Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Ова ќе биде и официјално мојот последен пост за оваа 2009 година:toe:
Предновогодишната еуфорија ме пука уште сега едвај чекам да дојде ноќта па ќе има луди провод:):vozbud:
Инаку ти Кајги кај ќе одиш вечер??

Инаку Среќна Нова Година на сите кајганџии, супер да си поминете вечерва, полека со тоа пиењето, многу здравје, среќа и љубов во новата година:)
П.С. И не пукајте многу петарди се казнува:)

Еееее, абе Каги температура дигнав...јебеш, до после ваљда ќе биде добро. :smir:

Драга...

Отсекогаш сум сакала да ја дочекам новата година на некое топло место, покрај море. Е вечер само море ќе ми фали :icon_lol:

Како и претходниве неколку години исто и годинава ич не се замарам за вечерва, само сум ептен среќно што дома има тооооолку храна па ќе има полни мешиња :)
Сакам убава вечер и убав викенд, со насмеани и весели лица. Ништо друго неќам. :trepka:
Ај да си одморам ја оти вечер треба да се пие :pos:

Се читаме догодинаааа :tv:

Среќна Нова Година на сите припадници на Новогодишната вероисповед. Да ви се исполнат сите желби, секс, многу ниски страсти, многу пари, жени/мажи, секс, коли, мобилни, пиштоли, креатини, пари, силикони, танги, бричени глави, ланци, добиени ливчиња, зеленки, многу лајкови на сликите на фејсбук, многу секс, добри оценки на факултет/средно/основно, ептен мнооооогу секс, повеќе инспирација за нови теми на форумов и многу весели и среќни моменти во следната година!

Драга...

Ретко ти пишував оваа година.Се чувствувам како да сум една затворена книга што се моли, надева, дека некој ќе посака да ја отвори, да ја прочита до крај и да ја разбере;голема и не баш едноставна за да се навлезе во нејзината суштина, па можеби затоа сите се плашат и бегаат од неа штом ќе ја прочитаат првата страница.:jaj:
Ах драга...Како и да е, среќна сум што стојам цврсто на нозе, што успевам да ја задржам рамнотежата и покрај сите туркања...Тоа е најважно нели?:pipi:

Среќна нова!:salut:

Драга,

Да ти пишам во последниов ден од годинава :pipi: Уствари, и вечер ќе бидам овде, ќе ти се јавам :pipi:

Инаку си играм со Кики моментално, ми го грицка ланчето :pos: Го сакам :pipi:

И драга !!! Мораше бе денеска фенот да ми се расипе ?? И да седим мокра у главава ?? Уф ама се нервирам !! :nerv: Баксуз невиден сум :pos:

И уште нешто..

milkabyprinzeschen.jpg

МилкА :wub:

Ама морам да скратим со јадењево дефинитивно, ма да тешко ќе биде со празнициве :pos:

:back::back:

Бај Кајганче.

Сакам на сите да Ви пожелам многу среќа многу радости ,и многу многу љубов !:smir:

Кајгано,

Вчера беше ко преживи причаче. Преживеав, ама не ми се прича. По дома малце незгодно али ок.
Лееееее крш сум еј, 3 саата спиев само. Им се успав на дечиштана и немав време да им купам нешо да ги почастам. :Ѕ
А вечер као Нова Година било? Ќе пројде де, ај. Утре више ќе спласне фркава околу славењето.
Си купив 4 различни бои на лак и се радувам ко циган у слаткарница. Не знам кој попрво да го ставам. Најдобро вложени 120 денари за пазарски лак у мојот живот.
Абе знаеш шо сфатив, неаме китено елка оваа година (?).
Али добрата страна на лебот е шо мајка ми напраила руска и пилеча и некое благце, па сеа и сарми ме тера да и мотам. Лошата страна е што ако стаам во уста нешто од тие преукусни ствари, инстантно ќе ја пољубам шољата ПАК.
А неутралната страна е што и од цигари ми се гади, па можда у право време дое мамурлаков, баш на задњиот ден коа иам фора да се откажам од пушење.
Да се откажам? Абе ај :tv: Многу сум вицкаста.
Некој штотуку ми изјавил љубов преку зеленко, али добро, ствари се догаџају.
Mислиш дека ќе успеам да каснам 2-3 залака руска ако мижам дур јадам и мислам на шумата и на врбата и на ливаѓето и на куќарката и на каминот унатре и ѕидовите на годишните времиња? Можда ако успеам да не мислам на процесот на кревање на моите желудечни сокови, ќе биде исто ко да не сум се напраила вчера стуб.
Него главна ствар шо е у мода деновиве, ти се ова петардиве, ама мене тоа никако не ми е сфатливо. Искачаш на балкон, палиш, џиткаш доле, зјапаш у неа 10тина секунди, пука, подрипнуеш ради рефлекс и таков јеееееееееј се радуваш. Поинт биинг? Зошто мини-експлозија што е пакост за твоето ушно тапанче би била начин да се прослави почеток на новата година? Каква врска има пиротехниката со новата надеж или новата страница или тањирот руска или сијаличкине по бандери?
Многу филозофирам коа сум мамурна. Ајт.

Лејди
моето последно пишување годинава :pipi: среќна сум, гледајќи наназад па и не беше нешто лоша годинава, викаат можело и полошо да биде...
а да и и приредив одлично изненадување на мајка ми и беше воодушевена :треп:
ми преостанува уше да идам под туш и да поуживам :pipi:
те сакам муриииии....:back: се гледаме догодина се надевам со подобро расположение од сегашното и многу позитивни новости....
уште еднаш .... те сакам, го сакам, ги сакам :back: :wink::helou:
Чао фала приВатно :wink:

Драга...

Сношти се разделив од една личност што ми значи во животот... знам дека сите разделби се тажни но овој пат не сум тажен иако ми недостига - отидов на место каде што има исто така личности кој не ги бев видол одамна и ми значат премногу - ДОМА!

No matter where I am, no matter what I do
I'm always coming back home to you
They can leave me for dead they can take away my true
Through the lies and the sins that ride the wind that blew
As sure as the life in the garden that you grew
No matter where I am, no matter what I do
If only I had known what you already knew
From the heaven I've had to the hell I been through

Убаво да си минеш на дочекот на нова година и да внимаваш со алкохолот :)

Драга Кајгано...

Среќна Нова на тебе и на сите твои членови, нема да го добијам фенот ако не честитам изгледа... Се најубаво и сите желби4ки да Ви се исполнат! поз! :vozbud:

Драга

Неможам да ја осетам новогодишната атмосфера. Сите трчаат наоколу, купуваат, се шминкаат, одат на козметичари и слично, а јас неможам да се одлучам кои пижами да ги земам. Нема смисла. Осеќам дека ќе поминам тапа, затоа што не сум во расположение да си поминам убаво. Можи ќе се смени.
А види каква чест ти правам. Последниот пост на форумов за оваа година ти го посветувам тебе :) Ти посакувам...се што се посакува за нова година. Ја изгубив креативноста денес. А за мене...еден дечко да си фатам веќе...ќе почнат лезбејка да ме викаат. Сеа одам да спијам пошо со другаркава не само што ќе чекаме 12 на полноќ, туку и 12 поручек, а јас од 8 сум станата на повраќање :)

Биди ми со здравје

Еј еј еј,

i can't wait !!!!
Да бе да, ќе бидам со луѓето што ги сакам, со луѓето со кои го поминав 90% од времето годинава, најубавото лето до сега..
Годинава .. хех, една од нааааајчудните до сега, колку што беше убава, толку и не беше, ама сега кога враќам филмот буквално секој момент ми е мил. :-)

И плус уште ова:

We're going off tonight
To kick out every light
Take anything we want
Drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight

:vozbud:
...

Мхмммм ај, остани ми поздравена и среќна нова. :-)

Ех, за разлика од Новата Година пред 2 години кога ја дочекав на плажа со тропски коктели и ноќно бањање, оваа ќе биде поладна. Не многу, али поладна... Времево е како пролет..
Ете како мој последен пост, да ви посакам Среќна Нова на сите, се најубаво, имајте љубов, најбитна е, па после се друго. :smir:

Брааат

одвај чекам еј,вечер лудница
прво малото ќе си го видам :drk::drk:
тоа сликата,знае она која :vozbud: :drk::drk::drk:
и после до сабајле :cug: :vozbud:
и тоа
ај брат,се читаме догодина

среќна нова година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back