentals

Multi-Resistant Radar Jamming Using Genetic Algorithms

Chinese Analysts Consider the Antiship Ballistic Missile
USING THE LAND TO CONTROL THE SEA?
Andrew S. Erickson and David D. Yang

П.С ако некој сака да читне нешто нека напише ПП.

Чекам важен документ! :гик: Што ли ќе пишува во него? :cautious: Можеш ли да ѕирнеш во иднината драга? :love:

ДК
Ја заебав работата со девојчето и то многу, лута ми е иако и самата е свесна дека ме сака али то е то. Ако можам некако утре да напрам муабет нема да е лошо, мислам дека се заљубувам шо не е на арно, оти си ветив последниот пат кога се изгорев дека нема да се залетам по никоја до толку во мојов живот али еве ме пак, само таму ми е паметот последниве 5 дена. За два дена со неа се разделуваме, таа на еден крај од македонијата јас на друг крај и то ме мачи уште повеќе, дури и да се смирам пак нема да можам да ја гледам често бидејќи за летово имам премногу обврски.
Премногу сум заморен, имам за учење кикснав на еден од испитите и нема да можам да дипломирам сега во јули туку ќе мора да одам и во август на испит. Не сум истиот последните месеци и почнувам да се загрижувам оти се променувам али кон полошо, лесно избувнувам, не ги завршувам обврските навреме, немам концентрација а и станав многу тежок на спиење што за мене е несвојствено, али дојдов до ситуација да не можам топ да слушнам додека спијам.
Се на се не оди работата во последно време, што и да почнам да работам наназад ми оди, незнам која е причината за сето тоа, дали ќе помине или не ќе покаже иднината али се молам да се смени што побрзо.

Драга,

Некоја чудна практика на форумов се развила. Теми се бричат оп-цуп, ни трага ни глас, ни образложение, ни канта, ни заклучена, ни ништо.
И тоа ова е втор пат вакво нешто да приметам на форумов. Првиот пат беше доста актуелна тема за настан што во моментот беше актуелен.

Ако некој од другите членови забележал нешто слично пишете во ПП да поразговараме за тоа.

п.с. Драга, не го спомнувај Бwанко. Опасно е.

Драга,

Некоја чудна практика на форумов се развила. Теми се бричат оп-цуп, ни трага ни глас, ни образложение, ни канта, ни заклучена, ни ништо.
И тоа ова е втор пат вакво нешто да приметам на форумов. Првиот пат беше доста актуелна тема за настан што во моментот беше актуелен.

Ако некој од другите членови забележал нешто слично пишете во ПП да поразговараме за тоа.
Ако ти е чудна практиката, значи дека не го познаваш доволно форумот.
Редовно се бришат теми на кои не им е местото на форумот. Тоа што сега дошло ред тебе да ти биде избришана темата, не е ништо ново. А образложенија ако даваме на секој, 100-тина вработени модератори со полно работно и прекувремено работно време нема да бидат доволно да постигнат.
п.с. Драга, не го спомнувај Бwанко. Опасно е.

Спомнување на „Бwанко“ во теми кои не се во ЧДА во сеирџиска конотација е патетично. Уште полешперски е да калимерисуваш низ форумот за санкциите кои биле преземени против твоите акции, со цел да го поштедат форумот од коментари кои не им е местото тука.

Или со други зборови,
seems-like-you-have-a-case-of-being-a-little-bitch-man-the-fuck-up.jpg

Пред пола саат се враќам накај дома, и ги гледам другарчињава од братми, трчаат, се кријат, и си викам wtf, шо напраиле пак сеа, пошто ептен соомнително изгледаја, како да се кријат однекого. И се качувам по скали, и еден од крајот на улицата вика ејјјј абе оваa се крија дома, те видовме, и фатија се поплукуваја на бандера, изглеа ме помислија некоја од девојчината со нив. Мижитатара играле бе! ЕЈЈ.
Ми падна ептен кеф шо уште има такви деца шо играат на улица, а и братми е еден од нив.

Поздрав брат, you are the best !
И после пак да викате дека само на компјутери седеле помладиве генерации.

Kivam celo vreme. Umrev kivajki. Glagolski prilog.
Ok, ama nebidnija ne znaev so e, trebase od porano da mi ja kazat pesnata na verka mozda ke odgovorev neso...
I toa.

Kivam celo vreme. Umrev kivajki. Glagolski prilog.
Ok, ama nebidnija ne znaev so e, trebase od porano da mi ja kazat pesnata na verka mozda ke odgovorev neso...
I toa.
и ти киватор како мене ? колко ти е рекорд
мене дваес пут по ред, у средњу,
полен а ? или не : )
на здравје : )))

драа кајгано сори што прво не ти се обрати на тебе...
еве хепи осми март, кд и да ти е брдеј : )

Well, падна мрсна кафана, кога мислам мрсна е единствениот способен да вози и кој возеше (се подразбира со возачка и што воопшто возел) заврши на токсикологја а вториот бев јас, не толку трезен, со колата од шефот, го враќавме дома, а јас и пијано возење, не е баш паметна идеја... ама чоекот си нема возачка... Ауф толку искршени чаши не сум видел одамна (учествував во мал процент од сето тоа) али куча части јебеш то :D сеа дефинитивно ќе пробам да спијам пошо сум многу пијан И
Note to self no.1 : Don't write shit here when drunk
Note to self no.2 : I'm good with the keyboard even if I'm dead drunk
Note to self no.3 : Next time bring girlfriend or girl friend (второто поверојатно)
AAAND note to self no.4 and actually the main one: Trust nobody! :)
Over and out i have shitload of work tomorrow (yeah, that's what it happens when you run of quick, without finishing what you could for the day) so I guess i need to sober up...

п.с. англискиот уште ми е добар, за чудо...

Ноќта ми вели одамна ме немаш дружено во сонот. Речиси и да го заборавив мигот кога си легнувавме заедно..........

И така две циганчиња малечки се бендереа на високиот ѕид, остаток од Куршумли ан без да размислат за можноста да паднат долу. Се приближија до клупа, се поздравивме како да сме стари другари и седнаа до нас. Едното ми вика - Дај некој денар да си купам леб. Јас му викам, че ти дам, но ислушај ме најпрвин. Му врзав филмови за потенцијалната опасност од бендерењето по ѕидот, па се до полицијата и занданите ако не се мирни, а едното ме поправи во стилот -Ако не сум мирен ме носат во домот.
Потоа им дадов по некој денар што ми се најдуваше во џебот, под услов да не го посетуваат ѕидчето. Одлетаа некаде во центарот со полн трк, веројатно по сладолед. Добро е чувството да видиш детска насмевка за која виновник си самиот ти.

50666561.jpg

Денеска и вчера видов како е да си во домашен притвор. И да многу лошо и неубаво. Ем досадно ем ногата не можам да ја движам ем фрки со татко ми плус ми доаѓаат гости со сокови и банани као да сум родил близнаци ебате...Мразам кога луѓето од фамилијата доаѓаат на гости само на смртни случаи, свадби и како во мојот случај скинати лигаменти повреда. Фејк луѓе кои што не ги можам, со насмевки по фејк и од на Латас во вестите од 18ч. Да да и вести гледав денеска голема работа од досада за малце и аси ќе почнев да глеам!

Иначе супер година морам да се пофалам. Као што е почнато сето ова ништо чудно до декември да скинам конци :icon_lol:.
Него доста го тупам дај нека оздрави ногава па да се вработам некако, чим не успеав пак Америка да одам не ми преостанува ништо друго освен тука да се врткам за 10 илјадарки до следното лето. Позз кајги.. Ќе биде некогаш боље Ај гес.

Чуден е животов, таман ќе помислиш ти тргнало, на сите полиња успех имаш, ќе се случат 300 работи и пак на нула ќе дојдеш... Ма која нула бе у минус отидов :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom