Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Денеска не ми е денот... Сабајлево го удрив домалиот прст од страната на креветот, по 10 минути рамото убаво го исчешав од вратата, а вечерва се бапнав у регалот и за малце врз глава ќе ми паднеше аквариумот, а рипчето Пепи ќе отидеше јабана.

Мразам вакви денови коа животот крои заговори против мене...

+ 1.Ебати денот :confused:

Драга Кајгана многу сум ти лута што ми ја затвори темата, не беше наменета за сериозни текстови,проза и поезија туку за комични текстови и тресење глупости...баш ме растажи лошотијо една!!!!:place:

Драга
вредна бев денес

523191_10151796637369068_807920598_n.jpg

Драга,во ред ли е на комшиите да им ја пуштам Engel од Рамштајн да ја слушаат у 07:45,и да слушаат Garen како се дере To the fields of justice?

^Vo red. Ke ti prostime :D

Uspat, koj go izmisli be predmetov biznis, ko bozem ne znaeme nie. Toa na mazive neka im daat kniga prvo, da se naucat, nie znaeme :D
Isto ko upatstvo za televizor. Ne znam koj cita upatstva uopste. Gi frlam.
Dosadno mi e, a drugarkite mi spijat. A kafe ne pijam. Ili da pijam? Aj be, svita sakas da ti raskazam kako nastanala?
Epa vaka, svitata e ciklicna kompozicija. Sodrzi 4 postojani stavovi. Alemanda (germanska igra), kuranta (francusko-spanska), sarabanda (ital) I ziga (ang). I drzavite sum gi znaela cc ne sum normalna. Nekoi sviti imaat I po 25 stava, ne se zaebavaj! Baska imas barokna svita, nova svita. Sve I'm e razlicno, Bog da cuva. Samo tonalitetot ist. I vaka ko ke mu kazes na nekoj so pojma nema deka sve I'm e razlicno, a tonaliteot I'm e ist I mu pustis ke si rece "sto be sve, isti mi se mene site". Dosadno e! Celo vreme istoto pa istoto. Nekoi si stilizirani igri tamo, od sreden vek. Paa ne znam, dubl, bure, presto, gagliarda, sramota! I so drugo imase? A da, u krajot na 16 vek se zaklucila formata. Si igraat. Pusti tamo hendel svita. Ke vidis. Duri I si potskoknuvaat balerinki mali ^^
I taka, se mesaat, brz, pa baven, pa brz stav I taka. Ko rondo mu doagja. Samo podosadno. Nemas tema sto se povtoruva, nego imas nov stav. I so? Gluposti.
Ej pocnaa kopiljacive da gi pustaat, se napuni ova. Aj neka si idat, mi praat galama.
Ke si ja zemam zvucnata posle, vikendov toa ke praam. Treba nov laptop da si kupam. Mi koci.
Si miev lice so dove, ne znaes kakvo mi e :D
Ko svila takvo mazno, meko :D
Ej ic ne mi se uci! Aj idam skripta da pobaram za svita, dzabe ova tuka so ti raskazuem, ako I raskazam vaka na prof...otide :D

Auu skripta si najdov. Pojma sum nemala.

Драга Кајгана,

Пролистав неколку страни од темава, и си викам, ае само ја и Дивајдер од стари магариња на темава... не знам дал е арно или не :) Инаку не ти купувам поклон. Буџетот за кајганџии ми го потроши Lou Weed. Ако има некоја кајганџика со siski, ќе праам ребаланс, вака њет (со украински акцент) :pos:

Инаку иам 220 мексикански пезоси у новчаник. Тенок сум со амерички долари, а у мексикански пристаништа ќе идам барем уште едно 10тина пати па си викам, зашто да не :) И баш ми е интересно кога ги гледам угостителиве и трговциве тука у Козумел коа ќе ги прашам колку чини нешто у пезоси :) Енивејз, за нијанса поефтино си проаѓам отколку кога би плаќал у долари. И меѓу другото, нормално си купив маичка, овојпат со следниов натпис
youtube-myspace-and-ill-google-your-yahoo.gif

Само што одоздола пишува со мали букви Cozumel, Mexico

Драга Кајгана,

Пролистав неколку страни од темава, и си викам, ае само ја и Дивајдер од стари магариња на темава... не знам дал е арно или не :) Инаку не ти купувам поклон. Буџетот за кајганџии ми го потроши Lou Weed. Ако има некоја кајганџика со siski, ќе праам ребаланс, вака њет (со украински акцент) :pos:

Тончи љубави, прв пат по 20 години си направив siski и сите ме бендисуваат, супер ми стојат, дури и поубаво од оние другине. :) Љубам поклонче, чоколадце со марципан. :)
Колку марципанчиња, толку пољупчиња. :love:

Тончи љубави, прв пат по 20 години си направив siski и сите ме бендисуваат, супер ми стојат, дури и поубаво од оние другине. :) Љубам поклонче, чоколадце со марципан. :)
Колку марципанчиња, толку пољупчиња. :love:

Море Тончи, старо дртало, земи една Мескал Текила, Блу Агаве, јас пари ти давам и плус триес посто од цената ти наставам, само донеси ја, заедно со Перлита ќе ја пијаме (и нејзините сиски).
Драга Кајгана,

Бар не пишува, Мејд ин Чајниз Мексико.

tumblr_mb24ueQbIV1rca78wo1_500.jpg

:oops::oops::oops::oops:

Фала Богу е петок.:X3: Одамна вака се немам израдувано заради петок...:giggle: Неделава полно работи и обврски имав и плус ПМС и целата нервозна и кенкава со низок притисок, мислам дека одвај ја држам главава исправена, ако ја спуштам ќе заспијам во секунда. Џабе и кафе и се, ништо не помага.:unsure:
После кога ќе дојдам дома, има да рипнам во кревет и три саати ќе спијам, иако ми требаат повеќе од три саати за да се регенерирам, за среќа тука е викендот па како човек ќе се опуштам.
Ми треба одмор дефинитивно.:coffee:

tumblr_mb24ueQbIV1rca78wo1_500.jpg

:oops::oops::oops::oops:

Фала Богу е петок.:X3: Одамна вака се немам израдувано заради петок...:giggle: Неделава полно работи и обврски имав и плус ПМС и целата нервозна и кенкава со низок притисок, мислам дека одвај ја држам главава исправена, ако ја спуштам ќе заспијам во секунда. Џабе и кафе и се, ништо не помага.:unsure:
После кога ќе дојдам дома, има да рипнам во кревет и три саати ќе спијам, иако ми требаат повеќе од три саати за да се регенерирам, за среќа тука е викендот па како човек ќе се опуштам.
Ми треба одмор дефинитивно.:coffee:

Драга К.

Маца не знае какво кафе ќе ја опраи, ама поарно е какао да се напие. Тоа ем релаксира, ем помага за ПМС и стрес и послеМ може по'рно да се изнаспие и за трите алоцирани саати да се регенериса достаточно за со нови сили во нови љубовни победи да иде.

А јас ќе си праам колачиња со урда и бејкен. Мафин стајл. Дека умот уште ми е у баклавана.

Драга,

моментот и денот кој го чекав и го планирав уште пред долго време, а се дешава толку кратко, се расипа во последен миг...Направив се да се исполни и да биди како што треба само да се оствари, но тоа е ..:)
Да ти е*ам и живот и се :)

Море Тончи, старо дртало, земи една Мескал Текила, Блу Агаве, јас пари ти давам и плус триес посто од цената ти наставам, само донеси ја, заедно со Перлита ќе ја пијаме (и нејзините сиски).
Бар не пишува, Мејд ин Чајниз Мексико.

Сори Мачоре, моЈте сиски се за чедото резервирани. :P
Ама ако сакаш ќе делам со тебе марципанче, а ти ќе му платиш на Тончи со пољупче. :P

Сори Мачоре, моЈте сиски се за чедото резервирани. :P
Ама ако сакаш ќе делам со тебе марципанче, а ти ќе му платиш на Тончи со пољупче. :P
Мори, не мислев да ги пијаме твојне сиски, види ја перверзија една.:tapp:

Д.К. оваа Перл е бајаги перверзна.:facepalm:

Мислев текилана да ја пијеме, а ти (и твојне сиски) да си бидат присАтни на пијањето ТЕКИЛА со Тонка.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::свиркам:

Бреееј перверзно сушЧестФо, бреееј:pos: :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Марципан и текила :sick::sick::sick::sick::sick:

Лимон и соЉ и Текила, ееееее то Је тамам.

П.С. Се ли морам да цртам :(

ДК
И ете така петочно нај нај најубаво попладне, му ја киднав од на факс, зш ми се спиеше многу, и обично заспивам :) на стол и после сум мета на ремет јбг! Иначе да се пофалам преска бев во Алфи на пицаааа, млјац млјац, најдобрата пица жими тебе и тоа Неаполска!:love:
И така додека сум со полно стомачке стегнав еден дабл твикс, едно турско и сега сум топ и играм Маме 32 :icon_lol::icon_lol::icon_lol:....
Иначе да ти кажам, средата си поминав најсупер! Нешто слично на пивофест беше, само што јас не пијам пиво...јок, ама нема гајле црцнав едно шише суво бело винце, па со рандом особи, отидов до мојот фејворит латино клуб ( не е стриктно латино, има и др музика), и Кајги забава и пол, пола литро Мохито, пола литро Трес Омбрес а во позадина кру денсинг Гангнам стајл:vozbud: :
Psy_GangnamStyle.jpg

Ма сите очи вперени во нас, :vozbud: играме се смееме, се опуштено бе Кајги, све по мајчки и џинс, никаде немаше кафански лепотици и неандерталци!
Мн убаво си поминав, и сакам уште......:cool:

банана држава кајги, заборавиле потврдата во ск да ја испратат, пензија другиот месец

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom