Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Лејди ма првиот мој пост годинава :)
Новата година си ја дочекав и не толку лошо и не најдобро, вторава вечер мислам дека ми беше боље....али сум имала и боље ноќен живот :) сеа чекам да се стаам на некој си транс жур или металштина некоја свирка...
И да сите заљубени среќно, само јас не :( фак итс нот гуд бат...тоето
чао фала пријатно

Кајги, вчера топ је било.
Алкохол на мртво, цело друштво бевме кој од кој попијани, не се знеше ни кој шо прет ни како прет.

Btw, ко ми ја манаа песнава:

ќе си сечев вените. :cug::cug:

Драга кајгана, последниве денови сум емотивен плачко (не буквално, плачам у себе), и хроничен кукач, фала ти шо постоиш да можам на тебе да ти кукам место да замарам невини напатени души

Кајганчее јас наминав само да те поздравам ..треба да идам да се спремам ќе излегуваме со Никола :pipi: едвај чекам да го видам :pipi::back:
ајт ојдов јаа да го искористам денов пред да заврне -.-
Поздрав:smir:
:salut:

дРага
до сега не бев дома :uvo: можеш да си замислиш кога сум излезен. сега си дојдов времево надвор заебава ама ај. вечер би требало да е убаво ама што знам, одам со луѓе кои не ми се по ќеф :toe: ај ќе видам . инаку за разлика од вчера сега дополнително и кашлам :uvo: ауу пак заборавив да појдам до кај баба ја немам видено од лани :kesa: ај после ќе наминам. бабооооо прави колачи идам :pipi:

чао кајганооо :back::back:

ГИ имам долгите, дрвени, шарени блесави обетки. Ми ги даде сестричката за новава или за роденденот, шо знам.
Јас сум и купила исти такви без да знам.
И дадов уште едни хендмејд. Пурпурни. Таа го направи ама баш истото. Пурпурни рачно произведени.
Се љубиме да. И се познаваме како никој до сега.
Имам книга со најпрекрасна посвета.
Потпишана од мама и тато.
Се прејадов ко шо е ред.
Се напив ко шо е ред.
Се наспав ко шо е ред.
А како е ред?
Ред? Ма дај, каков ред.
Хедонистот ме истепа и се испрчи напред. Нека.
Детоксификација од понеделник, океј?
Ај размислете каква и како ќе ја изведете.
Имам и најдраги листови и картички со парчиња чиста душа на нив.
Те мислев утрово.
Сега слушам Тревор Хол и убаво ми е.
Ѕенѕај, убаво е.
Јас, да.

Драга Кајгано,

Му благодарам на универзумот што и ден денес ми го даде небото над мојата глава, се надевам дека вечерва ќе видам некоја sвезда, вистинска sвезда. :)

Поздрав

Пеер

Да сум на власт, темава... Темава... уФ!!! :gnev:

едит после некоја минута:

Ти ебам темата гнасна! Ебан амерички филм!
Можеби Американ Пај? Нешо, демек, "m3st3nc3 k@d3 6t0 si pi6ufkam vo m0j priv@t3n dnevnik, ali me 4it@aT sit3 hehe"

Бљувотини.
За Биг брадр болесници е темава.

Зашто толку фрустрации, толку негативизам заштооооо!
no xmas present 4u

Инаку

Анано

Да немав за учење ке се осеќаф новогодишно.И ке посветев повеќе време на некои новогодишни измислици или па може и јас ке смислев нешто апсолутно бескорисно.Ама вака ќе мора само да споделам со тебе неколку мои испади и да се вратам над книгата.
Ај ма речи му на Дедо Мраз дека сакам surprise во индексот за јануарска сесија.Ама позитивно :back:

Драго :pos2:

Некои викаат дека сум луд1, некои дека сум -.-, други па дека сум :emo: но незнаат дека повеќе сум :vozbud: или :pipi: или :kesa:.

Иначе за Нова Година си поминав најубаво до сега. Промена беше но најдобра. Конечно бев како на домашен терен ем со атмосфера ем со музика ем со луѓето таму. Иако имав цели патешествија до местото и назад сепак вредеше сето тоа. Плус го поминав со малото :back:

Ај идам да допијам кафето и цигарата, нешто што ке го правам само дома и на гости.

К.

Тоа е тоа.
Што дека ќе ти пишувам, кога се е исто.
Истата песна.
Се лажам сама пред се дека ќе се смени нешто, а после и другиве пробувам да ги разубедам, кога еве, никогаш нема да се сменам.
Само има нешто позитивно, успеав во тоа што го сакам и си докажав на себе дека кога ќе ме фати инает се е можно. Но како и се, правам само делумно некоја работа, никогаш до крај не ја остварувам. И иако сега ми е потешко, битно беше што беше.. конечно.
И демек сум среќна поради тоа.

Ти, арна?

Драга,

Шо ?
Се што во себе носи естроген е кретен , убедливо.
Деновиве се изнанервирав , мислам дека Брус Ли ќе наебе ако ми е у близина.
Ми требаат боксерски ракавици и такво за мавање или ми треба моќта на бог.
Да бев Бог на еден ден популацијата ќе беше смалена на 1 000 000 .... Ниедно женско , без сексуални нагони , без чувства.
Идеален свет , свет на размислувања.
Ќе ти ебам светот ....

Пријатно.

Ене го од деснана страна.. Имено на плавиот..
Си играме игри.. Ваљда немаме што друго да правиме..

Вчера.. Караоке.. Домашна атмосфера.. Најмилите луѓе...
Па.. Саут Парк.. двајца латино танчери со многу "префинети потези" на музика од Пеперси.. лудило..
Резултат.. Болки во стомакот (од смеење) и рбетот (од стоење).. И нова план за утре на днб..

Денес.. здивувам по дома.. А и времево ме убива..:toe:

Насмеаната:back:

Драгаааааааааааааа....

Како што одминуваат деновите се повеке имам грижа на совест и вина на својата душа.Денес се опуштив малку но не е тоа тоа.Се надевам дека таа ке се опорави еден ден и се ке биде како порано.

Одам кајги.

ТЕ САКАМ:back:

драга,
цело патешествие за НГ. божем дома ке бидам и во 12 и 30 по полнок на 31 ми се јавуваат и ај утре со нас на нг викам каква нг јас дома сакам да бидам и викаат нема дома оваа година :toe:божем на едно место па на друго и на крај на плоштад. битно фино беше и поразлично од други години хаха
ај позз кајгич :smir:

Позрав ќајѓи:helou:
Уште една кратка прошетка денес,богами почна да ми годи
да мерам улици:N:
Јес да не бев сам али то е то и со компањони не е лошо:smir:
Денес веројатно пак ќе талкам негде сам:toe: а веројатно и цел распуст ќе
го минам така.
Да напоменам ми стига новото гитаруле негде у фебруари така да веројатно уште помалку ќе бидам присутен во цивилизација.
Не дека се бунам,знаеш ќајѓо кој како милува али мене излезе дека самотијата највеќе ми прилега:toe:
Фак ќајѓи одбивен сум на луѓето али то е то...
Ај да си жива и здрава поздрави и честитки од свекорот и свекрвата на маса шест до младоженците со песната "Утре чаршавот":uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom