Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
D

dystopian

Гостин

Сакам на 21 декември неколку минути пред полноќ да се најде некој мајчин што ќе ги пушти сите сирени во рандом метропола, пример Њујорк или Лондон... а јас да пукам сеир и да гледам на јутуб видеа од луѓе како шизнуваат.

:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, 10 минути веќе се смеам на креацијава. :cuc: Нели е so much win?

Викаат нешто паднал фејсбуков мене ми работи цело време, сигурно сум од одбраните што ќе го преживеат 21.12 :cool:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Изгледа се самобанира засега :cool:
Зарем не е вака, потивко, поненапнато, поинтересно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Сакам на 21 декември неколку минути пред полноќ да се најде некој мајчин што ќе ги пушти сите сирени во рандом метропола, пример Њујорк или Лондон... а јас да пукам сеир и да гледам на јутуб видеа од луѓе како шизнуваат.

:D
Море да работиш во ЕВН гасење струја на 21ви, откази моткази нека фрчат после како сакаат, ама најголемто тролање ќе биде тоа во историјата!!!
Знаеш за колку скинати химени ќе бидеш крив :)?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
kajgii svinjo edna, me ostaj do ovavreme da kisnam kako netie stram so sukalka ke te tepa :D ajt kisce
za pozdrav kajgi edno pice vrelo
uploadfromtaptalk1355195513403.jpg

ajj use edno neplaci :D
uploadfromtaptalk1355195548784.jpg

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Размислувам исто како членов погоре.. Надвор истура, гарант е -10 и ич ама ич не ми се иде на факултет по ова време.Да не зборам па колку таму ќе се смрзнам... Немаат парно, шупаци :unsure:

M

Mussolini

Гостин
kajgi, citam tuka nesto ladno ova ona pa i kak so ni e salam drzavata, jas vikam da se donese zakon so koj ke mu se zabranuva na vremeto da e tolku ladno... Ne ke da e loso i tuka da se zabrane so zakon... :toe:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ама леле.
Слободен ден, а јас во 8 кукурек. Зошто?

Скопје, на големо свршава, белузлави, застудува, замекнува срце, прави метании на срцето за да го гушнеш како наквасено маче и да му дадеш инекција против депресија.
Какао, Френк Синатра и поглед низ џам.
Луѓе, колку е убав снегот, онака, најклишеизирано!

Слободен ден. Доволно е.
Њоки од вчера, Хемингвеј на книголистание, скајп со љубовта, пак какао, редици тези и прераскажувања, црвен капут со копчиња од плексиглас, виолини во срце, на душа, мирис на дрвени лампиони и Љубов.
Ех...
Писанија. Убаво ми рече еднаш Ориѓански - Ана, ние сме шарлатани. Ништо не ни е сериозно, животот го сфаќаме како игра, песна, нота. Збор.
Иди биди неврохирург и спаси живот, пример.
Многу тешки мисли за толку лесен снег, верувам.
Но... Едноставно е. Во нежните нешта, се топат и најтешките зборови.
Ќе гледам некое филмче и пак ќе си се замотам во ќебе.
До мигот на соочување со надвор, цапањето со чизма и ракавици три броја поголеми.
Скопје.
Ах, сврши многу брзо.

М.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom