Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Диар скрабмлд егс,

Чувството коа се осеќаш како хакер, а се шо си направил е инсталација на 2 сертификата, запирајне на еден сервис,
и пишејне 2 команди у Комадн Промпт...

Да живее мешајнето на кернел и јузер интерфејс...

1337 Луки

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Mujo na ulici prodaje koštice od jabuka. Dolazi policajac i pita:
- "Šta ti je to?"
- "Prodajem koštice od jabuka."
- "A čemu služe?"
- "Pojedeš jednu, pa budeš pametniji."
- "A pošto ti je to?"
- "2,5 EUR komad."
- "Daj jednu."
Policajac pojede košticu, zastade malo pa kaže:
- "Stani malo! Za 2,5 EUR sam mogao kupiti kilo jabuka, i dobiti 20 koštica umesto jedne!"
- "Eto vidiš, već deluje!"
- "Pazi stvarno, daj još dve!"

После добри 6 години пак си ја инсталирав играта на моето детство:
Јорк, Кол, Зидан, Џоркаеф,Фиго,Ѕола,Дебелкото....наплив од носталгија ме облеа кога ја пуштив.Милина :love:

Како знајш дека дошло време за учење?
Кога почнуваш да читаш безвезни статии од Интернет, разгледуваш профили на тотално небитни личности на фб, манјачиш нивни слики, правиш ручек, па кафе си пијаш лезетски, па ај ќе ја средиш собата,па чекај пак види што има ново на фејсбук, па уште некоја безвезна статија прочитај, прочитај неделен хороскоп, среди си ги конактите во телефонот, па полиците над креветот, па види прашина имало, одма земи бриши, земи со колешката дебатирајте колку имаш за учење и дека е многу тешко, направи план за учење, свари си уште едно кафе, ќе биде ова долга вечер, имаш за учење.
Седни на Кајгана,пишувај безвезни работи колку да помине времето,читај теми од Религија, види види интересни работи имало и таму....
Озбилно сега, заминав. Да учам.:rolleyes:

кајгана, форум
направив цела година официјално.
абе колку јако се почувствував кога ми стигна известување со наградата за трофејот годишнина..
те засакав превише и сеа ми текнува како почнав..
со трол демек ногу ми беше досадно, а уствари паметен се правев и пишував некои мудри мисли..
сега некако сериозно сум внесен и се надевам така и ќе остане.
ај нека ми е честито и за многу години

Е баш ова сакам да ти го кажам Драга...

funny-someecards-14.jpg

К.

Има една песна напишано...Како је лепо бити глуп. И навистина,така е...немаш мака. Сеа не дека сум јас нешто особено паметен,туку во град кај шо 90% од народот се глупи/сељаци,јас со мојата просечна интелигенција некако отскокнувам. У град кај шо женските се палат на лоши типци,тепачи,понављачи,криминалци,сељаци неможам да се снајдам. Ма нека иде уууу.....ај не се замарам,шо е мое само ќе си дојде.

Добра ноќ,фала за разбирањето :)

Пет дена со мајстори и не можам да ги поднесам више :( општо, хаос ко хаос не поднесувам. Само се слуша лупање, трескање, корнење, секој ден нови им се приклучуваат.. да не зборам каков лом ми е спратот мој направен зошто е претворен во хангар за стварите на моите. Во вецето моментално имам два персиски тепиха, даски од кревет, стази од долното веце, телефон фиксен десно од лавабо, а внатре у туш кабина е климата на моите. Ако лажам еве на. Четката за заби со сонар си ја барам. Ваков апсурд ни Дали со Пикасо не можат да насликаат.
Па и мајсториве се како џубокс само пеат а треба да учам, ќе се швркнам кај и да е, не поднесувам хаоси ама ич!!!!! Се што ќе откорнат фрлаат низ прозори во двор, :facepalm: Ајде сега конечно е мир овие доцни саати, али за 2 сата ќе дојде некој друг со чеканче и мистрија за доброутро Македонијо :( гуднајт <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom